merci:)
Παντως οσοι δεν εχετε αυτοκινητο και μενετε κεντρο (η θα ερθετε μεσω κεντρου) προτιμηστε λεωφορειο Α2 και ΟΧΙ τραμ. Πολυ πιο γρηγορο…
THANX Gore!
χαίρομαι ιδιαιτέρως! δεν τους έχω ξαναδεί ζωντανά παρόλο που τους άκουγα φανατικά την εποχή της “απώλειας”
Ποιοι απο εδω θα ειναι την κυριακη στους paradise lost??
Δηλωνω συμμετοχη…
Ε, εννοείται ότι θα είμαι κι εγώ μέσα! Type O και Lost με 35 εύρα? Τι λες τώρα! Το εισιτήριο με αριθμό 15 έχω!!!
40 πλέον. Λοστ+Ανχόλι=Λ.Φ.Ε.
:!:
Ναι, ok, 40 ΤΩΡΑ. Εγώ αγόρασα νωρίς, και το πήρα 35. Πειράζει? Πφφφφ…
ποιοι θα είναι αύριο από εδώ?:-k
πηγα χτες iggy pop. πολυ καλος ο χωρος, σα μικρο σταδιακι ειναι. εχει καποιες κερκιδες, στην αρενα εχει χωμα, αλλα οχι πολύ, περισσότερο γρασιδι εχει και δε σηκωνεται σκονη κτλ, και οι μπυρες ειναι αρκετα φτηνες (400μλ=3 ευρω). εμεινα ευχαριστημενος απο την ολη οργανωση παντως. περισσοτερα στο report…
η μλκια ειναι οτι αν ηξερα 2-3 μερες πριν πως θα χα παρεα για σημερα θα χα παρει εισιτηριο…αλλα τωρα δε παιζει…
Na rwruses(gia parea)
…
O iggy ta espase kanonika(opws panta)
:-k :-k :-k ade re…i’ll be there,too…
Παιδες ξερει κανεις τις ωρες εμφανισης των συγκροτηματων σημερα?
θα σε πάρω τελέφωνο να βρεθούμε αν είναι:D
Και γω μολις 9 φορες (8O 8O 8O ) αλλα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος γιατι αποτελουν το αγαπημενο μου ελληνοφωνο συγκροτημα εδω και πολλα χρονια με μεγαλη διαφορα απο το επομενο.
Παντως οπως ειπε ο ChrisP στα live τους ειναι οντως παρα πολυ καλοι και καταφερνουν σχεδον παντα να περασουν τα ιδιαιτερα συναισθηματα που πηγαζουν απο τα ασματα τους στο κοινο.:roll: Ενταξει, ειπαμε, δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος. Παντως ακομα μου εχει μεινει χαραγμενη στην καρδια και το μυαλο εκεινη η τελευταια συναυλια στο Ροδον .Πραγματικα το αγαπημενο μου συναυλιακο μερος ειχε ραγισει ολκληρο πριν καποιοι “ξενοι” αρχισουν την κατεδαφιση…
Συνηθως παιζουνε 2-2,5 ωρες αλλα τωρα που ειναι στα πλαισια φεστιβαλ λογικα θα ειναι αρκετα περιορισμενα αυτα που θα ακουσετε. Να πας παιδι μου, με την ευχη μου!!!:papas:
πoiος θα παει απο δω satriani?
ok
Μολις γυρισα απο Gagarin Open Air
Συντομες εντυπωσεις απο τις μπαντες:
[ul]
[li]Σαδικης: Ενδιαφερων αλλα παντα ειχα την εντυπωση οτι αυτα που παιζει τα εχω ακουσει καπου αλλου…
[/li][li]Παυλιδης & B-Movies: Παροτι δεν ειμαι φαν παιξανε πολυ καλα και ομολογω παρασυρθηκα…
[/li][li]Διαφανα Κρινα: Εδω ειμαι φαν, αλλα προσωπικα (το τονιζω, προσωπικα) το σετλιστ με απογοητευσε πληρως…
[/li][li]The Last Drive: Πολυ καλοι, αλλα ηταν εντελως εκτος κλιματος του φεστιβαλ. Θελω να πω, το garage στυλακι τους ελαχιστα εδενε με τους υπολοιπους συμμετεχοντες…
[/li][li]Αγγελακας: Εσβησε ανετα ολους τους προαναφερθεντες και σε εκτελεσεις και σε ηχο και σε σκηνικη παρουσια. Ακουσα live το “Ο Χαμενος Τα Παιρνει Ολα” και προσκυνησα…
[/li][/ul]
Ο χωρος γενικα ειναι ομορφος, αρκετα οργανωμενος σε μπαρ και τουαλετες αλλα… Παντα υπαρχει ενα γαμημενο ΑΛΛΑ! Πολυ χωμα και εδω… Τοσο που εγω που εχω αλλεργια ημουν απο ενα σημειο και μετα ημουν σε αθλια κατασταση και ακομα και τωρα δεν εχω συνελθει πληρως. Μα ειναι τοσο δυσκολο να στρωθει πλαστικο πανω απο το εδαφος ωστε να μην σηκωνεται χωμα??