Gagarin Open Air festival

αρα τοτε ψηνομαι ασχημα για την μερα του iggy:-k

Εγω τσιμπισα το εισητηριακι μου για paradise lost-type O negative- rotting christ…
Eλπιζω να αξιζει…

oi rotting christ apla den paizontai. ellhniko death metal… se 2 tragoudia tragoudoun sta arxaia ellinika

Σουηδικό death;

κανα setlist από iggy & stooges έχει βρει κανείς? εγώ μόνο ένα έχω βρει…

guys ξέρει κανείς setlist πρόσφατο από Satriani ???

για να δούμε ο Gas G θα κάνει καμιά δισολία με τον guru Joe , η κότα!!!:lol: :lol:

:!:

[QUOTE=kostis013;160167]oi rotting christ apla den paizontai. ellhniko death metal QUOTE]

:lol3: :lol3: :lol3:

φιλε πηγαινε να ξαναακουσεις γιατι δεν νομιζω να ακουσες καλα…ακους εκει death metal…

Η αποπάνω είναι η πιο όμορφη φωτογραφία που έχει τραβηχτεί ποτέ και ήδη γουολπεριπεριάστηκε.

Αν σου αρέσουν τα αρχαία ελληνικά στο black metal τσέκαρε και τους Kawir :roll:

ΥΓ : μη χαλασετε τη συζήτηση με το τι είναι black και death τώρα ε :stuck_out_tongue:

Etsi me ton kathe karkiniari pou ton kanei forma se mia nyxta to MTV kai tin exei dei theos. Twra to peri 2eties tha prepei na exei na kanei me nomikes ekkrmouses diadikasies pisteyw.

δεν θελω να χαλασω την συζητηση αλλα οχι και death metal oi rotting christ…μου ρθε κεραμιδα…

Οι Rotting Christ παίζουν…
white metal :lol: :lol: :lol:

Μήπως ξέρει κανείς πώς πάνε στο γήπεδο baseball από Βουλιαγμένης; πού στρίβουμε; έχει ταμπέλα;

θα μπορούσαν να έχουν ένα χάρτη οι διοργανωτές…

αύριο θα πάω Αγγελάκα8)

Κι εγώ αυτή τη μέρα διάλεξα. Θα ήθελα και paradise, αλλά θα είμαι εκτός…
Έχει δει κανείς live Διάφανα Κρίνα; τι λένε;

Νομιζω οτι ειναι κοντα στο γηπεδο Ξιφασκιας παντως, αρα τραμ και Α2…

Κι εγω θα ειμαι Αγγελακα…

Τα Διαφανα Κρινα σπερνουν στα live. Τους εχω δει 3 φορες. Το καλο ειναι οτι δεν εχουν συγκεκριμενο σετλιστ, παιζουν κυριολεκτικα οτι ναναι χωρις να επικεντρωνονται στα χιτακια…

μόνο με τραμ δεν πας?

http://www.pop-rock.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=55&NEWS_DATA_ID=62733

Πρόσβαση και parking
Η πρόσβαση στο χώρο είναι πολύ εύκολη, είτε με αυτοκίνητο είτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (τραμ, λεωφορεία). Δύο λεωφόροι, η παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και η Λ. Αλίμου (μέσω της Λ. Βουλιαγμένης) ?οδηγούν? άνετα και γρήγορα ως εκεί, ενώ, για όσους επιλέξουν το τραμ, η παραλιακή βόλτα θα είναι απολαυστική. Όσοι πάλι προτιμήσουν να έρθουν με το αυτοκίνητό τους θα χαρούν να αντικρύσουν έναν πραγματικά τεράστιο χώρο για παρκάρισμα, κατάλληλο για περίπου 2.000 αυτοκίνητα!
Η στάση που βρίσκεται ακριβώς έξω από τον χώρο είναι η 2η του Αγίου Κοσμά και εξυπηρετείται από τις εξής γραμμές:
Λεωφορεία / Τ2, Τ3, 140, Β1, Γ1, Α1, Α2.
Τραμ / Όσα κατευθύνονται προς Γλυφάδα, είτε από το Σύνταγμα είτε από το ΣΕΦ.

Σημείωση:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, επισημαίνουμε ξανά πως πρόκειται για το Γήπεδο Baseball στις Εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Ακινήτων, στο Ελληνικό, δίπλα στο παλιό Δυτικό αεροδρόμιο (της Ολυμπιακής Αεροπορίας), στην περιοχή Αγ. Κοσμά, και όχι για το Προπονητήριο του Baseball - το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο πρώην χώρο της Αμερικανικής Βάσης - όπου έγινε το Ejekt Festival. Κατά συνέπεια, το parking γίνεται ακριβώς έξω από το χώρο του Festival.