Το ημερολόγιο μιας γκέισας ή τέλος πάντων των χρηστών του forum

Αγαπητό ημερολόγιο,

Σήμερα ξύπνησα (αλήθεια!) και δημιούργησα αυτό το θρεντ. Έφαγα μακαρόνια με κυμά! Αμέ! Επίσης εγκατέστησα τα Linux και ζω φοβερές καταστάσεις μ’αυτά. Η μαμα με λεει μιζμιγκη και εγω γελαω επειδη μου θυμιζει το μυργμιγκι. Χα! Ο παππους όμως, λεει πως ειμαι το καμαρι της οικογενειας και ότι άξια εχω το ονομα και το επιθετο του. Αλλα μικρη σημασια εχει αυτό, μιας και αυτά τα ειχε πει όταν ημουν 3 χρονων όταν με εκανε μπανιο η μανα μου. Βλεπετε, στην οψη ενός μικροσκοπικου πεους, πολλα μπορουν να ειπωθουν. Ωστοσο, ακομα και αν τα εννοουσε ο μακαριτης όλα αυτά που ειχε πει, μαλλον θα αλλαζε αποψη βασει της σημερινης καταστασης.

Μπορείς και συ να είσαι ο επόμενος τυχερός που θα ποστάρει, αρκεί να θυμάσαι οτι η εναρξη του ποστ σου πρεπει να ειναι “αγαπητό ημερολόγιο”.

Επίσης, δε πρέπει να ξεχνάς αγαπητέ γιούζερ αυτά:

αγαπητο ημερολογιο

σημερα αρχισα να διαβαζω το συνταγμα της ελλαδος… φαση εχει :lol:

εδιτ
παει για λοκ η μου φαινεται?

εδιτ2
απο που κι ως που οριζει το συνταγμα τη διαρθρωση της εκκλησιας?
δηλαδη αν φτιαξω την εκκλησια του βαγγελη και της αγγελικης ξερω γω, θα γινει νομοσχεδιο στη βουλη για τη διαρθρωση της? σορυ κιολας ειμαι εντελως ασχετος με νομικα, αλλα μου φαινεται περιεργο

Μπα, για την ώρα καλό είναι! Όσο δε ξεκινάει κανένα αχαλίνωτο σπαμ τουλάχιστον, και μένουμε κάπως στο θέμα… Για το μέλλον, θα δείξει!

Ημερολόγιο λοιπόν (με χαλάει κάπως η αρχή, παλιά που κράταγα όντως ημερολόγιο ποτέ δεν ξεκινούσα με “αγαπητό ημερολόγιο” πολύ σικ),

Σήμερα ήταν όμορφη μέρα, ω ναι. Πέρασα σχεδόν όλη τη μέρα στη σχολή ζωγραφίζοντας κάτι φρούτα στο ελεύθερο, ακούγοντας Tiamat και λέγοντας καμμένα ανέκδοτα με συνάδελφο. Τα φρούτα βγήκαν πολύ καλά, και χάρηκα. Είναι λίγο βαρετά όμως, δε βλέπω την ώρα να έρθει η Δευτέρα όπου και τα φρούτα θα τα αντικαταστήσει κάτι πολύ πιο ζουμερό και νόστιμο: μοντέλο ! 8)

Διέγραψα καμιά 15αριά spambot-threads στο φόρουμ, άνοιξα και ένα ανάλογο θρεντ. Μίλησα 2 ώρες στο τηλέφωνο και τώρα γράφω τα τελευταία νυχτερινά ποστ στο φόρουμ. Με βλέπω πάντως να κοιμάμαι τα ξημερώματα όπως συνηθίζω και να ξυπνάω αύριο αφού έχει περάσει η μισή μέρα…

Αυταααααα τα ολίγα.

Aγαπητό ημερολόγιο,

σήμερα ξύπνησα και πήγα στο μάθημα που είχα 12-2.
Γύρισα σπίτι στις 3.30 και μετά το ωραίο φαί πήγα να κάνω μάθημα στο Φυσικό , στους πρωτοετείς.

Όχι όχι , ιδιαίτερα έκανα , 1ο μάθημα για φέτος8)

Κατά τις 6 πάλι σπίτι.
Άραγμα μέχρι 10 , exodus μετά και σινεμά.

Πήρα και μια σημαντική απόφαση , την οποία ανακοίνωσα στον δημιουργό του θρεντ.
Περισσότερες πληροφορίες οσονούπω.

Αγαπητό ημερολόγιο,

σήμερα στη δουλειά μάθαμε την έννοια της εκδίκησης.Επίσης αποφάσισα ότι το μεσαίο μου όνομα είναι E. Ripley,μια που στις ωοθήκες μου επωάζονται πολλά από τα αγaπημένα μου ζωάκια.Όχι δεν ανησυχώ, it’s only the rest of my life.Eπίσης δοκίμασα dumplings(εξαιτίας της γνωστής εμπνευσμένης ταινίας).Ήταν χάλια. Αναρωτιέμαι τι θα πει ο κόσμος όταν βάλω ένα ομοίωμα 2 μέτρων της queen alien στο σαλόνι μου.δε με νοιάζει και πολύ.θέλω να έχουν παρέα τα μικρά μου.Όπως σ’ εκείνη τη σκηνή στο resurrection.Τότε μου είχε φανεί σχεδόν ερωτική.Τώρα καταλαβαίνω ότι ήταν μητρική.Αχ ναι.
Ακόμα, την ώρα του πρωινού εκκλησιασμού ο ιεροκήρυκας έδειχνε να πιστεύει στην σγνότητα των χριστιανών νεανίδων.Σκάσαμε όλοι στα γέλια.Την ώρα της εξομολόγησης, άκουσα μια κοπέλα να έχει τον εξης διάλογο με τον παπά.
Παπάς: Πόσες φορές μολυνθήκατε?
Κοπέλα:Κι εσείς???
Αυτό μάλλον δεν ήταν σωστό.

Πάω να δω τι κάνουν οι μπιγκόνιες μου.

Aγαπητό ημερολόγιο,

σήμερα έκανα αυτό που κάνω κάθε μέρα.

Μια τρύπα στο νερό.

οτηπαγα οιγολορεμη,

αρεμησ αλο ναγηπ αδοπανα.ατακσ.αλλοπ αρυεν.

ημερολογιο αγαπητο

νευρα πολλα. σκατα. αναποδα πηγαν ολα σημερα

Eισαι παντα τοσο δραστηριος ή μηπως ηταν μια ξεχωριστη μερα?

τέλεια δλδ!!!

αχαχαχα
αχαχαχααχαχαχασκ΄ξδλφηκγξκιθπ[ιοπ[.

ΠΑΝΤΑ

Eσυ ποιος εισαι απο τους δυο?
Και επισης ποιος εφαγε πιο γρηγορα το σουβλακι?

ο μεσαιος.

Και το μπαμπου σουβλακι το λετε εκει γαμωτο??

εδιτ:γλου γλου γλου

Αγαπητό Ημερολόγιο,

ακόμα σκέφτομαι ότι δε φτάνουν όλα τα αποθέματα ξυδιού.
Και το θρεντ του σιχάματος είναι ανούσιο.

Αγαπητό μερολόγιο.
Σήμερα δούλεψα,μετά έκατσα στο πισι και άκουσα αησης.Αυτό.

μου πηρε ενα λεπτο να καταλβω τι εγραψες

Dear diary

Σημερα βγηκα αθηνα για ψωνια και εφαγα ολη τη ζεστη στη μαπα.

Αγαπητό ημερολόγιο

σήμερα στο πάρτυ δε παίξανε ντεθ.κρίμα.είμαι σαντ

* Το εναλλακτικό ημερολόγιο, βασισμένο στο πάνω ποστ της corpsette *

Ντίαρ ντάιαρυ, σήμερα, ή μάλλον, χθες το βράδυ πήγα σ’ ένα ροκ πάρτυ με πολύ κόσμο και πολύ κέφι. Σε κάποια φάση άρχισαν να βάζουν ντεθ μέταλ και ο κόσμος ξαφνικά άρχισε να λιγοστεύει! Στο τέλος μείναμε 10 άτομα και χτυπιόμασταν μόνοι μας. :stuck_out_tongue: