Το ημερολόγιο μιας γκέισας ή τέλος πάντων των χρηστών του forum

Aγαπητό ημερολόγιο
σε αντίθεση με τους αποπάνους κ τον Οκτωβριο ,ο Νοεμβριος μπηκε πολύ καλά …Για να σου δωσω να καταλάβεις σκατα πιανω…χρυσος γινεται…το αγγιγμα του Μιδα ενα πραγμα:)μάλλον θα εχει μπει ο Διας στην παρθενο…δε μπορώ να το εξηγήσω…φτου μου:D

Πολυαγαπημένο μου ημερολόγιο,

Πρέπει να διαβάσω άλλους 7 μήνες και ενώ βαριέμαι, το κάνω. Τρώγοντας παράλληλα αμύγδαλα. Έχω γράψει ήδη τόσο πολύ που βαριέμαι να γράψω κι εδώ.
Επίσης τώρα τελευταία παρακούω Διάφανα Κρίνα, My Dying Bride, Katatonia και τέτοιες βλακείες για ψυχάκηδες. Λες να φταίει η καστανόξανθη του Β2; Πιθανότατα.
Τέλος, αν ξέρεις κάποιο πιο ηλίθιο μάθημα απ’τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, πες το μου και μένα για να μην το κράζω άδικα.

Cya.

Mε 20 ευρω/ωρα θα πάψει πια να είναι ηλίθιο…Δίνουμε θέματα και δικές μας σημειώσεις…Εμπειρη καθηγητρια αβάδιστα στο χώρο σας…:stuck_out_tongue:

να τον πληρωνεις τοσα για καθε ωρα που διαβαζει ΑΟΔΕ θα ταν πιο λογικο:lol:

Ανωφελο,ανουσιο,ασκοπο,χρονοβορο μαθημα.

ναι…συμφωνω…αλλα καπως πρεπει να ζησουμε κ εμεις…:stuck_out_tongue:

Ισως να πουλησετε καμια ετοιμη εργασια για τον Κατσανεβα(οχι την αλλη που ειχα ποσταρει αυτη ολα οκ σταλθηκε),μια giga size που μας εχει βαλει για Δεκεμβρη:lol::lol::lol:

Dear Diary,

είναι όλες ηλίθιες. Ή θέλω να ελπίζω σχεδόν όλες. Ή θέλω να ελπίζω ότι απλά πέφτω εγώ στις ηλίθιες.

Γεια.

Diary.

Ο Νοεμβρης μπηκε αδιαφορα. Η ζωη κυλα, οι χορδες θελουν αλλαγμα, οι ασκησεις εχουν γινει πακετα και με περιμενουν. Δεν θα το παρω το διπλωμα της κιθαρας. Το ξερω. Τι καθομαι και διαβαζω τις σπουδες που μου προκαλουν κραμπες στα δαχτυλα. Θα περαααασεις μου λεει ο Νικος, @@ του λεω εγω. Να περασω φοιτητρια πρωτα και μετα υπαρχει χρονος. Θελω και προγραμματισμο τρομαρα μου. Εδω μια γλωσσομαθεια ανοιξα και εκανα 3 μερες να γραψω το πρωτο μου προγραμμα. Ο παμκιν ειναι τεμπελης και χαζος. Θελω διακοπες χριστουγεννων εδω και τωρα. Η κολλητη μου τα φτιαξε με εναν που στην ερωτηση μου ‘‘ποια η αγαπημενη σου μπαντα απο παουερ’’ μου απαντησε ‘‘dream theater’’. Απελπιζομαι.

Α, επισης ο βεντερ ειναι φαλλοκρατης.

ουμπι.

τωρα σε ειδα …ποσα δινεις???ποσο γιγα ειναι?πμ me…θα σε βολέψουμε κάπου…:stuck_out_tongue:

Αγαπητό ημερολόγιο,

Σήμερα ανακάλυψα ότι θέλω να διαβάσω Παπαδιαμάντη αλλά δεν έχω στην βιβλιοθήκη. Επίσης η ορχήστρα του σχολείου μεγάλωσε και από κασετοφωνάκι με μικρόφωνο πήγε σε μια κιθάρα κι ένα μπάσο. Ναι, θα παίξω σε σχολική γιορτή. Τον Δρόμο μάλιστα. Επείτα αναρωτήθηκα γιατί γίνεται τόσος σάλος για το live του Uli στο κουτί παραπόνων. Συνέχισα με Dopes to infinity αλλά το cd που έχω κατεβάσει έχει ένα εξώφυλλο των Pelican και όχι των Magnet. Η Ράνια θ’ αποτύχει.
Αυτά.

Μια διόρθωση: είναι το ημερόλογιο των χρήστων όχι των χρηστών. Αυτό γίνεται σε αντίθεση με τον κανόνα του τονισμού των δευτεροκλίτων ουσιαστικών ούτως ώστε να διακρίνεται από το επίθετο ο χρηστός.
δηλ.: ο χρήστης - των χρήστων , ο χρηστός - των χρηστών.

μια ευγενική χορηγία.

κι αν είχε γενική και ο πληθυντικός του χρήστου, πως θα ήταν? :slight_smile:

Αγαπητό ημερολόγιο,
σήμερα το κινητό χτύπησε 7 παρά τέταρτο αλλά από κει και πέρα δε θυμάμαι τίποτα…τελικά σηκώθηκα μετά από 2 ώρες νιώθωντας ευτυχισμένη, μέχρι να καταλάβω ότι έχασα το μάθημα!γκρρ…
Τελικά την έκανα από το σπίτι και έφτασα σχολή στη 1 όπου έφαγα 4 ώρες στο σπουδαστήριο γράφοντας 10 σελίδες για την κωλοεργασία…σκατά, θα γίνω πράσινη όπως πάω!
Παρ’ όλα αυτά ανέβηκα μετά mall να δω το vicky christina barcelona το οποίο δε με τρέλανε…:frowning:
Είχε όμως δίκιο στο ότι εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι με όσα έχουμε, κάτι που βλέπω να γίνεται συνέχεια γύρω μου!πολύ αχαριστία…
Κατά τα άλλα βαρεμάρα, βαρεμάρα και βαρεμάρα…

Ντίαρ Ντάιαρυ,

Ξύπνησα τσάμπα στις 7 για να μπανιαριστώ πριν πάω σχολείο για 1 ώρα Ιστορίας Γ.Π. μόνο και μόνο για να κρατήσω το 0 στις απουσίες. Τα σχολεία αυτής της χώρας είναι σκατά όσο δεν πάει.

Τώρα πρέπει να γράψω μία περίληψη σε κείμενο περί εμπορευματοποιημένης τέχνης για το φροντιστήριο. Βαριέμαι.
Θα τη γράψω όμως.
Δεν την παλεύει μία το εκπαιδευτικό σύστημα.

Περιμένω να δω τι θα κάνει ο Obama όταν αναλάβει.

Σίγιου λέιτερ ντάιαρυ

ω αξιοτιμο ημερολογιο(τι μλκιες λεω πρωι πρωι)

Σημερα εχω αγχος , γτ δινω οδηγηση!!!

και θελω οι μεταλλικα να ερθουν αθηνα…!!!

τα λεμε

Dear Diary,

μιλώντας με άλλους τους ακούω να λένε για κάποιον ότι είναι ηλίθιος. Αυτοί οι άλλοι όμως φαντάζουν και στα δικά μου μάτια ηλίθιοι. Άρα μπορεί να φαντάζω και γω στα μάτια κάποιου άλλου ηλίθιος. Άρα πάρα πολύ πιθανό να είμαι ηλίθιος. Αλλά ποιανού η άποψη μετράει για το ποιός είναι ηλίθιος αφού και αυτόν κάποιος τον θεωρεί ηλίθιο; Δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενικότητα. Άρα θα ζήσω χαρούμενος μέσα στην ηλιθιότητά μου.

Γεια.

H δικη μου.Εισαι ηλιθιος :smiley:

[COLOR=“Indigo”]Αγαπητό ημερολόγιο,

Σημερα αργησα να ξυπνησω και έτσι δεν πηγα με το αμαξι στην δουλεια γιατι κανω 5 ωρες αλλα ηρθε και με πηγε η μαμα μου. Ολη μερα σημερα δεν έχω κανει τιποτα στο γραφειο και βαριεμαι πολυ. Πρεπει να παω στο Συνταγμα για κατι δουλειες αλλα βαριεμαι και λεω να κοιμηθω μολις φυγω και αμα φυγω ποτε απο την δουλεια. Επισης το βραδυ έχω προβα με την μπαντα και θα παω γιατι θα με βριζουν αν δεν παω.
Θέλω να φαω καμια σοκολατα αλλα δεν κανει γιατι κανω διαιτα και μου ποναει και το δοντι.

Αυτα[/COLOR]

αγαπητο ημερολογιο,
πειναω

το χρωμα που βαζει η Areldia στα ποστ της μου θυμιζει κατι πολυχρωμους, μπορδελοχρωμους στυλους με τους οποιους γραφουν κατι κοριτσακια