Friends

ρε ναι ρε…

κείθε στο άδειο σπίτι,νιώθεις κι εσύ στην παρέα,και θυμάσαι ό,τι έχουν ζήσει…

ρε τι να λέμε τώρα,θρησκεία και ευαγγέλιο…8)

Εγω δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα στον Joey και τον Chandler

θα ψηφισω τον τσαντλερ γτ εχει γαμω τα χιουμορ!

ο τζοι ειναι απλα ο ηλιθιος και εχει πλακα!:smiley:

Joey γιατί είναι θρησκεία.

:respect: Αστέρια όλοι τους! Ο καθένας είχε τα θετικά του και τον έκανε να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους!!!

Στο τελευταίο επεισόδιο κόντεψα να κλάψω. Γιατί ουσιαστικά ό,τι έχει ζήσει αυτή η παρέα το χω ζήσει κι εγώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα σαββατοκύριακα μικρός κολλημένος 2.30 η ώρα μέχρι να αρχίσουν.

btw, έχω αρχίσει να μαζεύω τα dvd από το θέμα αλλά μου λείπει το 1ο! Ξέρετε αν παω στα γραφεία μήπως το έχουνε? Βασικά όχι αν ξέρετε, αλλά αν πιστεύετε ;p

edit: Ρε πώς γίνεται να σας αρέσει η phoebe?! Είναι άκυρη με την κακή σημασία, θα μπορούσε να είναι κάποια πολύ καλύτερη στην θέση της! Αντίθετα η rachel είναι βασικό στοιχείο γιατί είναι το άπιαστο όνειρο του ross και δίνει αυτή την ερωτική νότα στη σειρά, που σε κάνει να συγκινήσε. Οι αγαπημένοι μου πάντως είναι οι άντρες. Παλιότερα έλεγα joey τώρα δεν ξέρω. Επική ατάκα chandler ενώ του κάνει μασαζ η μόνικα:

• Say goodbye to those tired muscles!

• Goodbye muscles!

:lol3:

Η Φοιβη ειναι ακυρη με την ακυρη εννοια της ακυροτητας.Ειναι απλα θεα.Οπως ολοι τους.Ιεροσυλε ανιδεε νεε.

ε δείξτε έλεος!!

δεν έχω δει ακόμη ούτε ένα επεισόδιο!!
έχω τις πρώτες 3 σεζόν όμως και λέω να αρχίσω να βλέπω

+1
Αρκετοι την κραζουν τη Φοιβη αλλα εχουν αδικο!
Ολοι τους ειναι ενας και ενας…Τι να λεμε τωρα σειρα που εχει αφησει ιστορια…

Τι να λέμε τώρα… Η καλύτερη σειρά EVER. Παίζει να έχω δει όλα τα επεισόδια από 10-15 φορές. Απλά δεν παίζονται. Ξεχωρίζει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Joey, αλλά βασικά όλοι οι άνδρες είναι απλά απολαυστικοί. Και ακόμα θυμάμαι την ανατριχίλα που είχα νιώσει όταν άκουσα το όνομα των Carcass να αναφέρεται στη σειρά! 8O

phoebe joey θεοι… βασικα κ οι 6 εχουν κατι μοναδικο!! η ρειτς ψωνιο με ταρουχα, ο τσαντλερ τις κρυαδες, ο ρος την τοσο γλυκεια αμηχανια… παντοτε ομως η φοιβη ηταν η αγαπημενη μου!! οσες φορες κ αν το παιξουν θα μεινει αθανατο!!!

http://www.cosmo.gr/Cinema/USA/204217.html

:papas: [-o<

απτις κοπελιές
η Μόνικα με τη σπάει γιατί με θυμίζει τη μάνα μου (στης Μόνικας μπορείς να τρως κουλουράκια πάνω απτο νεροχύτη!)
η Ρέιτσελ είναι η κλασική ψιλομύτα γκόμενα (πλην όμως μούναρος)
ε και η Φοίβη απλά δεν υπάρχει (φτιάχνει δικά της ρούχα,παπούτσια,κοσμήματα,έχει κολλήσει διάφορες αρρώστιες από όταν ζούσε στο δρόμο,η μάνα της αυτοκτόνησε,πιστεύει σε εξωγήινους,μετενσαρκώσεις κτλ,παίζει ΑιρονΜείντεν στη κιθάρα - τώρα που το σκέφτομαι αξίζει δικό της μνημείο μόνο για το Smelly Cat)

απτα αγόρια
ο Τζόυ είναι ο βλαμένος που όλοι αγαπούν τη βλακεία του
ο Ρος μου είναι συμπαθής επειδή είναι γεωλόγος
ε και ο απόλυτος θεός είναι ο Τσανάντλερ Μπόνγκ (όπως γράφει στο Tv Guide που έρχεται κάθε βδομάδα στη πόρτα του!) - θεϊκές ατάκες - θεϊκές γκριμάτσες - δεν πετυχαίνει γκόμενα με τίποτα

στη σκηνή που κλειδώνεται ο Τζοι στο σύνθετο και τους κλεβουν το διαμέρισμα:
joey:you know what I’m gonna do if I find him?
chandler:bend over??!?!?!

απλα η σειρα δεν υπαρχει,η καλυτερη σειρα ολων ων εποχων…καλυτερος???ολοι πλην μονικα και ρειτσελ που εβγαζαν το λιγοτερο γελιο…
παντως αν πρεπει να διαλεξω θα ελεγα τσαντλερ,δειτε τα making of και τα gag reels και θα καταλαβετε

Ρε η rachel είναι απ’ τα αγαπημένα μου μέλη. Για μια περίοδο αυτή και ο ross κρατάγανε τη σειρά. Η monica ανα περιόδους μου την έσπαγε μόνο, όταν είχε κοντά μαλλιά πχ :p.

Καλύτεροι ένας μεταξύ αντρών. Έχω ξαναπει νωρίτερα ότι η phoebe χαλάει τη σειρά.

Το επεισοδιο με τη τριτη ρωγα του Τσαντλερ δεν υπαρχει.62 ατακες το δευτερολεπτο:lol: :lol: :lol:

πιστευω οτι το καλυτερο επεισοδιο ειναι εκει που ο τζου στελνει τον τσαντλερ στο ραφτη του για να ραψει ενα παντελονι… κοιταξτε ξανα τις ατακες…:lol: :lol: :lol:

Εκεινο με τα λαχεια ρε… Κυλισμα στο δαπεδο απο το γελιο :lol:

δεν το θυμαμαι …ωραιο ομως ειναι και εκεινο με το cheese cake και το αλλο με το επιδορπιο που εφτιαξε η rachel

καλυτερη σκηνη μακραν το τρειφλ (αν το λεω καλα :stuck_out_tongue: ) της ρειτσελ . ωρε γελιο . και φυσικα η γαλοπουλα στο κεφαλι του τζοι :lol: :lol: :lol:

Ο πιο θεός απόλους είναι ο Ross. Οι καταστάσεις στις οποίες μπλέκει απλά δεν υπάρχουν και όλα τα inside jokes σχετικά με τους γάμους και τα διαζύγια του είναι για πολύ γερούς κοιλιακούς.