Frank Turner

Aπείλησα γίασονα ότι θα ανοίξω θρεντ για να μιλάμε εμείς οι δύο σε στυλ μσν μιας και αποκλείεται κανείς άλλος να γράψει, εδώ είμαστε λοιπόν!

Ξεκίνησε τις συναυλίες με τους Million Dead ενά πανκ ροκ συγκρότημα μέχρι να το διαλύσουν το 2005 οπού και ακολούθησε σόλο καρίερα. Έγινέ γνωστός στο νησί αφού δεν έχει αφήσει σκηνή για σκηνή που να μην έχει παίξει, είτε στην αρχή μόνος του με την κιθάρα του είτε αργότερα με την μπάντα του. Πλέον έχει φτάσει σε ένα α επίπεδο αναγνωρισιμότητας ωστέ να ανοίγει για μεγάλα ονόματα παίζοντας ένα μείγμα φολκ ροκ με ολίγον τι πανκ και φουλ αγγλική προφορά.

Ωραία όλα αυτά αλλά εσένα τι σε νοιάζει θα μου πεις. Γιατί γράφει τίμιες κομματάρες που ΠΡΕΠΕΙ να ακούσεις! Γιατί μιλάει για πράγματα που σε βασανίζουν καθημερινά όπως κανείς άλλος, γιατί ζει και αναπνέει για να τραγουδάει πράγμα που σπανίζει στις μέρες μας…

Οι δίσκοι του αριθμούν τους τρείς με τους δύο τελευταίους να κλέβουν την παράσταση ενώ έχει και δύο ενδιαφέροντα επ. Όπως και να έχει δεν περιμένω πολλά από συμμετοχή αλλά αν ήθελα κάτι τέτοιο θα άνοιγα θρεντ για το άλμπουμ με φωτογραφίες των μαιντεν εν ώρα πτήσης :stuck_out_tongue:

Πάρτε και βιντεος να θαυμάσετε

edit: λαιβάρα βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=S0sYJSibVZ8&feature=related

and we 're definetelly going to hell but we 'll have all the best stories to tell.

τελειως λαθος κομματια εβαλες, γιατι το Poetry of the Deed ειναι πολυ ανωτερο απο το Love Ire And Song

κατα ταλλα ο τυπας ειναι μεγιστος

γενικα εχω παρατηρησει, οτι οσοι ψαχνονται με ΤΡΟΥΙΛΕΣ κλπ, επειδη νιωθουν οτι το κανουν γιατι το πιστευουν και ειναι πιστοι σε αυτο που αντιπροσωπευουν, το ψαχνουν σε εντελως λαθος genre. Aρχιζω και πιστευω οτι η αληθεια κρυβεται στην αγνη, τιμια φολκ. Καλλιτεχνες με ηθος απραμιλλο. Η τεχνη για την τεχνη που μου μαθανε και στο λυκειο.

ειδικα οταν βλεπεις καλλιτεχνες που ηταν σε χαρντκορ μπαντες (ειδος που υπερηγφανευεται για το ethos και τα πιστευω) και τα παρατησαν για τις ακουστικες τους κιθαρες, καταλαβαινεις οτι κατι παει στραβα, ή κατι είναι ακριβως σωστό.

Ενηγουη, για τον Turner τα ψιλοειπε παραπανω. Ο ορισμος του τιμιου, εχει παιξει σε οτι ανθυπογειο υπαρχει στη βρετανια, οπου υπαρχει μικροφωνο, εχει κατσει μπροστα του. Άτεχνος οσο πρεπει, με στιχους ομως που οντως μιλανε για απλα πραματα, καθημερινα, που ομως ειναι περα για περα αληθινα.

[CENTER]

Because we write love songs in C, we do politics in G,
we sing songs about our friends in E minor.
So tear down the stars now and take up your guitars:
come on folks and try this at home.

[/CENTER]

Δισκογραφικα οπως προειπα, θαρρω το τελευταιο αρκετα ανωτερο του προτελευταιου (με το πρωτο να μην το’χω ακουσει καν), αλλα το θεμα ειναι, πως μετα το πανεμορφο περσινο EP (Ι Still Believe), σκαει σε λιγους μηνες το καινουργιο σιντι.

[CENTER]

[/CENTER]

με ομορφο εξωφυλλο κιετς.

Τωρα για τα σωστα κομματια:

I Still Believe (live)

The Road

Try This At Home

Dan’s Song - απολυτοι στιχοι.

[CENTER][/CENTER]

και εγώ νόμιζα ότι το poetry ήταν καλύτερο αλλά τελικώς μετά απο πολύ λιώσιμο καταλήγω ότι το Love, Ire & Song είναι μια κλάση ανώτερο βεβαία τι να πω σε άμουσο άνθρωπο που υποστηρίζει ότι το τελευταίο CD των Gaslight Anthem είναι καλύτερο του 59 Sound! Πάλι μπαλίτσα μοναχούληδες θα παίξουμε αλλά δεν βαριέσαι

[SPOILER]θα αλλάξω τίτλο σε Frank Turner + Iron maiden Flight no 102029 photo album 2 in 1 offer μπας και πάρει κανένα view [/SPOILER]

Θα κάνω την έκπληξη και θα γράψω μιας και σχετικά πρόσφατα τον ανακάλυψα καθώς θα είναι support στους Social Distortion στην Γερμανία και ειπα να τον ψάξω λίγο.

Τι ωραίες μουσικές; Πόσο απλά τα πάντα αλλά και τόσο ωραία;;; Τίμιος πραγματικά και χαίρομαι πάρα πολύ που έκατσε έτσι η φάση και θα μπορέσω να τον δω 2 φορές κιόλας!

Προσωπικά αγαπημένο και μένα το Poetry

ειδικα οταν βλεπεις καλλιτεχνες που ηταν σε χαρντκορ μπαντες (ειδος που υπερηγφανευεται για το ethos και τα πιστευω) και τα παρατησαν για τις ακουστικες τους κιθαρες, καταλαβαινεις οτι κατι παει στραβα, ή [B]κατι είναι ακριβως σωστό[/B].

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο νομίζω.

bump μόνο και μόνο γιατί είναι κρίμα να πηγαίνει έτσι άπατο!!!

επειδή είσαι και εσύ τίμιος και καταλαβαίνεις πάρε εδώ και έναν άλλο που κατά τη γνώμη εμού και του άλλου τσουτσεκιού αξίζει να ακούσεις. Ακόμα πιο παράφωνος αλλά τον αγαπάμε!

όντως ακόμα πιο παράφωνος αλλά μετράει!!! Thx! Δεν τον ήξερα!!

@κσ9

μια ζωη αμπαλος γαμωτο εισαι.

με καμια διαθεση υπερβολης, ΟΛΗ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Τεράστιο το boat!!!

Πρωτο δείγμα απο το νεο δισκο

Πόσο κωλόφαρδος;;;;;

4 με 7 Ιουνίου θα είμαι Λονδίνο για Journey και 6 κάνει ο Turner παρουσίαση του καινούριου album σε μια pub στο Camden!!!

καρδούλες

Οκ δεν υπάρχει απλά το σκηνικό. 5 μέρες τώρα έψαχνα εισιτήρια για το πως θα πάω στην παρουσίαση και δεν έβρισκα τίποτα. Αποφάσισα να στείλω στο μαγαζι e-mail και με γράψαν κανονικότατα ε και είπα να στείλω στον ίδιο τον Turner.

Ε απο εκεί μαθαίνω ότι βασικά παίζουν μόνο προσκλήσεις για άτομα που κάναν preorder τον δίσκο από τα HMV ΑΛΛΑ μου λέει νομίζω υπάρχει guestlist θα δω αν μπορώ να σε βάλω. Και σήμερα μου ξαναστέλνει mail και λέει οκ είσαι στο guestlist, τα λέμε εκεί!!!

Εεεεεε αν μπορέσει και με βάλει και backstage στους Social D που ανοίγει για αυτούς τις 2 επόμενες μέρες στο Βερολίνο τι να πω… θα είμαι άπειρα χαρούμενος!!!

οταν λεω πως ο τυπος ειναι απλα τιμιος…

Πραγματικά όμως!!! Τι να πω; Respect απλά!!!

Γαμάει το καινούριο λέμε. Ότι περίμενα βασικά! ΚΑΛΗ ΤΙΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

Άντε 5 μερούλες ακόμα!!!

Δεν ξέρω ακόμα δεν μου έχει γεμίσει το μάτι ότι είναι ισάξιο των δύο προηγούμενων, βέβαια εκτός του poetry& deed που ήταν αγάπη με την πρώτη όλα τα αλλά μου πήραν καιρό για να τα αγαπήσω οπότε δεν βιαζομαι.

πες την ιστορια ρε ασταλδο να πουμε

το τελευταιο καλο, αλλα τελικα οχι τοσο καλο οσο τα αλλα.

Δεν εχει σημασια ομως, βαζεις και τα τρια στο σαφλ, και αραζεις.

Αυτο βεβαια ισχυουν για ολα τα κομματια, εκτος του I Am Disappeared, που ισως ειναι το καλυτερο κομματι του εβερ.

Λοιπόοοοον 6 του μηνός μέρα παρουσίασης του album και πριν το live λέω να πάω σε ένα δισκάδικο που θα ήταν ο Turner για singing session να κάνω μια αγορά. Ε αφού φτάνει η σειρά μου του λέω είμαι ο Έλληνας που σου έστειλα mail κλπ κλπ και θυμόταν ακόμα και το όνομα μου (1o wtf). Στα καπάκια μου δείχνει ότι έχει και τατού στα ελληνικά (κάτι με την Σιβύλλα). Μιλάμε λίγο αλλά επειδή είχε πολύ κόσμο μου λέει αν δεν βαριέσαι κάτσε να τα πουμε όταν τελειώσει ο κόσμος και πάμε με το βανάκι στο live (2ο wtf).

Μετά από κανα 45λεπτο αναμονής όντως τελειώνει ο κόσμος και πάμε μαζί με manager και το crew σε μια pub παραδίπλα όπου μιλήσαμε για το καινούριο album (No. 6 @ UK charts από την πρώτη μέρα) για τα προηγούμενα και γενικά για την μουσική. ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!! Κάπου εκεί πήρα το θάρρος να του ζητήσω αν μπορεί να κάνει κανένα κονέ για backstage pass μία από τις 2 επόμενες μέρες που θα ήταν support στους Social Distortion στο Βερολίνο. “Θα προσπαθήσω αλλά λίγο δύσκολο”. Οκ backstage pass δεν έκατσε αλλά μετά το live της πρώτης μέρας και ενώ περίμενα μπας και πετύχω τους Social από την πίσω πόρτα του club κατεβαίνει και αφου χαιρετιομαστε λέει στους σεκιουριτάδες (δεν ήταν και οι πιο φιλικοί έβερ), αυτός είναι δικός μου αν κατέβει η μπάντα αφήστε τον να βγάλει φωτό!!! (3ο wtf).

Anyway πάμε σε μια μικρή pub στο Camden (barfly) όπου στον 2ο όροφο είχε μια μικρη σκηνή για συναυλίες (3,80 λίρες μεγάλη Guiness βαρέλι!!!). Άντε να ήμασταν καμιά 200 άτομα το πολύ. Πρώτος βγήκε ο Ben Marwood (πολύ καλός τσεκάρετέ τον). Κατά τις 9:30 βγήκε ο Turner μόνος του με μια κιθάρα για σχεδόν 2 ώρες. Ότι πιο true και τίμιο έχω δει χωρίς πλάκα! Ο κόσμος να ξέρει τα ΠΑΝΤΑ. Καινούρια, παλιά, δεν είχε σημασία. Τρελό πάρτυ. Αργότερα ίσως ανεβάσω και κανένα βιντεάκι να δείτε. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ live με απίστευτο feeling. Μακάρι να κάτσει να τον δείτε κάπου!!!

Τις 2 επόμενες μέρες ως support ήταν κανονικά με την μπάντα αλλά έπαιξαν ούτε 45 λεπτά :frowning: :frowning:

[SPOILER][/SPOILER]

ελα ρε γαμωτο, μονο Marwood ειχε μαζι του; Στη τουρνε πριν κατι βδομαδες ειχε και τον ΑΠΟΛΥΤΟ [U]Franz Nicolay[/U] (κομματι για το ρηγιουνιουν των Dead Kennedys)

Νταξει, για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται ο Turner για το ποσο ξηγημενος ανθρωπος ειναι. Ωραιος ρε Astaldo, γω αντε να τουλεγα ειμαι Ελληνας και να μου δειχνει το τατου, ως εκει. Σωστος εισαι

Τωρα ναι, το φανμπεης του ειναι απιστευτο, ολα τα κομματια απεξω, και ψυχη γαμω.
Τεραστιος θελω να τον ξαναδω.

Μερτς ειχε ακομα τα ξεπουληματα; Γιατι πηρα μπλουζακι πεντε λιρες. Με λογκο μπλακφλαγκ και μαι ακουστικη. γαμει

Ααααα ξέχασα να πω πως μου έκανε δώρο ένα zip hoodie “we are what we believe”!!!

merch στο λονδίνο δεν είχε αλλά είχε στο βερολίνο αρκετά! 3 hoodies, 2-3 καλά μπλουζάκια, cd, dvd και βινύλια!