Το ημερολόγιο μιας γκέισας ή τέλος πάντων των χρηστών του forum

ναι γνώριμες… οι δικές μου…

από διαφορετικά υλικά κάθε φορά…

χαρτί-ξύλο-μέταλλο-δέρμα…

άλλες αγαπημένες…

κι άλλες που προσπαθείς ν’ αγαπήσεις γιατί κι αυτές είναι δικό σου υλικό…

…όσο για το παρελθόν… καλό είναι να μην το νοσταλγείς… αλλά ν αφήνεις να σε παίρνει το κύμα… για άλλα νερά…

άλλος για τη βάρκααααααα μας…αγαπητο ανεμολόγιο…:smiley:
σορυ αλλα μου τον ξυπνησατε λιγο αποτομα τον ρομαντισμό και έχει νευρα…:stuck_out_tongue:

Και μένα μου ξύπνησε μια ρομαντική/ποιητική/μελαγχολική διάθεση, αγαπητό κυματολόγιο, αλλά με το άβαταρ ΜΠΙΓΑΛΗΣ απλά μου είναι αδύνατον να γράψω οτιδήποτε το σοβαρό τώρα…! :stuck_out_tongue:

κι ο δικός μου νεύρα έχει…

(πρόσεξε μπάζει νερά - για τη βάρκα λέω!!)

αγαπητό μου ημερολόγιο

σήμερα για μεσημεριανό μαγείρεψα φουρτάλια και τα πήγα περίφημα!Επειδή όμως δεν είναι κάθε μέρα του Άη Γιαννιού και επειδή ήθελα να λέω πως μια ολόκληρη μέρα δεν έκαψα τίποτα, το βράδυ μαζί με το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έτρωγα πίτσα.

φιλικά

με τις καλύτερες ευχές

και πολλά φιλιά

και καλό 3ήμερο

και μετά τιμής

karvou

Αγαπητό ημερολόγιο σημερα η μερα ήταν λιγο μιιιεεεεχχχχχχχχ…

Ξυπνησα και διαπιστωσα οτι αυριο ληγει μια προκήρυξη για την οποια δεν ειχα μαζεψει δικαιολογητικά…Ο Οσιομάρτυρας αγαπημενος μου και εγω γυρισαμε ολη την πολη προκειμενου να σωσουμε την κατασταση…Μετα ηπιαμε καφε, μετα επαιξε ο γαυρος και χαρηκαμε ολοι σπίτι και εδω και καποιες ωρες προσπαθω να φτιαξω μια αιτηση στην οποια εχω γραψει μια γραμμη…:?

δε θελω να με αγχωσω αλλα μαλλον δεν προλαβαινω…:frowning:

αγαπητό ημερολόγιο,
αν και η μέρα σήμερα ξεκίνησε αρκετά καλά μετά μου τα χάλασε…στη δουλειά ένας χαμός και έπιασε κ η βροχή όταν σχόλασα οπότε…άστα να πάνε…

αυτα:)

Σημερα ξυπνησα και εξω ηταν σκοτεινα. |:
Πηγα πηρα τον μικρο απο το παιδικο σταθμο και ανακαλυψα οτι κατα βαθος θα γουσταρα και γω να πηγαινω παιδικο.
Η μερα -ηδη απο χθες- ειναι καμενη με τομ γουεης. Με πωρωσε ενας βασιλιας.
Εφαγα φασολαδα για μεσημερι - οχι και τοσο ευχαριστο αυτο.
Μετα μπηκα στο ροκινκΓ και ειμαι ακομα εδω…

Τέλειο ημερολόγιο (τέλειο σε σχέση με τι βέβαια? τέσπα)

Σήμερα ήταν μια μέρα όπως όλες. Πέρασα 5-6 ώρες κοιτάζοντας τον καθρέπτη και κάνοντας τη σκέψη πόσο γαμάτος είμαι… Όσο παρατηρούσα την αντανάκλαση μου, τόσο αφηνόμουν σε σκέψεις μεγαλείου. Σε κάποια φάση φόρεσα μια τήβενο, απο κείνες που φορούσαν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες και προσπάθησα να αποτυπώσω την πόζα μου στην αιωνιότητα. Είχα βάλει και μια κασέτα με χειροκροτήματα να παίζει απο πίσω, με το που τελείωνε την έβαζα πάλι απ’την αρχή.

Σε κάποια φάση έφαγα και το φαγητό ήταν γαμάτο, απλά και μόνο γιατί το έτρωγα εγώ (και όχι το αντίστροφο). Φόρεσα τα γαμάτα παπούτσια μου και βγήκα έξω για δουλειές. Κουβαλούσα ένα χαλί και το έστρωνα διαρκώς στο διάβα μου. Μόλις έφτανα στο τέρμα του χαλιού, το μάζευα, και το έστρωνα πάλι στον δρόμο μπροστά. Όσο περπατούσα, απήγγειλα στίχους του Κικέρωνα. Σε κάποια φάση ρεύτηκα έξω δυνατά, και ακούστηκε τόσο όμορφο το ρέψιμο. Είμαι σίγουρος πως και οι γύρω μου ενθουσιάστηκαν το ίδιο. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί είχαν καρφώσει τα βλέμματα τους πάνω μου.

Προς το τέλος της μέρας ωστόσο επήλθε η συνειδητοποίηση πως ουσιαστικά πάσχω απο το “σύνδρομο του Ιεχωβά”… Για το οποίο δεν είχαμε μάθει κάτι 6 χρόνια στην Ψυχολογία, και σκεφτόμουν τελικά τι σκατά σπούδασα. Δεν πειράζει πάντως, ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγές! Και έτσι άλλη μια γαμάτη μέρα οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της. :!:

[SPOILER]όχι ΜΗ πάρετε στα σοβαρά το πάνω ποστ! :lol:

δεν ισχύει αυτό για το ρέψιμο, ποτέ δεν κάνω τέτοια πράγματα σε κόσμο μπροστά. :p[/SPOILER]

ellanor εμείς οι δύο έχουμε συστηθεί?:wink:

Μάλλον όχι… μάλλον ευτυχώς για σένα αγαπητή μάμμυ. :smiley:

Ο ελλανορ δεν ρευεται, αλλα κατουραει δημοσιως γιαυτο προσεχτε μη σας παρει σβαρνα καμια μερα:!:

και εγώ κοιταζόμουν στον καθρεφτη με τις ωρες…Δεν το πίστευα οτι εχω πάρει αλλα 2 κιλά…:frowning:

Ο καθρεφτης μου πασχει απο το ιδιο συνδρομο.
Εκει που αραζα επι του καναπεος ηρθε και καθησε μπροστα μου και με κοιτουσε…
Τελικα εγω ειμαι γαματος ή ο καθρεφτης? :-k

η ψήφος μου πάει στον καθρέφτη…:smiley:

Δεν μιλαω για τον ξαθρεφτη που σε δειχνει πιο αδυνατη…
Για τον αλλο λεω που δειχνει την αληθεια :p:D:D:D:D

Αγαπητό ημερολόγιο,
Το πρωί σηκώθηκα στις 12 γιατί κρύωνα. Στις 2 είχα ιταλικά και βαριόμουν να πάω, αλλά τι να κάνω. Τελικά η καθηγήτριά μας είναι έγκυος και ενώ κάναμε προφορικά, το μωρό κλότσησε για πρώτη φορά! Μετά γύρισα σπίτι, κι έφυγα πάλι στις 4 για Μοναστηράκι. Αγόρασα μια τσάντα με κρόσια απ’ τα Pull and Bear και μετά κάτσαμε για γλυκό στου Ψυρρή. Ακόμα ψάχνω τη συνταγή της μπισκοτόπιτας που έφαγα…
Αυτά.
Α, εμπλουτίζω και τις επαφές μου στο msn :stuck_out_tongue:

όπως και να το θεσεις καθρεφτης που να σε δείχνει γαμάτο ΔΕΝ υπάρχει απλά…:smiley:

Αγαπητό μου ημερολόγιο
Σήμερα ξύπνησα κατά τις 6.30 πμ πλύθηκα ήπια μια κουπα γαλλικό κάπνισα 4 τσιγάρα -ίνα πληρωθεί το ρηθέν του προφήτη Νίκου Παπαζόγλου μόλις ξυπνήσω το πρωί τα βλέπω όλα μαύρα θέλω μια κούπα με καφέ και 4 τσιγάρα- ντύθηκα πήρα 2 συγκοινωνίες και έφτασα στην δουλειά μου.
Έκανα το συνηθισμένο κους κους το πρωί με τους συνεργάτες και στην συνέχεια η μέρα κύλησε χαλαρά με θάψιμο των άλλων τμημάτων και ολίγη κοστολόγηση των ετοίμων του προηγουμένου μηνός.
Στα ενδιάμεσα αντάλλαξα sms μίλησα με φίλους ήπια καφέ και κατά τις 17.00 σχόλασα και είπα να πάω να δω τι γίνεται στο ρημαδιακό μου.
Κατέβηκα την Ερμού στάθηκα σε 18 βιτρίνες -καλά είδα κάτι γόβες βυσσινή στο Μπουρνάζο αριστούργημα μόλις πληρωθώ θα τις χτυπήσω ανυπερθέτως- έφτασα Μοναστηράκι απάντησα στα ξαφνικά τον φίλο μου τον Νικόλα και την κάναμε για καφέ κατά Θησείο μεριά ξέρετε στο γνωστό που κάνουμε και τα μητινγκς -ακριβούτσικο είναι μου φαίνεται- αλλά χαλάλι
Γυρνώντας στο σπίτι έβγαλα την στολή εργασίας ένιωσα ανθρωπος έψησα δυο μπριζόλες έκοψα μια σαλάτα ήρθε ο άντρας μου μπουζουριάσαμε ξανά καφέ λίγο νοικοκυριό και μετά άνοιγμα του laptop και άγριο σερφάρισμα μέχρι τελικής πτώσης…
Α άκουσα και ολίγο έντεχνο τύπου Χειμερινοί Κολυμβητές Δυνάμεις του Αιγαίου κλπ κλπ κλπ
Σε λίγο άλλη μια μέρα θα χει τελειώσει ίδια σχεδόν με την προηγούμενη και γω για άλλη μια φορά θα διαπιστώσω ότι
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ…

Δυσκολα αποτυπωνεται η γαματοσυνη μου πανω σε ενα γυαλι…
Εισαι πολυ μικρη (οχι στον ογκο) για να το καταλαβεις!