Το ημερολόγιο μιας γκέισας ή τέλος πάντων των χρηστών του forum

Πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το τοπικ… παραηταν βαρετη η μερα μου σημερα για να την γραψω:lol:

Τόλκι, σταμάτα να κάνεις επίθεση στη Λούνατικ. Ψήφισε κώλους και τελείωσε. Δέξου το!

Η μέρα μου σήμερα ξεκίνησε με ένα group meeting που κάποιος (δεν ξέρω ποιος), παρουσίαζε κάτι (δεν κατάλαβα τι) και όλοι έδειξαν ενδιαφέρον (δεν κατάλαβα γιατί). Μετά είδα τις αθλητικές εφημερίδες, διάβασα το Νικολακόπουλο, σκότωσα λίγη ώρα στο φόρουμ και μετά άνοιξα το υπερκαταπληκτικό βιβλίο που μου αγόρασε ο Κόζυς και λέει στα Ελληνικά αυτά που παλεύω να διαβάσω στα ξένα. Έβγαλα σε μία μέρα τον κόπο 3 εβδομάδων.

Μετά γύρισα εδώ. Το δωμάτιο μπάχαλο και ασιδέρωτα σεντόνια παντού. Δεν είναι εύκολο να τα διπλώνεις μόνος σου (και να είσαι κάτω από 2 μέτρα). Τελικά τα κατάφερα. Έπεισα τον εαυτό μου πως πρέπει να πάρει άλλα. Μέχρι στιγμής Φιορεντίνα- Λυών 1-2. Αυτό δείχνει η τιβί, αυτό σας λέω.

Aγαπητό ημερολόγιο,
η μέρα σήμερα δεν παλεύεται!Ξύπνησα με χίλια ζόρια στις 7 και δέκα, ντύθηκα, ετοιμάστηκα και έφυγα από το σπίτι 7 και 25…πήρα το τρενάκι και διάβαζα forgotten realms (ναι τελείωνω και το 4ο βιβλίο!!) μέχρι να φτάσω Μοναστηράκι κ μετά Ευαγγελισμό και μετά 608 μέχρι τη σχολή…
Έγινε και ένα ατύχημα με ένα μηχανόβιο αλλά καλά μου φάνηκε!
Έκανα ένα βαρετό μάθημα μέχρι τις 12 όπου κοιμόμασταν όρθιες και μετά έφυγα,βρήκα τις αδελφές μου στο mall,πήραμε δώρο στη μαμά και μετά σπίτι όπου έφαγα και κοιμήθηκα μια ώρα!
Είχε και heroes σήμερα-γιούπι!- και μετά τίποτα ιδιαίτερα παρά κάψιμο στο pc…
πάει κι αυτή η μέρααααααααααα!

Ωπ Νεφελη νομιζω οτι σας ειδα στο Μολ

:-s:-s

Hi!Msn ? :stuck_out_tongue:

Αγαπητο ημερολογιο,
Τελικα το αφιερωμα που κανανε η Κων/να και η Μαρινα χτες ηταν ωραιο.
Παλι το κλεισαμε το μαγαζι.Ξυπνησα με τα χιλια ζορια και αφου εκανα κατι
δουλειες πηγα πανεπιστημιο.Η Ζαμπαρα ειναι θεα!Παλι δεν μας εξετασε.
Γυρισα,εφαγα και βουρ για D’n’D!
Δυστυχως δεν παιξαμε πολυ :frowning:
Σπιτι - μπυρα και πισι απο τις 12 και μετα.

Αγαπητό ημερολόγιο,
σήμερα ξύπνησα απο τις 7.ωραία.Πήγα στη δουλειά και ίπια καφέ.Πάλι ωραία.Έφαγα και ένα γλυκο(χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουνε:))
Μέχρι να σχολάσω χάζευα και άκουγα μουσική/μιλούσα στο τηλέφωνο.
Τώρα θα βάλω να δω The Godfather.
Μετά ύπνος.
Ήρεμη μέρα.:slight_smile:

#-o

Αγαπητό ημερολόγιο,
η δίαιτα πάει καλά και είμαι χαρούμενη.Η δουλειά πάει έτσι κι έτσι κι έχω να τελειώσω αυτή την απαίσια παρουσίαση…βαρέθηκα αυτό τον καιρό.plz wake me up when winter sets in…

δεν ειμαστε πια φιλοι

αγαπημένε μου τολκι,επρεπε.και το ξέρεις.-πολλές καρδούλες-

Ρε ανθρωπε, πραγματικα βρες κανα κοριτσι…
Δεν ασχολουνται ολοι μαζι σου, αρα μην ειρωνευεσαι τα ποστ μου, οκ; :wink:

Σόρρυ, αλλά έτσι νομίζουμε εμείς οι ιεχωβάδες, πως όλοι ασχολούνται με μας. Προσπαθώ αλλά δε μπορώ να το αποτινάξω… Πάντως θα προσπαθήσω. :frowning:

Θενκς για τη συμβουλή πάντως, κάνεις για σύμβουλος πραγματικά. :):stuck_out_tongue:

Δεν ειναι συμβουλη. Απαιτω να μην ξανασχοληθεις με ποστ μου με ειρωνικο τροπο. Καπιτο;

Όταν με το καλό μειώσεις τις δικές σου ειρωνίες στο φόρουμ, που ρίχνεις αριστερά και δεξιά κατά καιρούς, τότε να απαιτήσεις να μη σε ειρωνεύονται και οι άλλοι. Γκέγκε? :slight_smile:

Εχω παψει να ασχολουμαι μαζι σου, αν σου εμεινε καταλοιπο λυπαμαι. Το ποστ μου για τους Ιεχωβαδες δεν πηγαινε για σενα και δεν θα καθομαι να απολογουμαι κιολας επειδη εχεις εγωκεντρικες τασεις. Απλα μην ασχολεισαι μαζι μου ρε παιδακι μου.

Οver and out.

Aγαπητό ημερολόγιο,
Σημερα πληρωθηκα μετα απο 2 ολοκληρους μήνες…Καλοφάγωτα μου ευχομαι αν και το καλοφαγωτα είναι σχήμα λόγου γιατί με το που τα πηρα στα χερια μου εσκασε μια σφαλιαρα απο υποχρεωσεις…ενοικιο,ΔΕΗ,αδερφος…τα κλασσικά δηλαδή…επίσης πηγα στα ΙΚΕΑ και πηρα ενα γραφείο το οποίο ,τωρα καρφωνει ο ταίρης μου σιχτιρίζοντας παράλληλα και μου εχει παρει…τα αυτιά…Ευτυχως όμως πληρωθηκα…:slight_smile:

υ.γ.Ελανορ εισαι αληθεια Ιεχωβάς???:-s
υ.γ.2Κορπσετ αυτη τη διαιτα και εγω τη θελω:roll:

Tag teams με Bacillus και Leris. O Bacillus παίρνει το κορίτσι γιατί είναι μεγαλύτερος!

ο vedder εχει γινει προστυχος οσο δε παει.

Lunatic, είμαι Ιεχωβάς ναι! Είναι λίγο αυστηρή σαν κάστα αυτή στην οποία ανήκω, αλλά επιμένω πως είμαστε παρεξηγημένοι στον έξω κόσμο… :frowning:

Και δεν είμαστε εγωκεντρικοί. Απλά γαμάτοι. :stuck_out_tongue:

Παλι καλά που δεν βγήκες στον Αυτιά να το πεις…:stuck_out_tongue: