Gagarin Open Air festival

Άρα πήγες κι εσύ και πλήρωσες για λάιβ στο οποίο εξαρχής δε σε ενδιέφερε καμμία μπάντα.

Φχαριστούμε για τον οβολό σου, να περάσει ο επόμενος.

se mena to les?

Ναι .

I’m game. Anytime, anyplace.

ksanadiavase to tote

Αυτά πάνω κάτω. Αν εννοάς πως “Οκ γιέα, ΤάιπΟΝέγκατιβ”, γράφεις λάθος στο ποστ μου και είμαστε φίλοι.

eipa de paizontai ,oxi de kseroun na paizoun… kai nai giaftous phga, tous opoious eprepe na doume me celtic frost opws sthn amerikanikh periodeia tous ,alla edw kapoia kollhmena myala sta 80’s tous eferan me kreator… tespa
filarakia:wink:

Φίλε, αν μπορείς, γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα greeklish κουράζουν :wink:

το δευτερο βασικα αρνητικο ειναι οτι ο holmes ειναι αρκετα στατικος, αλλα δε με πειραζει τοσο. ο greg δινει στο live οση ενεργεια του λειπει.

και ναι, μιαμιση ωρα ειναι λιγη γμτ. και “το καλυτερο λοστ σετ λιστ” οντως δεν υπαρχει. αν τους δεις ομως 5-6 φορες τοτε το εχεις μαζεμενο…:wink: ειναι γεγονος οτι παντα αλλαζουν το σετ λιστ και παντα ακους κατι νεο…

lol.
Μάλλον το αντίθετο.
Ο άνεμος πάει όπου φυσάνε οι Paradise Lost.

λοιπον εγω θελω να προσθεσω οτι με εξαιρεση το χωμα το οποιο δεν ηταν και τοσο ενοχλητικο,
ηταν ενας ωραιος χωρος,ετσι για καλοκαιρινα μικρα φεστιβαλ!μακαρι να εχουμε και του χρονου αντιστοιχα event!
επισης θελω να πω οτι ητανε πολυ ενοχλητικο στη διοργανωση που σε γενικες γραμμες ολα ηταν οκ, το time schedule!δηλαδη γυρισα σπιτι μου στις 2 και ξυπνισα στις 5 για να παω στη δουλεια!!!
τωρα χωρις να θελω να ειμαι κακος,ακουσα σε κουβεντα οτι ενα απο τα 2 πρωτα support μπηκανε απλα επειδη ξερανε τους διοργανωτες!απο τη μια οκ,αυτο δεν ειναι κακο,γιατι και γω αν ειχα ενα συγκροτημα θα θελα να επαιζα σε ενα παρομοιο φεστιβαλ.αλλα οταν δεν κολλας μουσικα γιατι πας να παιξεις?τεσπα,δεν ξερω,δεν μου κατσανε καλα τα 2 πρωτα support σχηματα,ειναι οτι σιγουρα φαγωθηκε χρονος απο τους lost,ειναι και ο μπουκομενος ηχος που χανε οι lost.τεσπα

δεν μπορω να πω!ακουσαμε gothic και Pity the sadness!πανικος.αλλα τους προτιμω σε club.
το ιδιο και type o negative.αν και ηχανε καλυτερο ηχο,σαν πρωτη φορα στην ελλαδα χρειαζονταν κανα 2ωρο,συν το γεγονος οτι εχουν μεγαλα κομματια,για να τους ευχαριστιθουμε πληρως!!!
αυτα για τα ελληνικα γκρουπς,καλα παιξανε,δεν ειμαι κανενας φανατικος οπαδος,οπωτε η γνωμη απλως προσπερνιεται!

αυτα
jesus christ looks like me…ohhh,jeus christ…

Μετά απο τόσα χρόνια ηρθαν επιτέλους και στην χώρα μας αλλά σε λάθος χρόνο και χώρο . Τι να πω ειμαστε αξιοι της μοίρας μας . Προτιμάω να μείνω με τις ενυπώσεις απο παλιότερη συναυλία τους στο εξωτερικό . Δεν γνωρίζω βέβαια πως ήταν στην Αθήνα η συναυλία τους .

1+Σήμερα :smiley:

Συμφωνώ απόλυτα, οι εντυπώσεις μου απο αθήνα ήταν σε γενικές γραμμές οι ίδιες. Το συγκρότημα ήταν ενεργητικό (ο κόσμος όμως όχι… ενώ παλιότερα πιστεύω θα ήταν πιο εκδηλωτικός), ο Steele είναι όντως μορφή, αλλά… στο τέλος κάτι μου έλειπε. Ήταν αυτή ακριβώς η αίσθηση, του λάθος τόπου και χρόνου.

Συνδιασμός Lanegan+Mudhoney δεν ξαναγίνεται…Πρέπει να ήταν εκπληκτικά.Μακράν καλύτερο το Open Air από το Rockwave…Πολύ καλύτερα ονόματα.Και σαν συνδιασμούς και σαν σε όλα.Άντε και του χρόνου καλύτερα!:slight_smile:

Today is the day:D

Ε, δε λεω, ηταν πολυ καλο το Open Air αλλα Metallica δεν ηταν κανενα απο τα συγκροτηματα. Εχει να κανει βεβαια και με το τι γουσταρει ο καθενας…

Ρε μάγκες που ακριβώς είναι οι εγκαταστάσεις του μπέιζμπολ;

Special ξήγα. Τhanx!