χαχα!στο καταλληλο θεμα το γραψες βλεπω…
την κακομοιρα την εχουμε αποπαρει σε 2-3 8ρεντς
LOL έχεις ένα point!! Αλλά μόλις το τσεκάρισα και κοριτσάκι ειμαι και εγώ και εκτός αυτού μου αρέσει καιιιιιιιιιι είναι διαφορετίκο! Χαχα!!
Αλλά αν σε πειράζει μπορείς να τα προσπερνας τα post και να μην τους δίνεις σημασία!
Βαρατε ρεεεε αντέεεχωωωωω!!!:lol:
Ειλικρινά πόνεσαν τα μάτια μου…
δεν ειπα πως ειναι κακο, αλλωστε δινει μια διαφορετικη, ευχαριστη νοτα στις γριζες και μουντες σελιδες του φορουμ και κανει τη διαφορα(μαλλον αυτο θελεις εσυ)
και να θελω να το προσπερασω δεν μπορω γτ απο μονο του το χρωμα ξεχωριζει και ‘‘χτυπαει’’ στο ματι
(ωραιο αβαταρ btw…)
Thanks for your comment on my avatar! I made it!! My awesome bloody lips!
Well, as for the colour on my posts, I think I should keep it black…Yeah, I like to make the difference and to draw attention but it’s time for me to subside my poser side!
Anyways, it?s toooooooo girly! And my dad tried so hard for me to be tomboy so I should make him proud!!
And guys, I?m really sorry for the English but something happened and I can?t change the language?even it is changed to Greek it still writes Latin and since it?s forbidden to write in greeklish, I have no other choice for now! :s
And I shall go back to the main subject of this thread.
Dear Diary,
I think this forum is full of awesome and nice people!! And I think it was a good choice I joined!!
Also, I decided I must keep myself low in order to avoid conflicts with other people because sometimes I cannot control my bitterness. So I?ll stop posting bulletins in myspace saying how many sluts and how many fuckers exist in our world! And about all those fake friends and boyfriends around me. I promise I won?t post a single bulletin in myspace! Instead, I will start posting here!!
Last but not least, I am in a dilemma. Shall I continue the classical singing or do musical??
But I will post a thread in another, relative topic?and ask what my friends here think is the best to follow!!
Loves and Bites,
A.
Aγαπητό μου ημερολόγιο
Σήμερα μπήκα να κάνω μπάνιο (ναι, οκ, το αστειάκι “καιρός ήτανε!” πάλιωσε…:p)
Η εμπειρία ήταν τραυματική.
Πέρα από μια στρουμπουλή κατσαρίδα (γιάκ!) που έφερνε βόλτες και ήλεγχε αν πλένω σωστα τα… αχέμ… ναι… λοιπόν, τι έλεγα? α ναι. Πέρα από αυτή τη “συμπαθητική” παρουσία λοιπόν, μου ήρθε και ένα μήνυμα.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΑΓΜΑ! Εννοώ οιωνός, προμήνυμα.Τα μακριά μαλλιά μου, αυτά που με τόσο κόπο (ξανα)καλλιέργησα μετά το στρατό, αυτά που με έχουν συντροφεύσει στο 1/3 της ως τώρα ζωής μου, δεν με θέλουν πια… για την ακρίβεια μάλλον προτιμούν το πάτωμα…
Και επειδή εμείς οι Κρητικοί δεν το σηκώνουμε το κέρατο, το πήρα απόφαση ημερολόγιό μου, θα τα κόψω!
Δεν ξέρω πώς όμως…:-k
Aγαπητη μου τουαλετα…
Συγγνωμη για το ξεχεσμα που σου εριξα σημερα αλλα το βραδυ δεν σκεπαστηκα και κρυωσε η κοιλιτσα μου.Σου υποσχομαι την επομενη φορα να ειμαιι πιο στοργικος απεναντι σου.Με αγαπη εγω
Πως φαίνεται ότι έχεις καιρό να κουρευτείς!
Με ψαλίδι θα τα κόψεις!
Μπρρρ.
Αγαπητο ημερολογιο!Σημερα ειναι μια πολυ ομορφη μερα γιατι θα σχολασω νωριτερα απο τη σχολη, θα παω γυμναστηριο και μετα θα βγω και στις 9 και στη 1 στο clubακι!
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι το Σαβ/κο δουλευω βραδυ και δεν θα μπορω να βγω μετα αλλα δε βαριεσαι, καλα να 'μαστε και λεφτακια να βγαζουμε!
Τωρα που ειπα για λεφτακια πρεπει να αρχισω σιγα σιγα να κανω οικονομια γιατι το εχω χεσει λιγο το θεματακι και τον κοπο μας δεν πρεπει να τον σκορπαμε στον ανεμο… Αυτααααα!
Παω να φαω τωρα και να ετοιμαστω για τη σχολη.Γεια σου!:bye:
Καλη φαση το diary!:roll:
Diary of a madman…
Σήμερα έβαλα το ξυπνητήρι στις 11 αλλά σηκώθηκα 11.43.
Είχα μάθημα στις 12.15,έτσι είπα “σιγά δεν πειράζει , το έχω παρακολουθήσει ,και σημειώσεις και απ’όλα έχω οπότε συνέχισε τον ύπνο darling”.
Ξύπνησα 14.30 και σαν πρωϊνό είχε φασολάδα, ωραία.8)
Αλλά όταν ξύπνησα είδα ότι το κινητό είχε σβήσει από μπαταρία ενώ το είχα φορτίσει το προηγούμενο βράδυ.:?
Ξαναφορτίζω και μετά από μία ώρα είχε φτάσει στο μισό η μπαταρία.:-s
Αποφασίζω να πάω στο κατάστημα , αφού πρώτα είδα το Kill Bill και κωλογούσταρα.
Πάω λοιπόν και μου λέει (αφού το άνοιξε) ότι μάλλον έχει πέσει νερό και έχει πάθει οξείδωση η μπαταρία.
Αμέσως θυμάμαι ότι είχε πέσει μπύρα (Paulaner) πριν λίγες βδομάδες σε μύτινγκ με τα παιδιά του φόρουμ εδώ Σαλόνικα.#-o
Και επειδή το χρειαζόμουν το κινητό , προτίμησα να δώσω την συσκευή μπας και το φτιάξουν και μου έδωσε ένα παλιό Ericson , yeah!!
Old school ρεεεε…:lol:
Κατά τ’άλλα προετοιμάζομαι για το ταξίδι στις Μπγούσελς , ναι ναι θα πάω μαζί με τον Βάκιλλο την Κυριακή και θα κάτσω μία βδομάδα ,ζευγαράκι ναι ναι!!!:yahoo:
Και συναυλία θα δούμε (Ανίερη Συμμαχία)…
Και για μπύρες θα πάμε…:drunk:
Μακάρι να πάνε όλα καλά…
Έχω παραγγείλει σουβλάκια αγαπητό ημερολόγιο.
Μετά έχει exodus (μάλλον θα δω τους Electric Syndrome).
Θα σε κλείσω τώρα.
Diary of a madman
Walk the line again today
Entries of confusion
Dead diary I’m here to stay
…
πρέπει να αλλάξω πένα
αγαπητο ημερολογιο γτ οι γυναικες ναναι ακαρδες?γτ οταν πας να ξεχασεις καποια τσουπ ειναι σαν να το καταλαβαινει και σου θυμιζει οτι ειναι εκει και δεν πρεπει να την 3εχασεις?γτ λενε οτι η αγαπη ειναι το ωραιοτερο συναισθημα αφου παντα σε ποναει?
αγαπητο ημερολογιο αυτες οι ερωτησεις δεν θα απαντηθουν ποτε…
Αγαπητό ημερολόγιο,
η ζωή μου έχει γ…θεί…can i plz go to antarctica where everything is chilly and reliable?
αγαπητο ημερολογιο μπορω να εχω την κοπελα του αβαταρ της corpsette για 3 λεπτα?
τί θα προλαβεις σε 3 λεπτα ρε???:lol::lol:
ξέρει τι λέει ο γουάιζ!
όποιος τολμάει, ας προσπαθήσει να του την πάρει μετά τα 3 λεπτά…:naughty::naughty::lol:
Αγαπητό ημερολόγιο,
Θέλω όλες οι μέρες να είναι σαν αυτή. Αυτό μόνο, τέλος.
προφανώς εννοείς ΟΙ μέρες…
Όχι Παναγιά μου! Εγώ αύριο λέω να δουλέψω! Να μην είναι όλες οι μέρες έτσι!
Μάλλον κάνεις λάθος…