Gagarin Open Air festival

Χρήστο πες μου κάτι: ο Σαδίκης πόσο έπαιξε? ΜΠήκα μέσα ενόσο έπαιζαν οι lost bodies, μετά βγαίνει ο Σαδίκης και φεύγει μετά από 2-3 κομμάτια ? Ή κάνω λάθος…???

Διόρθωσε με αν λέω βλακείες…

Να σου πω την αληθεια δεν πολυκαταλαβα. Και γω για λιγα κομματια παρακολουθησα τον Σαδικη, γιατι την περισσοτερη ωρα γυροφερνα βολτες στον χωρο. Κατι πρεπει να επαιξε με τις ωρες εμφανισης παντως. Σορυ που δεν βοηθαω πολυ…

[QUOTE=ChrisP;163993]Μολις γυρισα απο Gagarin Open Air

Συντομες εντυπωσεις απο τις μπαντες:

[LIST]
[li]Σαδικης: Ενδιαφερων αλλα παντα ειχα την εντυπωση οτι αυτα που παιζει τα εχω ακουσει καπου αλλου…
[/li]Έχεις αναρωτηθεί αν αυτά που έχεις ακούσει τα έχουν εμπνευστεί απο τον Σαδίκη?
Ξέρεις ποιός είναι ο Σαδίκης, αγοράκι?

[quote="“panos(),post:143,topic:3267”]

Είναι ανάγκη να χρησιμοποιείς υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς? Είναι τόσο σημαντικό το πόσοι επηρεάστηκαν από τον Σαδίκη και πόσοι όχι?

καλή φάση χθες,Διάφανα Κρίνα καλοί,αλλά η παρέα μου που ήταν λίγο fans,περίμεναν 2-3 κομμάτια που δεν παίχτηκαν…
the last drive έπαιξαν δυνατά αλλά σε δαύτους είχαμε αράξει πιο πίσω,καθώς είχαμε πάει περισσότερο για Αγγελάκα,στον οποίο έγινε ο χαμός.πολύ καλός,έπαιξε όλα τα κομμάτια που εγώ τουλάχιστον περίμενα ν’ακούσω…

Οι Επισκέπτες δε με πάνε και τόσο, δεν έχω καταφέρει να τους δω ποτέ. Αλλά που θα πάει.

Λοιπόν, μιας και μόλις τσιμπήσαμε το “εισιτήριο του φανμπόη”, πείτε και κανά κλου για το χώρο/ήχο κλπ να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

ο ήχος ήταν μια χαρά χθες…ο χώρος κι αυτός ok,έχει λιγάκι περπάτημα από τις στάσεις μέχρι το χώρο,χώμα κάτω που σε πνίγει λιγάκι,εξέδρες σαν αμφιθέατρο,μπύρες με 3 ευρά,τουαλέτες μια χαρά…δεν βρήκα κάτι αρνητικό στην όλη υπόθεση εκτός από το χώμα που σηκώθηκε…

Ε όχι άλλο χώμα ρε πούστη. Ουφ. Τέσπα αφού έχει οκεή χώρο και ήχο χαλάλι.

Μαζι μου ασχολεισαι, ποσο Νταλαρας εισαι…

[quote="“panos(),post:143,topic:3267”]

Ε,πες μας ποιος είναι…

Εχει κοκκινο χωμα που αν το τιναξεις λιγο φευγει απο τα ρουχα,ο χωρος ομορφος κ ο ηχος καλος κ δυνατος…για μενα τα Κρινα εχουν παιξει κ καλυτερα χωρις να σημαινει οτι δεν ηταν πολυ καλοι,οι Drive ηταν σκετη μαγεια(οπως παντα)αν κ ο κοσμος που ηταν εκει δεν ηταν γι’αυτους.Ο Αγγελακας πολυ καλος οπως παντα!!!

Πού θα πάει…

molis pira isitiria gia avrio paradise lost kai gia tetarti satriani

Σαδίκης: Μου άρεσε πάρα πολυ. Ο μπασίστας του κυρίως ήταν γαμάτος. Είναι μεγάλη υπόθεση να παίζεις και με πένα και με δάχτυλα και να είσαι και στα 2 καλός. Ο κιθαρίστας ο αριστερα ήταν καλός. Ο άλλος όμως ηταν @@! Αναφέρομαι σ’αυτον που είχε βγάλει την κορμάρα του έξω! Κάθε φορά που τον κοίταγα χτυπούσε μόνο πάνω κάτω τις χορδές. Κι ο ντράμερ καλός. Μου θύμιζε λίγο Τρύπες αν και είναι πολύ υποκειμενικό αυτο. Μου άρεσε πολύ η οικογενιακή ατμόσφαιρα που υπήρχε.

Παυλίδης: Είναι ψωνάρα ναι, αλλα είναι αυτός που είναι. Οι υπόλοιποι καλοί ήταν. Μου την έσπασε που παίζει πάντα τα ίδια solo μαζί με τον άλλον κιθαρίστα. Γαμάτη φάση της παρουσίας του ήταν όταν κόπηκε το ρεύμα!:lol:
Χάρηκα που έπαιξε σπαθιά και το Στοιχειωμένο σπίτι!

Διάφανα Κρίνα: Όπως πάντα γάμησαν. Ο Θάνος είχε κέφια κι αυτο φάνηκε απο τα πρώτα του λόγια “Στην υγεία που είναι ανούσια”, “Καταρχήν να κάνουμε μια υπενθύμιση. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ gothic!!!”
Πάλι όμως έκανε τις κλασικές μαλακίες “ζητώ τσιγάρο απο το κεινό”, αν και μου άρεσε πάρα πολυ που κατέβαινε κάτω απο τη σκηνή. Δυστηχώς παίξανε πολύ λίγο.

Τους υπόλοιπους δεν τους είδα γιατι βαριόμουν…

Όταν το γούστο τρέχει να κρυφτεί.

είδα και τον καλλιτέχνη monte χθες:D :smiley: :smiley:

Να ετοιμαζόμεθα.

Lol! Δύο ώρες φώναζα!

Γενικά όμορφα - ο Γιάννης όμορφος, αλλά ο Θανάσης πεντάμορφος. Περίμενα περισσότερα.

Χώμα πολύ, πάρα πολύ. Χώρος όμορφος, άνετος κ ωραίος…

Κρίνα και last drive εκπλήξεις…

Τον Σαδίκη δεν τον είδα κ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί !

αχ,είχε παιχτεί μια μαλακία και ήμουν στον κόσμο μου…δεν σε άκουσα βασικά,σε είδα:lol:

Type O Negative, Lupo’s Providence RI March 28th

Magical Mystery Tour
We Hate Everyone
Profits of Doom
World Coming Down
Halloween in Heaven
Anasthesia
Xero Tolerance/Hey Peter/Xero Tolerance
Love You to Death
Christian Woman
In Praise of Bacchus
These Three Things