Gagarin Open Air festival

Μόλις γύρισα από gagarin open air joe satriani!!Tι να πω ο άνθρωπος μίλησε με την κιθάρα του!!σε κέφια η μπάντα ένα μεγάλο :respect: :respect: στον μεγαλο bassist DAVE LARUE!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ FIREWIND!!OLA TA LEFTA H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!ΑΥΤΑ!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!

Καλέξικο δεν πήγε κανένας;

Γυρισα κι εγω απο τον satriani. Ενταξει ο τυπος ειναι ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!!:bow2: :bow2:
Καλη η μπαντα του η οποια ομως περιοριστηκε σε εναν κυριως συνοδευτικο ρολο αφου ειχε παρει ολη τη συναυλια πανω του ο μεγαλος. Επιασα και μια πενα satriani την οποια θα βαλω να κανω παρεα σε εκεινη του vai που ειχα πιασει πριν δυο χρονια!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:
Και οι firewind αρκετα καλοι, ενταξει ο gus ηταν μια μπαντα μονος του!
Συναντησα και τον angmar απο το forum και τα ειπαμε.
Ωραια βραδια τα λεμε του χρονου και με καλυτερα ονοματα απο την astra!

Πάντως εγώ ήθελα να πάω… αλλά ύστερα απο 2 μέρες rockwave και μια lost οι τσέπες είχαν ελαφρύνει επικίνδυνα… Καταραμένα 60ευρα και 80ευρα εισιτήρια! :x

Κι εγώ λόγω λεφτών δεν πήγα. “Όχι άλλες συναυλίες”

Έντιτ : Όχι στο Σατριάνι ε, για όνομα.

διασκευη χιωτης! αστα να πανε ρε. τα εσπασε.

ο satriani ηταν αναμενομενο να σπειρει. βασικα ημουν παντα μεγαλος οπαδος του vai, μεχρι που ειδα live τον satriani το 2002…και σημερα παλι διδαξε. κριμα επειδη ειχε λιγο κοσμο…πετυχα και τον μπιιρ ντρινκερ. αναμενουμε και τη δικη του γνωμη…

Συνδιασμός Lanegan+Mudhoney δεν ξαναγίνεται…Πρέπει να ήταν εκπληκτικά.Μακράν καλύτερο το Open Air από το Rockwave…Πολύ καλύτερα ονόματα.Και σαν συνδιασμούς και σαν σε όλα.Άντε και του χρόνου καλύτερα!

βασικα δεν ελεγε τοσο ο λανεγκαν σε αυτο. προτιμω να τον εβλεπα με καποια αλλη συνεργασια του. ηταν ενδιαφερον παντως. πιο πολυ μου αρεσε ο iggy pop, και ηταν αυτος και οι mudhoney ο κυριως λογος που πηγα…

αν τσεκαρεις και το live report θα δεις την πληρη αποψη μου…:slight_smile:

Για τον Iggy δεν ανησυχώ,κάθε χρόνο εδώ είναι.
Καλά ο Lanegan είναι με το ένα πόδι στον τάφο(αν το καλοσκεφτείς μας κάνουν ένα πεθαμένο με τον Iggy).Με Screaming Trees αν ερχόταν θα βουτήξει από την ταράτσα.Ήταν να έρθει πρόπερσυ με τους QOTSA αλλά ήταν για αποτοξίνωση ή κάτι τέτοιο.
Mudhoney…αααχ…Από τα λίγα grunge συγκροτήματα που απέμειναν και τους έχασα και αυτούς.Αλλά στα γεράματα grunge λέει;Νταξει δε ξέρω μπορεί να ήταν σαν 15χρονοι στη σκηνή.
Αλλά γενικά πιστεύω ότι ήταν θεικό το σύνολο.
Θα τσεκάρω το report,thanx.

Γενικά μιλάω.Δε μπορώ να πω ότι ΣΥΝΟΛΟ OPEN AIR GAGARIN FESTIVAL < METALLICA…
Όχι βέβαια πώς δεν ΕΣΚΙΣΑΝ οι Metallica…Φανταστικά ήταν.God bless Cliff.

ρε παιδια ενας φιλος μου μπηκε χωρις να του κοιταξουν το εισητηριο.ειχε παει πολυ νωρις και νομιζαν οτι ειναι του συνεργειου και δεν μπηκε απο την κανονικη εισοδο.θα πηγαινα και γω αν το’ξερα:lol:

Πόσοι να ήμασταν ξέρει κανείς??:-k Πολύ ευγενικοί οι σεκιουριτάδες,ωραίο σαν μέρος για καλοκαιρινό φεστιβάλ και καλός ο ήχος χθες,άκουγα τα πάντα ισορροπημένα…ο αέρας έκανε μερικά τσαλίμια…anyway…άντε και του χρόνου με σχηματάκι λέω εγώ τώρα μια ιδέα:synphony x,megadeth,dream theater…:papas: :papas:

ΤΗΑΝΧ JOE!!!

Κανά 2000αρο πρέπει να ήταν οι θεατές, αλλά καλύτερα, δεν είμαι σ’ αυτή την ηλικία για “σαρδελοποίηση”. Όντως οι σεκιουριτάδες ήταν πέραν του δέοντος ευγενικοί. Όσο για το θαλασσινό αεράκι ήταν ο σύμμαχος στην απογείωση!

Aν και έχω απομακρυνθεί (με ελάχιστες εξαιρέσεις) από το Heavy εδώ και χρόνια, οφείλω να ομολογήσω ότι οι Firewind μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθείς. Από τα της δικής μου γενιάς γκρουπ, μου θύμισαν κάτι από Running Wild και Helloween. Πιστεύω όμως ότι στα κρυφά ο κιθαρίστας ακούει και Eddie Van Halen.

Όσο για τον Joe τι να πω δεν μπορώ να γίνω τόσο περιγραφικός για μία τόσο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ. Τα είπε όλα! Βγήκε δέκα παρά και τέλειωσε κατά τις εντεκάμισι-δώδεκα παρά. Μόνο από το “Surfing…” ακούσαμε το “Ice Nine”, “Surfing with the alien”, “Satch Boogie”, “Circles”, “midnight”. Και από το Super Colossal τα “Red Shift Riders”, “Super Colossal” και “Crowd Chant”. Έπαιξε και Χιώτη (!!!) για να γουλέρνουμε. Τι να πω, απλά ότι ακόμα με πονάνε όλοι μου οι μύες από το χοροποηδητό. Οι διακοπές μου δεν θα μπορούσαν να έχουν ξεκινήσει καλύτερα. Τα 30 ευρώ άξιζαν μέχρι τελευταίου cent.

και πάλι [SIZE=“4”]THANX JOE!!![/SIZE]

σωστος μονο που τον χιωτη το παιξαν οι firewind. διασκευη που τα σπασε τρελα λεμε!:smiley:

Αυτά έχουν τα πολλά edit:D

guys πήγα και εγώ χθες satriani , ο άνθρωπος έπαιξε:papas: :papas: :papas: :papas: :papas: :papas: . απλά το ήξερα όταν έδωσα την 35αρα οτι στο πρωτο μισαωρο θα βαριόμουν . παντος σε γενικες γραμμες καλος ηταν. για firewind εχω να πω καλοι ηταν αλλα στην τεχνοπολη μου αρεσαν περισσοτερο. και τη σκατα παλι τραγουδιστη αλλαξαν !!! παντος ο apollo τεργιαζε περισσοτερο σε αυτο το τρεντομεταλαντικο style των firewind . καλος παντος και ο καινουργιος τραγουδιστης , αν και πολυ ψαρομενος (πολυ γλειψιμο στον gas πανω στη σκηνή ο τραγουδιστης:D :smiley: ) #-o .

εμενα παλι στη τελευταια μου αρεσαν πιο πολυ. τελικα οντως αλλαξαν παλι ε; δεν ημουν σιγουρος επειδη δε θυμομουν καλα τον αλλον.

σε αυτη μου αρεσαν πιο πολυ επειδη ηταν πιο σοβαροι. ε, πολυ γκλαμουρια ηταν σαν σκηνικη παρουσια στο γκαζι και με χαλασε.

Ψιλοποζεράδες οι Firewind ρε σεις…Τους θυμάμαι στο Γκάζι…Μου έκαναν κακή εντύπωση.Αλλά οk, όλα κι όλα μουσική ξέρουν :stuck_out_tongue:

βασικα αυτο λεω. στο γκαζι ηταν ποζερια. εχθες οχι.

Ε τι, κακό είναι? Το θέμα είναι αν σου αρέσει μια μπάντα… Αν είναι ποζέρια είναι απλά ένας λόγος παραπάνω για να θάψεις. Αν γουστάρεις δε σε χαλάνε τέτοια πράματα. :wink:

Ξενερώνεις όταν τους βλέπεις.Καταλαβαίνεις πως πουλάνε μούρη.Κατα τ’άλλα συμφωνώ.

παντος να πω την αληθεια δεν μου αρεσε η διασκευη του χιωτη τεςπα γουστα ειναι αυτα #-o . αντε να γινει και το ονειρο του χρονου megadeth kai nevermore μαζι θα ηταν τελεια!!!:slight_smile: