Futurama

Επειδη μου κανε εντυπωση οτι δεν βρηκα τιποτα, αν ηδη υπαρχει :lock:

Aλλιως μιλαμε για επικη σειρα απο τον δημιουργο των Simpsons, που αν εξαιρεσουμε τις 4 straight-to-dvd ταινιες (που προβληθηκαν νομιζω ως 5η σεζον) επεστρεψε προχτες μετα απο 7 χρονια!

Τα 2 πρωτα επεισοδια της 6ης που βγηκαν τωρα, μπορει να μην μπαινουν στο τοπ-10 μου και να μην πεθανα στο γελιο βλεποντας τα, αλλα ηταν πολυ ευχαριστα και πιστευω μια καλη αρχη/επιστροφη.

FUTURAMA IS BACK PE!

To FUTURAMA ειναι απο τις αγαπημενες μ μη ιαπωνικες σειρες κινουμενων! αν οχι η αγαπημενη μ! δεν νιωθω απο κλασσικα μικι και τετοια! ειναι απλα θρυλικο και πιστευω βαζει κατω το south park! οταν το εδειχνε στο Μακεδονια ημουν κολλημενος! ολο λεω θα αρχισω καποια στιγμη να το βλεπω και ολο κανω κατι αλλο!

[SIZE=“4”]FUTURAMA RULES![/SIZE]

Φοβερή σειρά! Το έβλεπα σποραδικά κ εγώ στο μακεδονία tv αλλά γούσταρα αρκετά! :wink:

(ναι, τότε έβλεπα ακόμα τηλεόραση… πλέον άστο… :p)

καλα αυτή η σειρά είχε τρελό γέλιο.Αναμένετε να δω και εγώ τα νέα επεισόδια

Γαμούσε ρε όταν το έδειχνε στην τηλεόραση.
Μπέντερ :hippy:

Αν και παλαίμαχος Simpsons fan, με Futurama δεν είχα ασχοληθεί ποτέ, πέραν κάποιων σποραδικών επεισοδίων… Να υποθέσω πως αν θελήσω κάποια στιγμή να ασχοληθω να τα πάρω με τη σειρά όλα, απο την πρώτη season? (δε ξέρω καν πόσες seasons υπάρχουν)

Ω ναι! Απο την αρχη κανονικα! Ειλικρινα, αξιζει να ασχοληθεις. Εμενα (αν εξαιρεσουμε την ιστορια, οτι με Simpsons εγινε το μεγαλο break του ειδους κτλ) μου αρεσει περισσοτερο απο Simpsons.
Υπαρχουν οι 4 πρωτες σεζον που ειναι πραγματικα ΕΠΙΚ, η 5η που ουσιαστικα ειναι οι 4 DVDMovies σε κομματια, απο τις οποιες, το Bender’s Big Score ΓΑΜΕΙ, οι αλλες 3 μαλλον μετριες…και τωρα αρχισε η 6η σεζον με 2 επεισοδια απο αρκετα εως πολυ καλα! Αναμενομεν συνεχεια…

Για δες, έξι replies όλα κι όλα είχε αυτό το θρεντ ως τώρα!

Ναι λοιπόν, ξεκίνησα τις μέρες αυτές την εντατική παρακολούθηση του Futurama… Απο την αρχή, πάνω κάτω ένα επεισόδιο την ημέρα. Και πραγματικά χαίρομαι, γιατί πολύ το είχα καθυστερήσει. :slight_smile:

8O OYTE 1 ΣΕΛΙΔΑ δεν έχει γεμίσει ένα θρεντ για [B][SIZE=“5”][FONT=“Century Gothic”]Futurama[/FONT][/SIZE][/B]?!?! Και βλέπω τώρα ότι το έχει [I]ξεθάψει[/I] -ποιος άλλος!- ο ellanor.
[-X Ντροπή. Απλά ντροπή.

Όχι μόνο το ‘βλεπα ανελλιπώς στο μακεδονία tv, αλλά όταν ήμουν ίντερνετ rookie στην δευτέρα γυμνασίου η πρώτη σειρά που έψαξα να κατεβάσω ήταν το Futurama. Μέσω [I]LIMEWIRE[/I]. Τουτέστιν, τελικά βρήκα ανεξάρτητα το ένα απ’ το άλλο καμιά 10αριά επεισόδια τα οποία έκαναν κάτι αιώνες να κατεβούν. That says it all.

Τώρα που με λούζει ένας ωκεανός αναμνήσεων από γαμάτες φάσεις, ψήθηκα πολύ να το ξαναπιάσω σοβαρά και ολοκληρωμένα αυτή τη φορά!!:smiley: Και ναι, κι εγώ θεωρώ ότι Futurama > Simpsons -ασυναγώνιστο καστ!- Χαίρομαι που έχουν βγει και καινούρια επεισόδια.

[U]Ανεκτίμητη Μουσική Τίτλων[/U]
(Τώρα είδα ότι κι αυτό το έχει συνθέσει ο Danny Elfman βεβαίως-βεβαίως… :bow: Τι ιδιοφυής που είναι ο τύπος! Btw, το ξέρατε ότι αυτός έχει συνθέσει ΚΑΙ το Theme των Simpsons?)

Και τώρα φεύγω. Η ινσόμνια μ’ έχει καταστρέψει.

H καλυτερη σειρα που υπαρχει… απλα τελεια σε ολα τα επιπεδα… !
Ειμαι χρονιος φαν, ( και παντα ηθελα ενα ταττοο τη φατσα του Bender, οπως ειναι στο κολομερι του Fry :stuck_out_tongue: )

Ξέρεις, λίγο καιρό πριν αν έλεγες κάτι τέτοιο θα σε έριχνα στη πυρά για βέβηλη δήλωση, που δεν σέβεται τα ιερά και τα όσια (ειδικά τα όσια).

Ωστόσο τώρα που τα βλέπω ένα-ένα, μπορώ να πω πως νιώθω. Πραγματικά τα σπάει η σειρά! Καταπληκτική φουτουριστική ατμόσφαιρα, φοβερή φαντασία όσο αφορά το concept και πανέξυπνο χιούμορ! Βέβαια στην καλύτερη περίπτωση για μένα μπορεί να θεωρηθεί ισάξια των Simpsons, όχι ανώτερη (και αυτό απο μόνο του είναι μεγάλη δήλωση για μένα).

Επίσης οι φαν και των δύο σειρών (και εφόσον δε λέτε όχι σε κανένα κομιξάκι) να τσεκάρουν οπωσδήποτε το κάτω καλούδι, η μία και μοναδική φορά που οι χαρακτήρες και απο τις δύο σειρές συμμετέχουν στην ίδια ιστορία! (αν και απ’ οτι είδα μόλις τώρα έχει βγει και συνέχεια, χοχο τελικά δεν ήταν μοναδική αυτή η φορά φαίνεται, αλλά δε μας χάλασε!)

[SPOILER]


[/SPOILER]

Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουνα μικρότερος, πιθανότατα η αγαπημένη μου απ’ αυτές τις σειρές!
Κάποια στιγμή στο μέλλον θα κάτσω να τα δω όλα από την αρχή, αλλά τώρα δε μπορώ, βλέπω Family Guy.

Η αγαπημένη σειρά με διαφορά από τις υπόλοιπες. Κάθε σεζόν ξεχωριστή αν εξαιρέσω μερικές “κοιλιές” που υπήρξαν ανά περιόδους μοναδική απογοήτευση οι ταινίες από τις οποίες άξιζε μόνο η τρίτη (Bender’s Game).

Και επίσης σίγουρα Futurama > Simpsons

Τέλοιο, μου άρεσε αυτό το ιδιαίτερο σαρκαστικό χιούμορ που είχε η σειρά. Κ γω Μακεδονία TV, αρκετά τακτικός θεατής. Δεν είμαι φαν των Simpsons για να κάνω τη σύγκριση, οπότε δεν εκφέρω γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως σαν θέμα ήταν φοβερή σύλληψη και υλοποίηση. (Μπέντερ Θεός)

ΟΦ τοπικ:
Μια και μιλάμε για cartoons και δε βλέπω ανάλογο thread, μήπως ξέρει κανείς αν είναι αλήθεια αυτό που μου είχαν πει πριν λίγα χρόνια για το κογιότ κ το μπιμ-μπιπ? Οτι δηλαδή κάποιοι φανς της σειράς είχαν γυρίσει ένα δικό τους επεισόδιο, όπου το κογιότ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έπιανε το βρωμόπουλο και το τρωγε, αλλά επειδή ήταν δύσπεπτο του κάθησε στο στομάχι!!! Ξέρει κανείς τίποτα? Αν ναι, απαντήστε πληζ, ας μάθουμε έστω και τώρα την αλήθεια, είναι σημαντικό!

Χαχα, κάτι έχω ακούσει και γω, αλλά δεν το έχω δει. Ωστόσο, μένοντας στο fanmade και πηγαίνοντας απο τα καρτούν στα κόμικς, [U][B]εδώ[/B][/U] η απόπειρα του γράφοντος για να ικανοποιήσει τα απωθημένα του/μας. 8)

Χααααααααααααχαχαχαχαχαχα, πραγματικά, αυτή τη στιγμή αισθάνομαι μια τεράστια -ηθική και άτυπη έστω- ικανοποίηση.
:thumbup::thumbup::bow::bow:
Εύγε Ελλανορ, έλαμψες!
Εμπρός, ας συνασπιστούμε ενάντια στο στυγνό κατεστημένο του βρωμόπουλου, αναγνωρίζοντας και διατυμπανίζοντας το δίκαιο αγώνα του κογιότ!

:lol::lol::lol: θεϊκό!! Πρέπει ν’ ακολουθήσουν νομίζω ο Τομ να κάνει μια χαψιά τον Τζέρι, ο Συλβέστερ να ξεπουπουλιάζει τον ΤΟΥΙΤΙ και ούτω καθεξής. Σκέψου το!:ok:

Εγώ πάντως αν έφτιαχνα το φινάλε -κι εγώ φυσικά το έχω σκεφτεί, ως αιμοδιψής άνθρωπος που είμαι- θα το έκανα έτσι: Το Κογιότ θα έπιανε τον Μπιπ-Μπιπ, θα τον έτρωγε (προαιρετικό το να το δείξουν) και θα ήταν επιτέλους ευχαριστημένο (όπως κι εμείς)! Μετά όμως θα άρχιζε να νιώθει ένα τεράστιο κενό, καθώς όλος ο χρόνος που αφιέρωνε στο σχεδιασμό πολύπλοκων παγίδων πλέον είναι άδειος, και θα έπληττε.
Τοτε ΟΜΩΣ…! Θα ανακάλυπτε ότι το καταραμένο πουλί είχε αφήσει ένα αβγό, το οποίο θα εκκολαφθεί, το μικρό θα κάνει “Μπιπ-Μπιπ” με χαρά και το κυνήγι έτσι θα ξαναρχίσει!!
Έτσι έχουμε και την πολυπόθητη ΔΙΚΑΙΩΣΗ του βασανισμένου κογιότ, και την διαιώνιση της ιστορίας.
Νομίζω είναι γαμάτο.8)

Όντως, δεν ακούγεται άσχημο! Αν συνεχίσουμε επίσης έτσι να μιλάμε για κάτι εντελώς άσχετο με το θέμα θα εκτοξεύσουμε σε δεκάδες τις σελίδες του θρεντ! Τουλάχιστον δε θα παραπονιόμαστε που έχουν γράψει τόσο λίγοι!

:oops::oops: Εντάξει, εντάξει, συνετίστηκα!

Και για να μη ΛΕΣ, σκεφτόμουν ποιος είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας μεταξύ Prof. Farnsworth, Dr. Zoidberg, Hermes και Zapp Brannigan, δηλαδή δευτερευόντων χαρακτήρων…
Και η επιλογή είναι δύσκολη, αλλά οφείλω να καταλήξω στον

[SPOILER]… [SIZE=“3”]Zapp Brannigan[/SIZE], επειδή είναι γαμάτος, πώς να το κάνουμε, κι ας είναι αουτσάιντερ!
[/SPOILER]

Zoidberg μόνο

ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας που έχει βγει ποτέ σε τέτοιου είδους σειρά.

δεν έχω δει καθόλου τα καινούρια και δε ξέρω αν θέλω να.