Joey ειναι ο μοναδικος που μονο οταν τον βλεπω λυνομαι στα γελια… Ειδικα δε με τις ατακες του… Θεικος οταν σαν κουμπαρος της Μονικα και του Τσαντλερ ειχε παει με τα ρουχα απο την ταινια που επαιζε και ειχε ντυθει στρατιωτης… Ειχα λυθει …:lol:
Όλοι έχουν πάρει ψήφους! Ντάξει ο Τζόυ τα σπάει!
εγω διαλεγω Chandler αυτη η ρελιστικοτητα-κυνικοτητα αυτο το καυστικο ειρωνικο του χιουμορ οι εκφρασεις που πιαρνει οι κινησεις που κανει ειναι απιστευτος!!!
Οι αντιδρασεις του Ρος (στο προσωπο, στον τονο της φωνης κτλ) εχουν ΤΟ γελιο.:lol:
Έχοντας εντρυφήσει στα Φιλαράκια από μικρή ηλικία θα έλεγα ότι τα καλύτερα επεισόδια στο σύνολο τους είναι δύο: ένα αυτό που αργούν όλοι για να πάνε στην ομιλία του Ross (αν θυμάστε που τσακωνόταν ο Chandler με τον Joey για τον καναπέ), και ένα αυτό που η Rachel τους αποχαιρέταγε όλους για να πάει στο Παρίσι.
Πέρα από αυτά, όμως, πραγματικά κάποιες φάσεις είναι πραγματικά ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ.
Το μαύρισμα του Ross.
Όταν έκλεψαν το σπίτι των Chandler και Joey.
To παιχνίδι ανάμεσα στους Chandler και Joey και τις Monica και Rachel, όπου έχασαν το διαμέρισμα.
Τα γαλλικά του Joey.
Όταν ο Ross άσπρισε τα δόντια του.
κλπ. κλπ. κλπ.
Όταν ο Joey έβγσλε τα φρύδια του
Ο υπνωτισμός του Joey με τα μάτια
Ο χορός του Chandler
ξεχασατε το επεισοδιο με το πετσινο παντελονι…:lol: :lol:
Τα γαλλικά του Τζόι μάλλον ξεχωρίζουν από όλη τη σειρά…
χαχαχα τι ξέθαψα χαχαχαχαχα
ΟΥ-ΝΑ-ΓΚΙ
Εμ πανω στην απελπισια του:p . Επισης το επεισοδιο με το τραιφλ, τα επεισοδια στο Las Vegas και το επεισοδιο που μετακομιζε μια η Ρειτσελ και μια η Φοιβη στου Τζοι.
Περα απο τη θεα jennifer aniston γουσταρω και τη phoebe γιατι ειναι η πιο ακυρη απ’ολους.
Και ακούει και Carcass
ξεχασατε αυτο που ο τζου πηγαινει σε ενα τηλεπαιχνιδι
χαχαχαχαχα, που του κάνει Models, και κάνει η αγαπούλα ο joey: WHERE???
Καλά μου αρέσουν ΌΛΟΙ, δεν γίνεται να είναι κάποιος πιο ψηλά απο τον άλλον…
αλλά η αγαπημένη μου είναι η phoebe… απλά ΘΕΑ…
και μόνο τα τραγούδια της… :lol:
Η Άνιστον είναι φοβερή στο Rock Star, στα φιλαράκια ψιλό ξενέρα δεν είναι;:!:
Chandler
Chandler και Phoebe, είναι τόσο random που τους λατρεύεις με τη μία:p
Αμέσως μετά ο Ross, που μια ζωή κάνει τις μεγαλύτερες γκάφες (βλ. μαύρισμα, λεύκανση δοντιών, δερμάτινο παντελόνι κλπ) αλλά έχει τρελό γέλιο:lol:
Ψηφισα chandler επειδη οι φιλοι με παρομοιαζουν χρονια τωρα με αυτον(και δεν λεω γιατι:D) αλλα μαλλον αγαπημενος ειναι ο Ρος…Δυο σκηνικα σκεφτομαι και λιωνω…Το πετσινο παντελονι και το πεσιμο στο πιτσα γκερλ!
Οπως και αλλο γαματο ειναι που ο Τσαντλερ κλεινεται στον προθαλαμο τραπεζας και σκεφτεται…χαχαχαχαχαχα ειμαι εγω8)
Ολοι καλοι αλλα το ultimate γελιο το προσφερει ο Τσαντλερ,χαλαρα ο κορυφαιος…