Για ποιο λόγο μπαίνετε στο forum του rocking

mporis na les o,ti thelis…ego ke esi kseroume ti pragmatika simvenei! lol

μπα παναθεμασε μεσημεριατικα … ασε με να χωνεψω με την ησυχια μου , :?

μπα παναθεμασε μεσημεριατικα … ασε με να χωνεψω με την ησυχια μου , :?[/quote]

to fagito xonevete moro mou…to oti de se thelo den prokeite na to xonepseis pote…xixixixixi

μπα παναθεμασε μεσημεριατικα … ασε με να χωνεψω με την ησυχια μου , :?[/quote]

to fagito xonevete moro mou…to oti de se thelo den prokeite na to xonepseis pote…xixixixixi[/quote]

ναι το οτι δεν με θελεις φαινεται … να εισαι σιγουρη

Μην το παίζεις θυγμένη γιατί δε σου πάει. Από τρόπους 0 βλέπω. Και 1 να είναι (που δεν είναι μόνο 1) αυτός που ενοχλείται θα πρέπει να το κόψεις. Αρκετά. Πως μπορούν δηλαδή οι υπόλοιποι (Τέλης, Ανδρέας κλπ) και κάνουν πλάκα, ενώ μένουν και στο θέμα παράλληλα;

Αν όντως πληγώνεσαι, σταμάτα να μας ταλαιπωρείς και να δείχνεις πεισματάρα.

to katalaveno to site oti exei sto forum tou themata pros anaptiksi…alla ante ke ta anaptiksame, ti allo na grapsoume meta? to europe as poume, ekane o telisvas mia anafora ston kenourio tous disko, ante ke grapsame pente sxolia, perimenei kaneis oti den tha iparxei diafora apopseon? tou enos tou aresei tou allou oxi…ekei erxete ke o allilosxoliasmos, o opoios einai kalitera na ginete me xioumoristiko ifos para na peftoun mpinelikia.

Μα εσύ “καλή” μου τόσο καιρό δεν έχεις απαντήσει ποτέ σε κάποιο “θέμα προς ανάπτυξη” όπως το αποκαλείς. Το μόνο που κάνεις είναι να σπας πλάκα. Χιουμοριστικό ύφος υπάρχει εκεί που πρέπει να υπάρχει.

gi afto einai ta forum…ginonte anakoinoseis, sxoliasmoi ke an i parea einai kali, kanoun ke xavale gia na pernaei i ora. na kserete eseis pantos pou enoxliste oti an den ipirxe o xavales mesa sta forum poloi de tha ksanampenan.

Παραλείπεις ότι στα forum υπάρχουν επίσης και κανόνες, που από την αρχή δε θέλησα να θέσω εδώ μέσα, για το λόγο και μόνο ότι πίστεψα πως θα έχω να κάνω με λογικούς άνθρωπους και όχι με τον καθένα που έρχεται να βγάλει τον πόνο του και να την πει στους άλλους.

Παρέα καλή μπορεί να έχεις και στη δουλειά σου, αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνεις χαβαλέ για να περνάει η ώρα. Τόσο καιρό που υπάρχει χαβαλές ενοχλήθηκε κανείς; Ή μήπως έφυγε κανείς (από αυτούς που έγραφαν παλιότερα) επειδή δεν υπήρχε χαβαλές; Σε πληροφορώ ότι εάν μπορούσες να σεβαστείς ορισμένα πράγματα, θα μπορούσες κι εσύ να καταλάβεις ότι χαβαλές υπάρχει σε μεγάλη ποσότητα εδώ μέσα.

to na girnate kai na mou tin lete sinexia de vgazei pouthena, pistepste me. stin teliki den ime i monadiki edo mesa pou pernei pio analafra ta pragmata ke kanei xavale, alla poloi akoma! sinithiste to loipon apo to na ektoksevete logia kakias. emeis pername kala…an thelete na pernate ke esis, afiste to ifaki and join us!kalitera na gelame para na vrizomaste!

Νομίζω ότι περισσότερες είναι οι φορές που μου την έχεις πει εσύ παρά εγώ. Μιλάμε για άκρως ανώριμη συμπεριφορά, αφού μετά από τόσες παρατηρήσεις συνεχίζεις να το παίζεις cool και όχι μόνο δε σταματάς αλλά παροτρύνεις και τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο. Ήρθαν δηλαδή τα άγρια να διώξουν τα ήμερα…

Εάν έχεις σκοπό να συνεχίσεις το βιολί σου, επισκέψου το www.forums.gr , κάλεσε την παρέα σου και πείτε από εκεί. Ειδάλλως θα ακολουθηθούν τακτικές που εφαρμόστηκαν και σε άλλους στο παρελθόν. Λυπάμαι πολύ αλλά όταν δεν ξέρετε να ξεχωρίζετε το σοβαρό από το αστείο, την υπερβολή από την “πλάκα” και την παρατήρηση από την “κακία”, δε μπορεί να υπάρξει πια διάλογος.

kale mou kourou mallon den exeis parakolouthisei arketa kala tis sizitiseis gi afto ke vgazeis tetia simperasmata…sigekrimena se sena den tin exo pei pote ke mono me tous dikous mou kano plaka.exo apantisi sovara se themata ke prospatho na kratieme sta off topic. pistepse me arketoi kseneronoun me tin diki sas simperifora ke den lene kouventa, dioti xrise mou de sas kseroun. apo tin alli den parotrino ego kanenan, alla alloi emena. einai distixo to gegonos oti den meneis stin athina ke den mas ksereis…isos na evlepes ta pragmata pio kathara apo ton vgazeis simperasmata pou de stekoun.
anyway…an sou fenome anorimi, dexome tin apopsi sou ke se sinxoro dioti den me kseris katholou! exi diafora i anorimotita apo to na thelo na pernao kala…otan megaloseis mpori na katalaveis tin diafora!

po… po… giati xalieste afou eiste filarakia oloi??

iremiste please… kai si re kourou, astous na ektonothoun…

Είμαι ένας από αυτούς που “εισέβαλαν” το τελευταίο διάστημα στο forum (ξέρω, ξέρω θα πείτε “όποιος έχει τη μύγα…”), και ο λόγος που έκανε να ξεκινήσω να γράφω ήταν ότι μπορούσα εκτός τον μουσικών συζητήσεων να εκφράζομαι πιο “χαλαρά” με ανθρώπους που γνωρίζω ή γνώρισα μέσα από το forum. Επίσης παρότρυνα και άλλους να μπουν σ’αυτό το forum σκεπτόμενος το παραπάνω. Τελικά βλέπω ότι έχω κάνει λάθος. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που γράφω στο forum αυτό βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δυσανασχετούν με το ότι υπάρχουν κάποιοι άλλοι που περνάνε καλά. Εάν ήθελα να εκφράζομαι μέσα από ένα forum αυστηρό, απόλυτα μουσικό δεν υπήρχε λόγος να διαλέξω το rocking. Το να κάνω κριτική στο τάδε cd, οκ το κάνω. Το να λέω την άποψη μου, επίσης. Από κει και πέρα όμως θέλω να εκφράζομαι όπως θέλω, και στην τελική όταν έκανα εγγραφή στο forum δεν μου ζήτησε κανείς πτυχίο Γαλλικών και πιάνου. Ας πάψουν λοιπόν οι διάφοροι. Μου είναι πιο εύκολο να αλλάξω forum (εάν παρθούν μέτρα όπως αναφέρθηκε) παρά τρόπο έκφρασης. Και να δούμε πόσοι θα ακολουθήσουν αν παρθούν μέτρα.Σταματάω εδώ. Μαζί σου Χριστινάκι…

Αστο βρε sir_jim. Να εκτονωθούμε από τι? Πρέπει χωρίς κανένα σχόλιο να δεχόμαστε όσα μας σέρνει(ουν)? Ήμαρτον.

Ώστε Πέτρο θα προτιμούσες να δεις 5 κατεβατά από κανόνες όταν έκανες εγγραφή για να μπορέσεις να προσαρομοστείς; Ή μήπως να αφήναμε το forum να γαμηθεί ανάποδα για να μην σας πληγώσουμε και μας φύγετε;

Δυστυχώς βλέπω ότι όλοι έχετε μια τάση να προσβληθείτε και να πάρετε πολλά πράγματα στραβά, τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγος. Λέτε ένα σωρό πράγματα για να καταλήξετε και πάλι στο συμπέρασμα ότι με αυτά που προσπαθώ να περάσω θα σας κάνω να ζείτε σαν “φυλακισμένοι”. Πέτρο, από τα 102 σου μηνύματα θες να μπω στον κόπο να μετρήσω ποια από αυτά είναι εκτός θέματος; Θες επίσης να μετρήσω πόσες φορές έχει γίνει παρατήρηση γι’ αυτό και με 'χετε γράψει; Τι θέλεις (κι εσύ) επιτέλους; Να αφήσω το forum στο έλεος του Θεού;

Εάν ήθελα να εκφράζομαι μέσα από ένα forum αυστηρό, απόλυτα μουσικό δεν υπήρχε λόγος να διαλέξω το rocking

Δεκτό αλλά θα μπορούσες να το πεις με πιο έμμεσο τρόπο και όχι ρίχνοντας στη μάπα “το forum σας μόνο μουσικό δεν είναι”. Δεν ξέρω εάν θα έπρεπε να το πάρω έτσι, αλλά θα μπορούσα να είχα παρεξηγηθεί τώρα, γιατί προσπαθώ να κάνω αυτό που δε νομίζεις ότι είναι το forum…

Μου είναι πιο εύκολο να αλλάξω forum (εάν παρθούν μέτρα όπως αναφέρθηκε) παρά τρόπο έκφρασης. Και να δούμε πόσοι θα ακολουθήσουν αν παρθούν μέτρα.

Αυτά που λέγαμε και παραπάνω, παίρνεις πολλά πράγματα στραβά. Σου ζήτησε κανείς να αλλάξεις τρόπο έκφρασης; Έκανε κανείς λογοκρισία στα όσα είπες; Σου (σας) ζητάμε, μετά από τόσες συζητήσεις, να μένετε εντός θέματος εκεί που πρέπει και αν όντως θέλετε να “εκφραστείτε ελεύθερα” και να κάνετε πλάκα, να πάτε στην κατηγορία “Off Topic”. Γιατί περιπλέκετε τα πράγματα όταν δε χρειάζεται;

pistepse me arketoi kseneronoun me tin diki sas simperifora ke den lene kouventa, dioti xrise mou de sas kseroun

Κακώς δε λένε κουβέντα. Αλλά σε διαβεβαιώ, και γι’ αυτό να είσαι σίγουρη, ότι περισσότεροι είναι αυτοί που ψάχνουν μέσα σε 20 σελίδες από μηνύματα (πχ στο θέμα για τους Europe) για να βρούνε τα 5 ή 6 που τους ενδιαφέρουν.

einai distixo to gegonos oti den meneis stin athina ke den mas ksereis…isos na evlepes ta pragmata pio kathara apo ton vgazeis simperasmata pou de stekoun

Δε νομίζω να παίζει μεγάλο ρόλο το που μένω. Τον telisvas, τον Angel_In_Black, jim_lick, sirjim τους έχω γνωρίσει από κοντά (έστω και μια φορά), αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι θα κάνω την πάπια όταν κάτι δεν πάει καλά εδώ. Άλλο το τι κάνουμε έξω και άλλο εδώ.

exi diafora i anorimotita apo to na thelo na pernao kala

Δεν έχει όμως διαφορά με το να ειρωνεύεσαι κάποιον που προσπαθεί να σε πείσει ότι αυτό (ή έστω ένα μέρος από αυτό) που κάνεις δεν είναι σωστό κατά την άποψη του. Γιατί δηλαδή έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για να απαντήσεις σοβαρά; Στα προηγούμενα δε σου γέμησα το μάτι ή έπρεπε πρώτα να εμπλακούν και οι άλλοι;

Λοιπον νομιζω οτι ολοι πρεπει να κουλαρετε λιγακι, γιατι με το να τη λεει ο ενας στον αλλο δεν βγαινει τιποτα.
Καταρχην νομιζω οτι ο Ηλιας σαν διαχειριστης του φορουμ εχει το δικαιωμα να καθοριζει ενα γενικο πλαισιο λειτουργιας του φορουμ, ειτε με τις παρατηρησεις του ειτε με “ατυπους” κανονες που πιστευω οτι θα πρεπει να γινονται σεβαστοι απο τους υπολοιπους. Δεν ειναι δυσκολο να προσπαθει καποιος να ειναι μεσα στο θεμα και να μην ποσταρει πραγματα ασχετα με το θεμα.
Απο την αλλη ομως οταν καποια παιδια ανηκουν σε μια παρεα και ειναι γνωστοι μεταξυ τους και εκτος δικτυου, υπαρχει ενας χαβαλες μεταξυ τους ο οποιος μπορει να τραβηξει και αλλα ατομα απο το φορουμ. Η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες ειναι ευκολο να παρασυρθεις και να γραψεις κατι ασχετο σαν απαντηση σε καποιον με τον οποιο εχεις και επικοινωνια/σχεσεις και εκτος rocking.gr ακομα και σε on topic θεματα. Και πιστευω οτι ειναι κατανοητο αυτο απο ολους.
Η αληθεια ειναι οτι πολλα ατομα γραφουν μονο στο off topic και δεν συμμετεχουν στα της μουσικης ειδικοτερα, και εννοω ατομα περα απο αυτα που αναφερεται ο Ηλιας. Δεν νομιζω οτι ειναι κακο αυτο, μια και το γεγονος οτι το φορουμ απευθυνεται γενικα σε fans της rock μουσικης, εχει σαν αποτελεσμα να υπαρχουν ατομα με πολυ διαφορετικα γουστα στη μουσικη και οι συζητησεις να ειναι απλα καταθεση αποψεων.
Καλο θα ηταν να μην μπει το φορουμ σε καλουπια και κανονες αλλα να υπαρχει ο αναλογος σεβασμος και απο τις δυο πλευρες. Τωρα μπορουν να γινουν συζητησεις επι συζητησεων χωρις αποτελεσμα, οποτε μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε και μπορουμε με διαλογο να λυσουμε τα παντα, αρκει να υπαρχει καλη θεληση και καποιες υποχωρησεις εκατερωθεν.
Αυτα, προσωπικα δεν θελω να παρω το μερος καποιου, γιατι εν μερει και οι δυο πλευρες εχουν καποιο δικιο, το θεμα ειναι να βρεθει η χρυση τομη.
Με την ευκαιρια, το chat του rocking.gr εδω και πολυ καιρο δεν το τιμαει κανενας…

Epidi varethika na diavazo tis ektheseis ideon, i apantisi mou ine apli…WHATEVER!

Κοιτάξτε εγώ ήδη νοιώθω κάπως περίεργα τον τελευταίο καιρό εδώ μέσα… Διακρίνω μια ακατανόητη νευρικότητα από κάποιους… Επειδή δεν έχω καμιά όρεξη να το πολυαναλύσω, έχω να πω μόνο το έξης: Ο Ηλίας δεν παίρνει πρωτοβουλίες από μόνος του… Για να κάνει παρατηρήσεις συνεχώς και έντονα, σημαίνει πως υπάρχουν κάποιοι που παραπονιούνται… Αυτοί που παραπονούνται λοιπόν ας μην κρύβονται και να γίνεται κακός μόνο ο Ηλίας… Όπως είπα και private στον Ηλία, ότι όλη αυτή η ποζεροπαρέα λειτουργεί μ’ αυτό το έντονα υπερβολικό και επιτηδευμένα ειρωνικό ύφος… Είναι πλάκα παιδιά, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο… Προσωπικά δεν ξαναγράφω στο off topic, επειδή ο Ανδρέας παρεξηγήθηκε για κάτι πολύ μικρό σε σχέση μ’ αυτά που κάνουμε όταν βγαίνουμε έξω και βέβαια για τα δασκαλίστικου ύφους μαθήματα συμπεριφοράς, που μου έκανε δημοσίως… (δηλάδη show του κώλου). Επειδή εσχάτως βλέπω και το Γιαννάκη να το παίζει δάσκαλος, λυπάμαι παιδάκια που θα το πω, αλλά είστε πολύ μικροί να το παίξετε δάσκαλοι τουλάχισον σ’ εμένα!!! Και δεν το ανέχομαι… Κοιτάξτε τις μάπες σας πρώτα και μετά να τη λέτε στους άλλους!!!
Αυτά και μιλάω πολύ σοβαρά!!!

Κοίταξε Τέλη, δεν ξέρω εάν εννοείς κι εμένα μέσα στους δασκάλους, αλλά δε θα το έλεγα δασκαλοσύνη κάποιος να παραπονιέται για κάτι που δεν του αρέσει. Το πως παραπονιέται βέβαια είναι θέμα του καθενός, καθείς έχει τον τρόπο του.

Πάντως επειδή πραγματικά έχουν πάρει εντελώς διαφορετική τροπή τα πράγματα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής και παρακαλώ να απαντήσουν όσοι νομίζουν ότι θίχτηκαν απ’ όσα είπα: Τόσο καιρό εδώ μέσα έχετε δει να παρεμβαίνω πολλές φορές σε αυτά που λέτε; Ή μήπως είμαι από πάνω σας συνέχεια και σας τη λέω; Υπάρχει ήδη μια χαλαρότητα, εσκεμμένα, μόνο και μόνο γι’ αυτό το λόγο, για να μη βαρεθούμε, να σπάσουμε λίγη πλάκα και εν τέλει να ευχαριστηθούμε τη “διαμονή” εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές (και ιδίως τις τελευταίες εβδομάδες) το κακό έχει παραγίνει λόγω του ότι παρατραβάτε το σκηνί. Και έρχομαι μετά εγώ, λέω να σταματήσετε, και γίνομαι κακός, ε; Με μία λέξη μόνο μπορώ να χαρακτηρίσω τη συμπεριφορά αυτή: αχαρηστία.

Ο Γιάννης, καλώς ή κακώς, έπειτα από παρατηρήσεις έδειξε (και δείχνει ακόμα) ότι έχει διάθεση για να αρχίσει να συνεισφέρει σε αυτό που λέμε κοινότητα και όχι μπουρδέλο. Εάν η προτροπή του να σταματήσουν οι υπόλοιποι την “ανάρμοστη συμπεριφορά” εκλαμβάνεται από κάποιους ως δασκαλοσύνη, δε μπορώ να κάνω κάτι.

Εάν μετά από όλα αυτά εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι θίγονται τα δικαιώματα σας (τα οποία σε σχέση με άλλα forums είναι κατά πολύ περισσότερα - να το έχεις υπόψιν αυτό Πέτρο όταν θα ψάξεις εναλλακτική λύση), λυπάμαι αλλά αυτό το μέρος δεν υπάρχει πλέον λόγος να υφίσταται.

skepsou emena pou den me kseroun kan kai exoun ke apopsi ke den to perno mono ilikiaka…exo aniksi sxetiko topic sto forum gia tis protaseis sxetika me to site…opoios exei ta kotsia as mpei eki mesa ke as pei tin gnomi tou kathara…ke oxi na minimatizei ton kourou gia na mas tin pei! opoios ta exei! sas perimeno…parepiptontos pos ginete na kano mpourdelo ego to site pou mpeno mia fora ton mina, akoma den to exo katalavei!

Αυτό. Οκ, έχω γίνει στεγνά το πιο μισητό άτομο εδώ μέσα επειδή δεν τα κάνω όλα πουτάνα. Ίσως θα πρέπει να αλλάξω λοιπόν για να με παίζετε και μένα ε :wink:

Αυτό. Οκ, έχω γίνει στεγνά το πιο μισητό άτομο εδώ μέσα επειδή δεν τα κάνω όλα πουτάνα. Ίσως θα πρέπει να αλλάξω λοιπόν για να με παίζετε και μένα ε :wink:[/quote]De exeis ginei gi ayto kakos…<pou de ta kaneis ola p…a>alla k oute k an allaxeis tha se kanoun oti theloun/me gt pali exeis stoma na milhseis…Apla ginese kakos xwris logo k prokaleis…Se themata pou einai geloia gia tous pio pollous esy kolas ennw otan kaneis plaka esy den trexei tpt…Apla nomizeis k kaneis lathos me to na to paizeis sklhros vgazeis kati edw mesa…alla den einai etsi…O kathenas mpainei edw gia na pernaei eyxarista… <sorry gia ta greek english mou again> :wink:

ps:de thelw pali na tsakwthoyme…sta lew filika apla… :wink:

Εδώ έχεις δίκιο. Αλλά το ότι δεν σε ξέρουν και δεν ξέρεις πολλούς δεν πάει να πει ότι πρέπει να σεβαστείς την επιλογή τους; Σε αυτούς συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ, ως χρήστης πάντα.

exo aniksi sxetiko topic sto forum gia tis protaseis sxetika me to site…opoios exei ta kotsia as mpei eki mesa ke as pei tin gnomi tou kathara…ke oxi na minimatizei ton kourou gia na mas tin pei! opoios ta exei! sas perimeno…

Εδώ διαφωνούμε. Το θέμα είναι ποιος έχει πρόβλημα ή το ότι έχει πρόβλημα; Δεν είναι υποχρέωση κανενός να μπει και να γράψει “το και το”, αρκεί που το έχει αναφέρει μια φορά (είτε σε μένα είτε δημόσια). Το θεωρώ λεπτομέρειες να κολλάμε σε τέτοια πράγματα, δε νομίζω να παίζει ρόλο το ποιος αλλά το τι (και το γιατί).

parepiptontos pos ginete na kano mpourdelo ego to site pou mpeno mia fora ton mina, akoma den to exo katalavei!

Αυτό είναι όντως αξιοπερίεργο 8) Απλώς έχω την εντύπωση πως με το που μπαίνεις τους αποσυντονίζεις όλους με συνεχόμενες “ασχετο-δημοσιεύσεις”.

Πάντως εξακολουθώ να περιμένω την απάντηση σε ερώτημα που έθεσα προηγουμένως. Το έχετε παρατραβήξει τώρα τελευταία ναι ή όχι; Μια μονολεκτική απάντηση αρκεί…

ego oxi giati mpeno mia fora ton mina… :slight_smile: signomi exo piei giati imoun se bonfire nite ke niotho iperoxa…ego sas agapo olous ke as me misite! i ll live!

Εάν μετά από όλα αυτά εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι θίγονται τα δικαιώματα σας (τα οποία σε σχέση με άλλα forums είναι κατά πολύ περισσότερα - να το έχεις υπόψιν αυτό Πέτρο όταν θα ψάξεις εναλλακτική λύση)

Σχετικά με τα δικαιώματα μάλλον δεν έχεις δει άλλα forum.Είσαι πολύ λάθος. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις. Τώρα τι θα έχω εγώ υπόψη μου κατά την αναζήτηση ενναλλακτικής λύσης, αυτό είναι δικό μου θέμα και δεν χρειάζεται να μου υπαγορεύεις τι θα πρέπει να έχω εγώ υπόψη μου. Αλλά τι λέω, αφού πρέπει να γίνονται όλα όπως λέει ο δάσκαλος.

εξακολουθώ να περιμένω την απάντηση σε ερώτημα που έθεσα προηγουμένως. Το έχετε παρατραβήξει τώρα τελευταία ναι ή όχι; Μια μονολεκτική απάντηση αρκεί…

ΟΧΙ

Και για να μην βγαίνουμε εκτός topic, εγώ μέχρι τώρα έμπαινα γιατί αλληλογραφούσα με φίλους, και γιατί μπορούσα να εκφράσω απόψεις, αποδεκτές ή μη, με ανθρώπους που έχουν την ίδια τρέλλα με τη μουσική αυτή. Πλέον δεν το βλέπω έτσι.

Θα μπαίνω λοιπόν για να κράζω, τους άσχετους που γράφουν ένα σωρό παπαριές.

Καληνύχτα. Αρχίζει στον ΑΝΤ1 το “ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΙΟ” του Μανούσου Μανουσάκη.
Μη το χάσετε.