Ποδοσφαιρόφιλοι όλου του forum ενωθείτε

Κάτσε ρε Αντρέα, επειδή δηλαδή βγήκαμε και πανηγυρίσαμε για 11 ανθρώπους που μας έκαναν περήφανους σαν Έλληνες μετά από τόοοοσα που ακούμε και τέτοια υπονόμευση που δεχόμαστε πάει να πει ότι δεν έχουμε συναίσθηση του τι μας γίνεται;; Μην τρελαθούμε τελείως!! Ναι μας κοροιδεύουν, ναι μας τα τρώνε, ναι μας δημιουργούν προβλήματα αλλά όχι και να μη γιορτάσω το γεγονός ότι από κει που με βρίζαν όλοι ξαφνικά με χειροκροτούν γιατί είμαι Έλληνας! Δε μπορώ να μη χαρώ που βλέπω για μια φορά 11 εκατομμύρια ανθρώπους να μην τσακώνονται!

1.από την στιγμή που είναι η δουλειά τους και το μόνο εισόδημα τους γιατί όχι?!..άλλωστε τα χρήματα είναι η ανταμοιβή τους για όσα κατάφεραν…μήπως έπρεπε να τους δώσουμε ένα κλαδί ελιάς ?!..

2.μην χλευάζεις την φράση “Για την Ελλάδα”…γιατί την έχουν πει πολλοί σημαντικοί άνθρωποι της Ιστορίας μας…και αν δεν την είπαν ακριβώς έτσι έκαναν κάτι πιο σημαντικό έχυσαν το αίμα τους για αυτήν…κάτι που μερικοί από τους νεοέλληνες δεν τους ευαισθητοποιεί ή μάλλον τους αφήνει αδιάφορους…τουλάχιστον τώρα απέκτησαν κάποια σπίτια την ελληνική σημαία και κάποιοι θυμήθηκαν και τον εθνικό ύμνο…
Αυτά είναι ντροπή…και όχι το πόσα χρήματα θα πάρουν οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας…

Αυτό που έγινε θα το θεωρούσα υπερβολή, εάν κι εφόσον άλλοι λαοί σε παρόμοιες περιπτώσεις λειτουργούσαν διαφορετικά από εμάς…

Ανδρέα νομίζεις ότι οι “πολιτισμένοι” Γάλλοι, που δεν έχουν κανένα κοινωνικό πρόβλημα (20.000.000 ξένους και μπόλικη ανεργία) το 1998 και το 2000 γιόρτασαν τις νίκες τους τρώγοντας παντεσπάνι στα Μουλέν Ρούζ;

Θέλεις να σου πω κάτι…; Κατά την άποψη μου ο κάθε λαός τον “εσωτερικό” κόσμο και κατ? επέκταση τον πολιτισμό του τον δείχνει μόνο όταν είναι μεθυσμένος (αποστασιοποιημένος, από τα “πρέπει”, τους νόμους και το κοινωνικό του περιβάλλον)…

Πήγαινε σε κανένα νησί το καλοκαίρι και δες πως λειτουργούν μεθυσμένοι οι “πολιτισμένοι” και πως εμείς οι "αγροίκοι? οι Έλληνες…

Αυτοί τα σπάνε κι εμείς κερνάμε όλο τον κόσμο?

Θεωρώ ότι η μεγαλύτερη κατάρα του Έθνους μας είναι οι «κουλτουριάρηδες» και οι «καλαμαράδες», “ξενοαναθρεμμένο” τους οποίους “βολεύει” ένας Έλληνας ευνουχισμένος και απομακρυσμένος από τα κύρια συστατικά του DNA του?

ELA LEME
AFHSTE THN ANALYSH GIA KANA XRONO META POU 8A EXOUME HREMISEI
ELLADARA RE

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΤΑ ΛΟΥΖ ΠΡΟΧΘΕΣ…ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ 850 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ…
ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΠ ΚΛΠ,Ε ΑΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ…ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΕ ΓΜΤ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΛΙΣΑΒΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ…ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΣΑΝ ΛΑΟ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ:ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ,Π… ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Π… ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ…
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004(ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΙΒΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ)
Ε Λ Λ Α Σ
Υ.Γ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΚΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΕΣ!!!

Έτσι-έτσι!! Καταραμένη εξεταστική! Αν δεν ήταν αυτή κι εγώ στο Ντα λουζ θα ήμουνα προχτές!! (Αϊ σιχτιρ!)
Κάτσε βρε dreamdancer μην μας βάζεις όλες σ’ενα καλούπι!Εγώ πηγαίνω στο γήπεδο από τετάρτη δημοτικού κι είμαι 20 τώρα!

KAΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ(ΜΠΛΙΑΞ) ΑΛΛΑ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΟΠΙ…
Ε Λ Λ Α Δ Α Ρ Α - Ο Μ Α Δ Α Ρ Α

Καλά τα γλέντια και οι πανηγυρισμοί!!! Μπράβο στην Εθνική που κατάφερε να σηκώσει την κούπα και την εθνική μας υπερηφάνεια μαζί!!! Αλλά ελπίζω αυτός ο κόσμος που ξελαρυγγιάστηκε γιορτάζοντας, να συνειδητοποιήσει μετά το τέλος των πανηγυρισμών τα προβλήματα του και γιατί όχι να ξαναβγεί στους δρόμους και να κλείσει η φωνή του διεκδικώντας τα δικαιώματά του και την επίλυση των καθημερινών του προβλημάτων!!! :wink:

εμείς μάλλον ανήκουμε στο 1% … :lol:

Καλα ρε, τι σχεση εχουν τα προβληματα της καθημερινοτητας με την Εθνικη που πηρε το Ευρωπαικο;
Ενταξει προβληματα υπαρχουν και θα υπαρχουν, οπως υπαρχουν και στιγμες που ολοι μας εχουμε το δικαιωμα να αφηνουμε τα προβληματα στην ακρη για ενα γεγονος που πρεπει να κανει χαρουμενους και υπερηφανους ολους τους Ελληνες. Παλι ομως θριαμβευσαν οι Ελληναρες που ταλαιπωρησαν τοσο κοσμο με τα εισητηρια του αγωνα και τα αεροπορικα εισητηρια. Δεν ειναι τυχαιο το οτι εγινε χαμος σε ολη την Ελλαδα, σε καθε γωνια σε καθε πολη και χωριο.
Ναι ειμαστε μαγκες που τους καναμε πελατες και το σηκωσαμε και τα παιδια της εθνικης εκαναν οτι εκαναν για τη φανελα και για την Ελλαδα. Οσα και να ζητησουν, μαγκια τους ειναι και να τα παρουν, γιατι ειναι οι μονοι που το αξιζουν. Δηλαδη ολοι αυτο οι μεγαλοεργολαβοι που τρωνε τοσα χρονια απο τα Ολυμπιακα εργα, τι ειναι;
Σε ενα γεγονος οπου οι πολιτικοι ηταν κομπαρσοι και το μονο που εγινε ειναι η εκδηλωση του αυθορμητισμου του καθε απλου Ελληνα περα απο ομαδες και κομματα, γιατι να υπαρχει τετοια κριτικη και γκρινια;

Λοιπον για να απαντησω σε ολους εσας …

Η αληθεια ηταν , οτι ηθελα να σας τη σπασω :lol: , μου την ειχε δωσει που συμφωνουσατε ολοι μεταξυ σας … και ηθελα να αναψω και λιγο τα αιματα … :stuck_out_tongue:

Το καταφερα σε ενα βαθμο … :lol:

Και εγω μαζι σας , αν και δεν ασχολουμε με τα αθλητικα καθολου , μα καθολου και εγω χαρηκα που το πηραμε … αλλα δεν χαρηκα καθολου με το τσιρκο που στησανε χθες … το βραδυ … (ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω … :wink: )

Δεν άντεξες την κατακραυγή και το γυρίζεις μ’ ελαφρά πηδηματάκια…

Το γούσταρα πολύ που πήραμε το ευρωπαικό

Και εις :twisted: :twisted: ανώτερα…

ΠΑΟ,ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ,ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ,ΕΑΠ.

ΑΟΞ (και όχι Skoda λαμόγιο Πανόπουλε), Barcelona, Livorno, St.Pauli, Nottingham Forest.

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!:smiley:

ΑΕΚ και πάλι ΑΕΚ…αλλά μόνο μπάσκετ

ΠΑΟ και ΑΟ Τρίκαλα :stuck_out_tongue:

… και λίγο ΑΕΛ :dunno:

Σιγα μην ειμαστε ολοι με τη ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ,εδω δεν ειναι αυτοι που ανεφερες(οι SABBATH ειναι Αston Villa και ο Τipton απο PRIEST West Bromwhich Albion):slight_smile:

Μια ειναι η θρησκεια των απανταχου μεταλαδων

http://www.station936.it/blog/wp-content/uploads/2012/04/West-Ham-United-Iron-Maiden.png