Ε ναι, αυτό σου λέω… ¶μα δε μου αρέσει η μπάντα θα με χαλάσει και το περίεργο ντύσιμο και τι κιθάρες θα έχουν και τα μαλλιά τους… Αν όμως είναι πχ οι Manowar, πως να πεις κακό λόγο? Όλα συγχωρούνται…
Πήγα και εγώ την ημέρα του Satriani και ήταν σαρωτικός. Αλλά πολλά λαθάκια έκανε ο Joe… :lol::lol:
Παίζει το 80% από το κοινό να ταν κιθαρίστες.
Ο Joe απλά απέδειξε πως είναι άρχοντας της κιθάρας.
(Το κέρατο μου, μου έμεινε και το εισητήριο Paradise Lost ανέπαφο καθώς τελευταία στιγμή έτυχε κάτι και τους έχασα.
)
Από οργάνωση το είδα καλό και το Open Air Festival, καλές τιμές και καλή μαγκιά του φθηνότερου εισητηρίου αν το έπαιρνες νωρίτερα. Μάκαρι και του χρόνου με το ίδιο μεγάλα ονόματα και ίδιες καλές τιμές.8)
Ανέβηκε η κριτική στο site για Satriani και Firewind.
Έχω μια απορία.
Στην πρώτη φωτό, ο τραγουδιστής είναι ο Απόλλων ή άλλαξε look; :-k
o joe αναμενομενα διδαξε αν και μου φαινεται οτι ηταν καλυτερος στην πετρουπολη, ισως επειδη ηταν και η πρωτη φορα…
Παντως γενικα εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το live την διοργανωση και πανω απ ολα τις τιμες. Αστειο να θεωρουμε ευκαιρια το κανονικο αλλα εδω που εχουμε καταληξει τι να πει κανεις… Οι σεκιουριταδες οτως ηταν ευγενικοι, οπως θα επρεπε παντα κανονικα εφοσον κανενας δεν παρεκτραπει.
Καλά ντάξει εγώ είχα δει πριν και τους θεούς Nightstalker…οι firewind μου φαίνονταν τιποτένιοι μετά…
καλα ας μην παιζανε ετσι οπως παιξανε στο τελευταιο τους λαιβ,και θα σου λεγα αν ξανασχολιοτανε κανεις με manowar.μετα την τελευταια πατατα\απατη\αρπαχτη που κυκλοφορησανε,ητανε η τελευταια τους ευκαιρια να διατηρηθουνε σοβαροι στις συνειδησεις των οπαδων τους.μακαρι το επομενο αλμπουμ τους να ναι ανταξιο της εμφανισης τους εδω.χλωμο το κοβω…αλλα ποτε δεν ξερεις.
Μιάς και τελευταία έπεσε το ROCKHARD στα χέρια μου, διαβάζοντας την ανταπόκριση για τη συναυλία των :bow2: Type O Negative παρατήρησα οτι μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει πετύχει σωστά το setlist:anyone: . Ακόμα κι αυτοί που το παίζουν οπαδοί τους. Οι περισσότεροι λένε οτι μπήκαν με το We hate everyone… άλλοι οτι παίξαν μόνο ένα απο το τελευταίο άλμπουμ. Τόση ασχετοσύνη απο συντάκτες που πληρώνονται(??) δεν περίμενα. Λοιπόν αυτό το ποστάρω για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο. Μπήκαν με διασκευή ακυκλοφόρητη σε Beatles και ιδού το πλήρες setlist (τουλάχιστον πιο πλήρες απο όλες τις υπόλοιπες ανταποκρίσεις που διάβασα καθώς ίσως έχω μπερδέψει τη σειρά αφού έχουν περάσει και 40 μέρες απο τότε):
1.Magical MysteryTour (Beatles)
2.We hate everyone
3.Anesthesia
4.Profits of doom
5.Too late: frozen (Intro+ middle part)
6.These three things
7.Kill you tonight
8.Love you to death
9.Christian woman
Encore
10.Bass medley (dazed and confused,aqualung, iron man,smoke on the water)
11.Black No.1
Μέση διάρκεια κομματιού περίπου 10 λεπτά και συνολικός χρόνος κάπου 90+ λεπτά.
Ίσως δεν ενδιαφέρει κανέναν το πόστ μου αλλά έπρεπε να το γράψω αφού έχω διαβάσει περίπου 5-6 ανταποκρίσεις και ήταν απο λίγο έως τραγικά λανθασμένες.[-X