Gamma Ray - Land Of The Free Part II

Ειχα ρωτησει τον Holopainen μια παρομοια ερωτηση.Οτι εχει κατακλεψει Stratovarius.
H απαντηση του?
“Δεν ακουω μεταλ” :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σε παλιοτερες συνεντευξεις ομως δηλωνε επιρρεασμενος ε
Κατι τετοιο να περιμενεις του στυλ “Ποιοι ειναι οι Μειντεν?” κτλ :lol: :lol: :lol:

ε ναι! αυτο πρεπει να ηταν το ανεκδοτο της ημερας…:lol: μπα σε καλο σου βρε…:stuck_out_tongue:

καλα ενταξει λες και δεν κανει μπαμ, σε τετοιες περιπτωσεις οτι και να πει ο μουσικος ψεμα ειναι

παιδια κι εγω που ακουσα τον δισκο καμια 10ρια φορες μεχρι τωρα μου αρεσει παρα πολυ…συμφωνω με οσα ειχε πει ο maiden1979…το μνο που με ενοχλει(οχι μονο με τους gamma ray αλλα γενικα με αρκετα συγκροτηματα αυτον το καιρο)ειναι οτι τωρα ξαφνηκα τους επιασε ο πονος να συνεχισουν
τα αλμπουμ τους τα οποια οταν τα βγαζανε ουτε που τους περναγε απο το μυαλο οτι μπορει να εχουν και συνεχεια…αυτα…

πότε βγένει τελικά το cd???

καμιά limited θα βγεί ???:-k

Hansen , τρελανε μας και παλι !!!

:bow2:

Α, και το Majestic το θεωρω παρα πολυ καλο δισκο !!

ριξε κανα βλεφαρο καλου κακου αυριο δν ξερεις τι γινεται…εγω παντως θα περασω καμια βολτουλα απ’το μεταλ ερα…:stuck_out_tongue:
για limited κανεις δν γνωριζει…ουτε οι ιδιοι οι gamma δν ξερουν καλα καλα…:roll:

Για τους βιαστικους…(σαν εμενα)…σημερα κυκλοφορησε στην Αθηνα!Για την ωρα το εχει η μεταλ ερα και αναμενετε σημερα το απογευμα στο Ροκ Σιτυ!

Και ναι ειναι στην Limited!

ναι το τιμησα σημερα πουρνο πουρνο…:stuck_out_tongue: παντως η ltd edition ειναι λιγο gtp…δν εχει τπτ το πρωτοτυπο…ειναι ενα λεπτο χαρτακι λες κ το κανανε επιτηδες οι gamma,σε οποιον δεν αρεσει να μπορει να το ξεφορτωθει ευκολα…χρααααατςςς…:lol:

Να γραψω και εγω την αποψη μου και εγω για το πολυαναμενομενο σικουελ…

Κατα την γνωμη μου λοιπον οι Gamma Ray επεστρεψαν με εναν πολυ καλο δισκο!Συγκριση με τον δισκο του 95 δεν μπορει να γινει φυσικα…εκει μιλαμε για Ιερο τερας του μεταλ…για μενα το νεο αλμπουμ βρισκετε ενα σκαλοπατακι κατω του τελειου Somewhere Out In Space και ενα πανω απο το Powerplant!

Μεγαλη δουλεια εχει κανει ο Κai στις κιθαρες που απλα θεριζουν,καταπληκτικα σολο και θεματα!Επιρροες απο Maiden υπαρχουν σε αρκετα κομματια!Η παραγωγη ειναι πολυ καλη,τα ντραμς ακουγοντε καθαροτατα!Και ναι οντως στο ενατο κομματι Opportunity καπου στην μεση υπαρχει ολοκληρη σχεδον η μπασογραμμη του Clairvoyant!Λογικα θα ερωτηθει ο Κai για αυτο σε συνεντεξεις και αναμενουμε…κατα τα αλλα εμφανης ομοιοτητες με τραγουδια απο αλλες μπαντες οπως ειπωθηκε…δεν βρηκα!

Και 3 φωτο για να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα…

http://www.youtube.com/watch?v=rnvmGvY-Qsw&feature=related :stuck_out_tongue: Βασικά υπάρχουν και άλλες κλεψιές πιο χτυπητές που δεν τις έχει εδώ.Νταξ σαν άλμπουμ αρκετά καλό είναι αλλά χαλιέμαι όταν οι ομοιότητες με τραγούδια άλλων καλλιτεχνών είναι τόσο μα τόσο προφανείς.

έχει 51 κλέμμενα μέρη …πφφφφφφφφφ…

Καρια αποτι εχω καταλαβει εχεις παρα πολλα ακουσματα . Πρωτη φορα προσεξες οτι καποια κομματια εχουν δανισμενα μεροι απο αλλα ? Το λεω αυτο γιατι λογο το το 90% του χρονου μου τον ξοδευω σε 80ς δισκους και λογο οτι εχου ακουσει χιλιαδες αλμπουμ σε πολλους “νεους” δισκουν μουσικα μεροι μου θυμιζουν κατι απο καποιο αλλο συγροτημα οπως και πολλα ριφφς .Αυτο βεβαια πιστευω οτι ειναι φυφιολογικο εφοσων εχουν περασει τοσα χρονια και σχεδον ολα εχουν παιχτει . Απο την αλλη εμενα προσωπικα δεν με χαλανε τα δανισμενα μεροι σε καποιο κομματι αλλα το γεγονος οτι επειδη αυτα ηταν αλλου συνθετη δεν υπαρχει η απαπαιτητη ομοιομορφια η οποια θα κανει το κομματι αυτο διαχρονικο και με περιεχομενο .

Mακράν η απογοήτευση της χρονιάς…Ποσο πιο χαμηλά πια κύριε Ηansen?

Απο τα καλυτερα σολο παρτς πουχω ακουσει εχει το λαντ 2 . Απλα σπερνουν .

Προσωπική άποψη:
Το “Land of the Free II” έχει τα καλύτερα solos που είχαν ποτέ οι Gamma Ray! :metal:

Eπίσης, αν και ευχαριστιέμαι πολύ και περνάω καλά όταν το ακούω, δεν θα το βάλω καν στο φετινό μου top-20 λόγω επιρροών / αντιγραφών!

Ειμουν αρκετα διστακτικος στο να το παρω γιατι οτι ειχα ακουσει δεν με ειχε εντυπωσιασει και τα πολλα σχολια περι clopy-paste Με απονθαρυναν λιγακι αλλα τελικα το πηρα αποφαση και δεν το μετανιωσα!
Μπορει να εχει αρκετα “γνωριμα” σημεια αλλα ολο το αλμπουμ ειναι τοσο καλοπαιγμενο, με προσεγμενα σολος και χωρις να κανει κοιλια. Ακουγεται νερακι και εν τελη απο το ηχητικο αποτελεσμα μονο περυχημενο εγχειρημα μπορω να το χαρακτηρισω.:slight_smile:

:thumbup: :thumbup: ΑΚΡΙΒΩΣ η αποψη μου. Σωστος.

Και η δικιά μου τελικά

Περνάει καλά η ώρα, όμως.
Το θέμα είναι ότι το metal δεν είναι μόνο για να περνάει η ώρα…
Το REAL WORLD πάντως μου έχει κολήσει …