Το ημερολόγιο μιας γκέισας ή τέλος πάντων των χρηστών του forum

Αγαπητό ημερολόγιο,

αν και ο μήνας μπήκε καλά, μας τα χάλασε στην πορεία.
Αλλά δεν πτοούμαστε.
Προσπαθούμε για το καλύτερο.
Η σημερινή μέρα ξεκίνησε χάλια
Το μαξιλάρι ήταν υπερβολικά μαλακό για να το αφήσω και το πάπλωμα υπερβολικά ζεστό.:frowning:
Με μεγάλη προσπάθεια σηκώθηκα από το κρεββάτι.Ύστερα βγήκα έξω και συνειδητοποίησα ότι ο καιρός είναι ένα χάλι μαύρο.Μέσα στην υγρασία.
Στη δουλειά δεν σταματούσαν να βαράνε τα τηλέφωνα από ενοχλητικούς πελάτες και μου έσπασαν τα νεύρα.
Τώρα ευτυχώς έχουν καλυτερέψει τα πράγματα.Πάλι καλά.:slight_smile:

Ε, μάθε και συ να χρησιμοποιείς κανένα κούτσουρο για προσκεφάλι. Κοιμήσου και καμιά φορά στο πάτωμα, ή στο μπαλκόνι. Όλα πια σας φταίνε. [-X :stuck_out_tongue:

Kάνει κρύο και στο πάτωμα και ειδικά στο μπαλκόνι…
θα παγώσω…:cold::cold:

υπάρχει άνθρωπος που θα άφηνε το μαξιλαράκι του, που είναι τόσο μαλακό και ωραίο, για ένα κούτσουρο?
Ή αντί για πάπλωμα να ξαπλώσει σε ένα κρύο πάτωμα ή σε ενα μπαλκόνι?

ποιος άκαρδος θα μπορούσε να το κάνει αυτό???

αρκετές βλακείες ειπώθηκαν τώρα:p

Εντάξει, αφού δε πάγωσες με αυτό που είπα καλά πάμε. :stuck_out_tongue:

Αγαπητό ημερολόγιο,

Θέλω σήμερα το απόγευμα να μου χτυπήσουν το κουδούνι δυο ξανθιές στερημένες σεξουαλικά κουκλάρες. Βολεύομαι και με μία. Πάω να βάλω το αρνί στο φούρνο να ζεσταίνεται.

Κίσεζ

Αγαπητο ημερολογιο,

Κοιμηθηκα χαλια σημερα και ξυπνησα με πολλα νευρα. Ο λογος ηταν πως με πηρε ο υπνος πολυ αργα και στις 10.00 το πρωι ο γειτονας αποφασισε να βαλει σε λειτουργια οτι εργαλειο ειχε διαθεσιμο που κανει αρκετη φασαρια ωστε να με ξυπνησει. Το προσπερασα ομως αυτο. Μιλησα με διαφορους φιλους μου και υστερα εβαλα να ακουσω λιγο Camel. Υστερα μιλησα λιγο με τον πατερα μου και μετα επαιξα λιγο Test Drive στο PC. Εφαγα μακαρονια με σαλτσα, ειδα Friends και πριν λιγο τελειωσε το Big Bang Theory. Τωρα ακουω Winger και ψαχνω με τι να ασχοληθω.

Αγαπητό ημερολόγιο,

Μπορεί να μην χτύπησαν οι δυο ξανθιές κουκλάρες, ίσως όμως χτυπήσω εγώ την πόρτα της μίας κάποια απο τις επόμενες μέρες. Μπορεί να φάω και τα μούτρα μου.

Σμουτς.

Αγαπητό ημερολόγιο
μόλις ξύπνησα(με το ζόρι δηλαδη) και περνάω την ώρα μου χαζεύοντας στο ίντερνετ και ακούγοντας μουσική, αγνοόντας εντελώς το τεστ αρχαίων(άγνωστο) το οποίο θα γράψω στο φροντιστήριο αύριο και για το οποίο θα ενημερωθούν και οι γονείς.Ελπίζω να καταφέρω να πάρω τα πόδια μου και να διαβάσω8)

Με μένα βολεύεσαι; :oops:

Άμα βάψεις το μαλλί, ναι. :smiley:

Τι χρώμα; Ξανθό;

Ε ναι, αφού το γράφω ξεκάθαρα.

Σε λάθος τόπικ γράφετε με φαίνεται :-k

Δε θα με πάει το ξανθό. Καστανή θα μείνω κι άμα σ’ αρέσει.

Καλή φάση η Αθήνα δεκαπενταύγουστο αλλά εντέλει το μετάνιωσα που γύρισα νωρίτερα ενώ θα μπορούσα να ήμανε ένα βράδυ ακόμα Ξυλόκαστρο Beach. Λείπουνε κιόλοι, έπεσε λιιιγο σάπιζμα. Έψαχνα μεζεδοπωλείο χθες κι ήντονα όλα κλειστά, εντέλει κουβαλήθηκα μέχρι Ν. Φιλαδέλφεια. Το κρασί δεν έλεγε μία πάντως και η “πονηρή τηγανιά” (υπήρχε και κανονική τηγανιά αλλά πάντα επιλέγω κάποιο φαΐ που δεν ξέρω τισκαταειναι) αποδείχτηκε απλή τηγανιά μέ δίχως φειδώ κουταλιές μιας πηχτής σως από ροκφορ. Αη ντου νοτ απρουβ. Το μέρος ήταν όμορφο πάντως.

Το μεσημέρι κατηφόρισα μικρολίμανο κι έφαγα παγωτό κρεμ μπρουλέ στα χααγκεν. Νταξ γκάμισεν λιγουλάκι.

Τώρα δα μόλις, άραξα μπαλκόνι, έχωσα Shok Paris και θα ψιλοδιαβάσω Εγκαταστάσεις Πρόωσης μπας και δεν πάει στο διάβολο αυτή η εξεταστική.

Α, επίσης είδα για κάποιες στιγμές την πανσέληνο ψες. Δεν καταλαβαίνω ποτέ διαφορά με άλλες πανσελήνους, αλλά το 'χω συνήθειο να μην τη χάνω.

Αυτά…