Νομίζω ότι ακριβώς αυτός είναι και ένας απο τους λόγος που η σειρά είχε τέτοια επιτυχία. Το πόσο τέλεια παρέα είναι, και το ότι λίγοι ίσως έχουν μια παρόμοια…
Σήμερα είδα το επεισόδειο που εμφανίζεται η Τζιλ , η μικρότερη αδερφη της Rachel…
Και ήταν πολύ γαμάτη φάση, που χτύπησε η πόρτα της Monica και ήταν και οι 6 μέσα στο σπίτι, και δείχνει τη phebe να μετράει…:lol:
Ντάξει όταν το είχα πρωτοδεί είχα κατουρηθεί στο γέλιο…:lol:
:lol: απλά δεν υπάρχει αυτή η στιγμή…
Ross βρε τενεκέδες! Θεός, όλο γκάφες και μαλακίες, απροσάρμοστος και άκυρος. Επίσης είναι ο πλέον αληθοφανής χαρακτήρας της σειράς:
-Λασκάρει όταν μιλάει, δηλαδή δεν ρίχνει το ‘‘κατεβατό’’ του σεναρίου.
-Έχει πάμπολλα σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή του.
-Νταξ, έχει και τα περίεργα, με την λεσβία πρώην σύζυγο κτλ.
Και ο Chadler είναι βέβαια άψογος, λίγο κατώτερος από τον Ross για μένα. Το θέμα είναι βέβαια και με ποιον χαρακτήρα θα ταυτιστείς όταν πρωτοδείς μια σειρά.
Και είναι γεγονός…
Επιτέλους τα είδα όλα από την αρχή (θα μπορούσα να είχα τελειώσει πολύ νωρίτερα βέβαια)
Επιτέλους κατάλαβα γιατί είναι θρυλική σειρά.
Λίγα λόγια για τους χαρακτήρες, όλοι είναι απίστευτοι σεναριακά.
Για τις γυναίκες και την εξωτερική εμφάνισή τους, η Μόνικα είναι πολύ όμορφη στην αρχή και γίνεται σκυλί μετά, η Φουήμπη είναι η πιο γοητευτική χωρίς να ναι και θεά και η Ρουέτσελ κάπου στην μέση δεν μ’αρέσει καθόλου, γενικά δεν μ’αρέσει η Ανιστον.
Για τους χαρακτήρες το ότι να ναι της Φοιβης ορισμένες φορές απλά δεν παλεύεται.
Για τους άντρες ότι και να πεις λίγο θα ναι, τι να πρωτοδιαλέξεις…
Ενπάσει περιπτώσει επειδή βαριέμαι να γράφω, θα διάλεγα Ρος.
Με διαφορά ο πιο έξω φρενών της παρέας, αψυχολόγητος άλλες φορές.
Εχει πάρει και 3 διαζύγια, έχει μπλέξει σε απίστευτες καταστάσεις, που μόνο η Φοίβη τον κοντράρει σε αυτές.
Αναρωτιέμαι πόσο κλάμα θα πεσε στο τελευταίο επεισόδιο για όσους το παρακολουθούσαν εξαρχής.
Αγαπημένη σειρά!!
Την έχω δει 2-3 φορές από την αρχή ενώ δεν παίζει να κάθομαι στην τηλ. Σ/Κ μεσημέρι και να μην βλέπω Star(Πόσα χρόνια το δείχνει ξανά και ξανά??)
Δυσκολεύτηκα πολύ να ψηφίσω έναν από τους 3 άντρες οι οποίοι κλέβουν την παράσταση!!
Αλλά ό Chandler είναι όλα τα λεφτά!!!
Μόνο η Φοίβη μου την σπάει ώρες ώρες