Για ποιο λόγο μπαίνετε στο forum του rocking

Ακριβώς φίλε μου![/quote]Sta 6000 posts dwro to dvd ths kai mia afisa ths… :wink:

Επειδή έχω και το DVD αλλα και την αφίσα…

Δεν μου κάνετε δώρο τα 6000 posts?

exoume k to kainourgio ths mpezantakou…fwnara h stelitsa :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: e e e?? :stuck_out_tongue:

stamathste na grafete oti malakia sas erxetai, sas ekliparw

se off topic den eimaste??edw ypotithete de grafoume oti mlk theloume??aman re unholako tha geraseis grhgora me toses paraxenies poulopom :lol:

nai, grapse oti malakia 8es, alla plz stick on topic gamwto.
35 selides to ka8e topic tou styl “exete sxesh?” .katantia.

on topic einai xrise mou…aplos apanta sto erotima me poiitiko logo, pou exei ena vathitero noima…ousiastika mpenei sto forum gia na diafimisei tin stelitsa…aftos ine o apoteros skopos tis…se kamia periptosi den grafei mlkies…esi ise off topic pou mpaineis sta topic mono gia na mas tin les!

ma, kala autos o unholy, ti zori trava? den katalavenei apo plaka…

an auto to lete plaka, mallon exete kako xioumor :?

Δημήτρη, please. Το κακό έχει παραγίνει και σε αυτό έχουν συνεισφέρει όλοι. Μπορεί σε σένα να μην έχει γίνει παρατήρηση γιατί αρκετά μηνύματα σου έχουν μουσικό περιεχόμενο, αυτό δε σημαίνει όμως ότι και τα υπόλοιπα αρμόζουν εδώ μέσα. Ξέρω ότι κι εσύ όπως και πολλοί άλλοι έρχεστε για πλάκα εδώ μέσα, δεν είναι όμως αυτό το νόημα του forum αυτού.

Είναι Μ-Ο-Υ-Σ-Ι-Κ-Ο forum, εάν δε θέλετε να μιλάτε για μουσική καλώς, μην ενοχλείτε όμως τους υπόλοιπους που θέλουν να συμμετέχουν. Δείξτε λίγο σεβασμό, αυτό είναι όλο. Πλάκα, πλάκα έχει παραγίνει το κακό. Και δεν είναι ωραίο να εκμεταλεύεστε καταστάσεις, όπως το ότι εδώ και τόσο καιρό έχουμε μείνει στα λόγια, με αποτέλεσμα να το συνεχίζετε. Μπορούν κάλιστα να παρθούν αποφάσεις (και αυτό δεν είναι απειλή) και να σταματήσει αυτή η συμπεριφορά, που μόνο κοροϊδευτική μπορώ να χαρακτηρίσω ως προς εμένα, μιας και μετά από τόσες παρατηρήσεις το “show” συνεχίζεται.

Τα γράφω αυτά σε σένα μιας και έχουμε μιλήσει από κοντά και ίσως τα πάρεις κάπως παραπάνω στα σοβαρά απ’ ότι η φίλη σου (chk_chillin). Και για να φύγει τυχόν η απορία, δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα αλλά και σε άλλους που “εισέβαλαν” το τελευταίο διάστημα μόνο και μόνο επειδή έμαθαν πως υπάρχει ένας τόπος για να τη λένε στους άλλους και όχι για να κάνουν μια σωστή και επικοδομητική μουσική συζήτηση.

Το καταλαβαίνω ότι δε μπορούμε να μιλάμε όλη την ώρα για cd και συναυλίες, αλλά υπάρχει μια κατηγορία (η παρούσα - Off Topic) στην οποία μπορείτε να λέτε ότι απολύτως θέλετε. Και στο κάτω-κάτω γι’ αυτό το λόγο υπάρχει, για να μένουν καθαρές οι υπόλοιπες.

Τώρα εάν νομίζετε ότι όσα λέω είναι υπερβολικά, λυπάμαι αλλά πασχίζω καθημερινά για να κρατήσω σε ένα Α επίπεδο το forum (γεγονός που έχει παραβιαστεί στο παρελθόν) και δεν πρόκειται να αλλάξω άποψη.

Δεν τα λέω για να παρεξηγηθεί κανείς αυτά (εδώ όταν ήταν αυτός ο σκοπός, δεν παρεξηγήθηκε…) και ιδίως ο Δημήτρης (sirjim) τον οποίον εκτιμώ βαθύτατα (παρόλο που για το μήνυμα αυτό υπήρξε ως αφορμή το δικό του), αλλά για να συνειδητοποιήσουν (ναι… ξανά…) ορισμένοι τι στο διάολο forum είναι αυτό.

Το καταλαβαίνω ότι δε μπορούμε να μιλάμε όλη την ώρα για cd και συναυλίες, αλλά υπάρχει μια κατηγορία (η παρούσα - Off Topic) στην οποία μπορείτε να λέτε ότι απολύτως θέλετε. Και στο κάτω-κάτω γι’ αυτό το λόγο υπάρχει, για να μένουν καθαρές οι υπόλοιπες.

.[/quote]

ma sto off topic den imaste tosin ora?..etsi,ego anarotieme…

ΟΚ, να τονίσω για ακόμα μία φορά ότι εγώ φωνάζω και χτυπιέμαι γιατί η άποψή μου είναι πως στο off-topic section του forum, ναι μεν μιλάμε για πράγματα μη μουσικά, κάτι όμως που δε σημαίνει πως ΚΑΘΕ topic μπορεί να παίρνει τη γνωστή πλέον τροπή, και να καταλήγει σε χαζοχαρούμενες κουβεντούλες μεταξύ 4-5 ατόμων.

Κάνουμε ένα μη μουσικό τόπικ λοιπόν, ΑΛΛΑ απαντάμε -μη μουσικά- στο περιεχόμενο του μη-μουσικού τόπικ. Πόσο δύσκολο είναι να το συνηδειτοποιήσει κανείς αυτό;

Και Sirjim, (άτομο που εκτιμώ) ούτε το μπαμπούλα προσπαθώ να κάνω, ούτε τον … Μουρατίδη (IceQueen). Απλά λέω πράγματα που τα θεωρώ σημαντικά για την -γιατί όχι- εύρυθμη λειτουργία ΚΑΙ του off-topic.

Γιατί πάω στοίχημα πως ελάχιστοι κάθονται να διαβάσουν για την μπάρμπι του Μπομπ του Μάστορα, ένα εν δυνάμει εκατοσέλιδο τόπικ. Εγώ τουλάχιστον δε μπορώ.

PS. Ε, αν πάρετε και αυτό σαν απόπειρα να σας την πω, είστε βλάκες, σόρυ (μα έχω βρει καλύτερο αγόρι)

ok, katalavenw apolita. Sorry an mpika kai egw sto louki…

apla kai ligo xavales den kanei kako, omologw omos oti to parakanoume merikes fores, opote paw paso… kai zitw signomi an tsantisa kapoion, den eixa tetoio skopo…

Δεν τσαντίζεις εσύ συγκεκριμένα, take it easy :*

mipos tsantizo ego?..oute ki ego to thelo pragmatika ke signomi an simvenei, alla me prokaloun oi alloi, oi akatanomastoi! pantos an enoeite emena, na kserete oti eimai kalo paidi, alla mou aresei ke o xavales. peite mou oti den enoeite emena giati me pligonei to gegonos!!! :cry: (epitelous kaneis den m agapaei edo mesa?)

Eσενα εννοουν . Πληγωσου οσο θελεις .

Νομίζω ότι σου φτάνει και σου περισσεύει που σε αγαπάω εγώ…

nai pligonome…omos apo tin alli den to vazo kato! mpori na enoxlo kapious edo mesa, alla den nomizo oti einai ke para polloi aftoi! to katalaveno to site oti exei sto forum tou themata pros anaptiksi…alla ante ke ta anaptiksame, ti allo na grapsoume meta? to europe as poume, ekane o telisvas mia anafora ston kenourio tous disko, ante ke grapsame pente sxolia, perimenei kaneis oti den tha iparxei diafora apopseon? tou enos tou aresei tou allou oxi…ekei erxete ke o allilosxoliasmos, o opoios einai kalitera na ginete me xioumoristiko ifos para na peftoun mpinelikia. gi afto einai ta forum…ginonte anakoinoseis, sxoliasmoi ke an i parea einai kali, kanoun ke xavale gia na pernaei i ora. na kserete eseis pantos pou enoxliste oti an den ipirxe o xavales mesa sta forum poloi de tha ksanampenan.
to na girnate kai na mou tin lete sinexia de vgazei pouthena, pistepste me. stin teliki den ime i monadiki edo mesa pou pernei pio analafra ta pragmata ke kanei xavale, alla poloi akoma! sinithiste to loipon apo to na ektoksevete logia kakias. emeis pername kala…an thelete na pernate ke esis, afiste to ifaki and join us!kalitera na gelame para na vrizomaste!

Νομίζω ότι σου φτάνει και σου περισσεύει που σε αγαπάω εγώ…[/quote]

se efxaristo moro mou…etsi giati poli kakia plakose edo mesa! esi skase antrea mou, agapi mou…to ksero oti me agapas alla trelenese pou de se thelo!!! :smiley:

Νομίζω ότι σου φτάνει και σου περισσεύει που σε αγαπάω εγώ…[/quote]

se efxaristo moro mou…etsi giati poli kakia plakose edo mesa! esi skase antrea mou, agapi mou…to ksero oti me agapas alla trelenese pou de se thelo!!! :D[/quote]

Mολις εφαγα μην με κανεις να ξερασω …