Το ημερολόγιο μιας γκέισας ή τέλος πάντων των χρηστών του forum

Ενα βημα πριν ημουν …Αν δεν πληρωνόμουν και σημερα…θα ημουν το μωσαικο σε καμια εκπομπή…:lol::lol:

Προς τα διεγραμμένα:

Καλύτερους τρόπους, γιατί σας έχουν έρθει και πμ που σας λένε να κόψετε τις επιθέσεις. Επίσης να κοπεί το τρολάρισμα προς το συγκεκριμένο χρήστη (όχι επειδή είναι μοντ) γιατί είναι προκλητική συμπεριφορά και δεν έχω διάθεση τόσο απλοί κανόνες να παραβιάζονται και εγώ να το παίζω βλάκας, επειδή εσείς κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας και νομίζετε δε σας βλέπω.

Όσο για τους τρόπους, δεν έχω τίποτα να πω. Απλά θλιβεροί. Μηδέν επίπεδο και κατινιά στο μέγιστο.

Τα επόμενα ποστ να είναι ον τόπικ. Ευχαριστώ (πάω να δω το ματς, ούτε κιχ δε θέλω να ακούσω :p)

Τον Έλλανορ βρίζανε?

Αυτο το “τα επομενα ποστ να μην απαντουν σε αυτο που γραφω” το προσπερνω γιατι δεν εχω μαθει να μην απαντω σε κατι που απευθυνεται σε μενα.

Καρβου, που ακριβως επιτεθηκα στον ellanor παλι; Πηρε ενα ποστ που εκανα που ΔΕΝ αφορουσε αυτον κι αρχισε να ειρωνευεται και του ειπα να μην το κανει, επειδη πλεον δεν εχω διαθεση να ασχολουμαι μαζι του. Απλο. Σε παρακαλω τους χαρακτηρισμους σου προς το προσωπο μου να τους σβησεις.

Οχι να δεχομαι και παρατηρησεις απο το πουθενα ε. Ας σοβαρευτουμε…
Αυτα γιατι βαριεμαι…

Α ομορφα, εξαφανιστηκε η (μη προκλητικη) απαντηση μου, ζητω η δημοκρατια.:wink:

Σβηστε κι αυτο και ριχτε μου και ποντους που σπαμμαρω στο σοβαρο αυτο τοπικ.

Θλιψη.

Ρε Σόφι. Έχεις κάνει το φόρουμ Τόπικ Σου Φίλε Χρήστη να πούμε. Αναφέρεσαι σε απροσδιόριστα πρόσωπα τάχα τυχαία, ειρωνεύεσαι (και αν δε το έκανες τώρα, το έκανες πολλές φορές ως τώρα), και γενικά έχεις αυτή τη στάση. Καλό θα είναι να χαμηλώσεις και η ίδια τους τόνους, αλλιώς θα σου γυρνάει μπούμερανγκ αυτό.

Αυτά, ελπίζω να επιστρέψουμε στο θέμα μας τώρα.

Αγαπητο ημερολογιο, σημερα εκανα ποστ που υπερασπιζομουν τον εαυτο μου και διαγραφηκαν ολα για να συνομιλουν και να συμφωνουν 2 μοντς μονο μεταξυ τους. Ωραια μερα.

Τωρα ειμαι ον τοπικ. Σβηστε το κι αυτο ενιγουεη. Πλακα εχει. Πα να δω μπαλα. :lol:

Οκ, οι ενδιαφερόμενοι διάβασαν αυτά που έπρεπε να διαβάσουν. Για περαιτέρω απορίες/κουβέντες κλπ υπάρχουν τα pm’s.

Σοφία, αντί να θυμώνεις, χρησιμοποίησε το μυαλό σου και θυμήσου που στο καλό σε αυτό το φόρουμ κάνουν τα παράπονα!

Σε 3 λεπτά διαγράφονται και αυτά. Έλεος πια με τα παιδιάσματα σε αυτό το φόρουμ. Όταν την κάνετε τη μαλακία σας, μη το παίζετε και κινέζοι

Αγαπητό ημερολόγιο,
σήμερα τσαντίστηκα πάρα πολύ στη δουλεία εξαιτίας ενός @%#&* ο οποίος μου έκλεισε στα μούτρα το τηλέφωνο επειδή είχε δουλειά και δεν είχε χρόνο για ηλίθιες ερωτήσεις από κοριτσάκια σαν κ εμένα.Έτσι κ εγώ τον ξαναπήρα τηλέφωνο κ του είπα “εγώ είμαι πάλι!” κ του το έκλεισα στα μούτρα…
Ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση όταν το έκανα αυτό.Ναι ναι.

Mαλακια εκανες.
Επρεπε να του πεις.
“Εγω ειμαι παλι.Σου γ@μω το σπιτι και ολο το οικουστημα παλιο συφιλιαρη,***τανας γιε,κερατόπυργε”

τολμώ να πω ότι δεν το είχα σκεφτεί έτσι.
Ίσως τον ξαναπάρω τώρα να του σπάσω τα νεύρα…:stuck_out_tongue:

δεν είμαι κακός άνθρωπος:p

Ημερολογιο σκετο,
Ο, συνηθως, λατρεμενος μηνας Δεκεμβριος φετος ξεκινησε σκατα. Δεν μασαμε ομως. :slight_smile:

αγαπητο ημερολογιο

ο μηνας ξεκιμησε τελεια

σημερα παρελαβα το διπλωμα οδηγησης

αυτο

σας αγαπω ολους!!!

Και μενα?

αρχισαμε??? γιατι οχι

μην λετε τωρα ολοι και μενα και μενα γιατι 8α σας παρει κανας διολος

Και θα μας παει στου διολου την μανα. Χαχ.

Αγαπητο ημερολογιο,

Σημερα πηγα μετα απο 2 βδομαδες δουλεια…ομολογω, μου ειχε λειψει!
Βαριεμαι να γραφω τωρα…αλλα σου υποσχομαι θα σου πω ολα αυτα που εχω στο μυαλο μου και το ξερω οτι θα σου φανουν καπως…αλλα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!
Σ’αγαπω και σε φιλω,
Τιν τιν

ρε μηπως υποτροπιασες απο την δουλεια και εισαι ετσι?

Diary, ο μήνας μπήκε λίγο ανάποδα, με χαλασμένα pc και διάφορες εντάσεις, με οικογένεια και σχολές, αλλά που θα πάει… θα περάσουμε γαμώ τους χειμώνες, ό,τι και να γίνει. :wink: