αναμένω λοιπόν
[SIZE=“1”]
(του nick του στο φορουμ ποιο είναι ??)[/SIZE]
αναμένω λοιπόν
[SIZE=“1”]
(του nick του στο φορουμ ποιο είναι ??)[/SIZE]
Metalmad, αλλά γράφει ελάχιστα.
εχω συγκινηθει με τα posts του ashen cold κ του cozy…ευγε παληκαρια μ!
τωρα τι να πω για τον maiden…καμια σχεση…αν γουσταρεις κ την καραβρισκεις να ακους ενα δισκο που να σε παραμπεπει σε καμια ντουζινα συγκροτηματα τι να πω…ωρα καλη στην πρυμνη σου κ αερα στα πανια σου…
κ προφανως εννοεις εμενα υποστηρικτη του weikath οπως εμμεσως πλην σαφως λεει ο freedom…
ε λοιπον ναι! κ γιατι σ φανηκε αστειο δν καταλαβαινω…:roll: για ξεκολλα λιγο γιατι μ φαινεται οτι τελικα εσυ εχεις καποιο προβλημα…(με ολο το σεβασμο εισαι κ γερος ανθρωπος:lol: )
δν θα πω αλλα-αν κ θα το θελα- γιατι δν θελω σε καμια περιπτωση να σε αναγκασω να καταφυγεις σε μακροσκελη κοιμησικα posts οπως αλλωστε συνηθιζεις…
τερμα για σημερα…αυριο παλι:)
τωρα συνεχιζεις να προκαλεις χωρις λογο!ετσι οπως πας εισαι ικανος να γιουχαρεις τον Kai στο live του νοεμβρη!!!8O
@ashen_cold:
Όχι, δεν εννοώ εσένα!
Ο αποδέκτης το έπιασε το μήνυμα!
Με τα περισσότερα από αυτά που γράφεις συμφωνώ και απορώ γιατί τα έγραψες!
Έγραψα εγώ πουθενά ότι ο Kai γράφει κομματάρες τα τελευταία χρόνια ή ότι το Land Of The Free II είναι δισκάρα; Δεν νομίζω…
Ότι περνάω καλά ακούγοντας το είπα και υπερασπίστηκα τον Κai στο θάψιμο που έτρωγε!
Καταλαβαίνω ότι τα έγραψες όλα αυτά, γιατί νόμιζες ότι έλεγα για εσένα!
Μην ανησυχείς, με εσένα συμφωνώ σε πολλά και έχεις σωστό τρόπο να γράφεις την άποψή σου! :thumbup:
Σε ένα μόνο σημείο στέκομαι!
Aυτό αφορά και τον helloweenakia!
Αναφέρετε και οι 2 σας τον Cozy και τον tolkki, ότι δεν άρεσε και σε αυτούς το album κ.τ.λ.
Χαχα! Πώς να το πώ τώρα;
Είστε και οι 2 νέοι στο forum και δεν ξέρετε ακόμα τα άτομα που γράφουν καιρό εδώ, τον τρόπο σκέψης τους, τα ακούσματά τους, τον τρόπο γραφής τους, τη νοοτροπία τους γενικότερα!
Για να το πώ όσο πιο ευγενικά γίνεται, ο Cozy και ο tolkki δεν είναι και οι μεγαλύτεροι οπαδοί των Gamma Ray και του power metal γενικότερα! (Σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας!)
Σεβαστές οι απόψεις τους, αλλά υπάρχουν άλλα groups και άλλα είδη που είναι πολύ πιο ειδικοί, πώς να το κάνουμε τώρα;
[SPOILER]Cozy, ελπίζω να μην φάω ban…:-s
tolkki, ελπίζω να μην με δαγκώσεις…:roll: [/SPOILER]
Για αυτό λοιπόν, μόνο οι δυο σας αλληλοϋποστηρίζεστε, προς το παρόν… Όχι ότι δεν υπάρχουν πολλοί που έχουν όρεξη να θάψουν το album… :roll:
Φυσικά!
Γιατί να με νοιάζει αν θα αρέσει στους νεώτερους ή σε οποιονδήποτε, αν εγώ περναώ καλά;
Κωστή, εδώ και κάποια χρόνια, έπαψα να κοιτάω ποιός βγάζει ένα δίσκο!
Αν μου αρέσει θα πώ καλά λόγια είτε πρόκειται για την μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη, είτε για το groupακι της γειτονιάς!
Και δεν κοιτάζω πια αν αρέσει σε άλλους ή σε ποιούς θα αρέσει κ.τ.λ.
Η μουσική είναι εντελώς προσωπικό θέμα!
Από την άλλη, αν έγραφα σαν συντάκτης, δεν θα ήμουν τόσο απελευθερωμένος όπως τώρα, και θα ήμουν αναγκασμένος να γράψω κάποια πράγματα διαφορετικά!
Ο Θ. Μηνιάτης θα έχει δύσκολο έργο, με άλλα λόγια! :lol:
@helloweenakias:
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του ανάλογα με τα γραφόμενα του άλλου!
Τα δικά μου τα έχω βγάλει!
Αν μη τι άλλο, είναι “πρωτότυπα” αυτά που διαβάζω κατά καιρούς από εσένα!
Χαίρομαι που επιτέλους βρέθηκε το αντίδοτο της αυπνίας!
Θα είχε πολύ “γέλιο” κάτι τέτοιο! :twisted:
Λοιπόν, παιδιά, πολύ το αναλύσαμε το θέμα!
Σε 3 εβδομάδες θα τα πούμε όλοι στο live!
Παμε εξω οι δυο μας τωρα!!!
Αν είναι να πάμε στο κοτοπουλάδικο έρχομαι!!! :lol:
βαζω 10e στον tolkki
καλα τα λες
Μμμμ… αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον… :-k :-k
Μπορουμε να τους τα φαμε ανετα.Αστους να πονταρουν τα παιρνουμε και παμε για μπυρες
Μ’ αυτά και μ’ αυτά αν δείτε πόσες σελίδες ήταν το thread για τον προηγούμενο δίσκο των Gamma Ray και πόσες είναι τώρα, ο Kai Hansen (ή καλύτερα το management) θα πρέπει να νιώθει ότι μέρος του στόχου έχει επιτευχθεί όσον αφορά την ονομασία του δίσκου.
Αν το album λεγόταν Insurrection π.χ. θα λέγαμε πως πρόκειται για ένα δίσκο ανώτερο των δύο προηγουμένων (σιγά το κατόρθωμα θα μου πείτε) που είναι απλά οκ και σε καμια περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τους παλιούς καλούς Gamma Ray.
Προσωπικά ο δίσκος με δίχασε. Υπήρχαν στιγμές που πέρναγα πραγματικά καλά ακούγοντάς το, αλλά και στιγμές που ένιωθα ότι ο Kai και η παρέα του υποτιμούσε τη νοημοσύνη μου.
Αν κάτι μου έκανε καλή εντύπωση ήταν η κιθαριστική δουλειά (κυρίωσ στα solo) και κακή πέραν των αντιγραφών, η φωνή του Hansen είναι σε πολύ πιο μέτρια επίπεδα πλέον.
Υ.Γ. 1 : Τώρα πόσο τυχαίο είναι αυτό το Leaving Hell σε σχέση με το Road To Hell του Dickinson. Και μετά θα πούμε ότι η βασική μελωδία είναι από το I Want Out και λοιπά…Αλλά σα να το παράκανε.
Υ.Γ. 2 : Μα καλά να χώνει μέρη από Maiden,Priest,Sabbath…να κλέβει όμως μελωδία από Hammerfall…
ελα μου??:-k προκλητικο το βρηκες το post m?γιατι αγορινα μ? τι σε πειραξε να το μαλωσω…:lol:
περα απ την μλκια εννοειται οτι δν ειχα τετοιο σκοπο απλα ειπα τι πιστευω…κ στο live πιστεψε με δν προκειται να τον γιουχαρω…μπορει να εχει κυκλοφορησει μερικες μπουρδες ο hansen αλλα ο αγαπημενος μ power δισκος δν παυει να ειναι το land of the free!!το part 1 εννοειται:p :lol:
Ν’ αγιασει το πληκτρολογιο σου…
Να πω κι εγώ την άποψη μου για το δίσκο…
Ο δίσκος ακούγεται ευχάριστα από τον ακροατή ο οποίος θα περάσει ευχάριστα μία ώρα αφότου τον βάλει στο cd player . Σε 2 εβδομάδες όμως θα τον έχει ξεχάσει, καθώς από πρωτοτυπία παίρνει 0. Δεν είναι κακό να αντιγράφεις άλλες μπάντες, αλλά να κλέβεις αυτούσια κομμάτια,πόσο μάλλον όταν λέγεσαι Gamma Ray, είναι τουλάχιστον αστείο. Ο δίσκος αυτός είναι και η τελική απόδειξη πως το power metal πέθανε. Όταν μία μπάντα του βεληνεκούς τον Gamma Ray στερείται έμπνευσης και αναγκάζεται να κλέψει για να κυκλοφορήσει έναν μέτριο, κατ’ εμέ, δίσκο είναι κατάντια…
Μεχρι να βγαλουν καινουριο cd οι Stratoδιαφοροι :lol: :lol: :lol:
[QUOTE=King of Angmar;236859]Ο δίσκος αυτός είναι και η τελική απόδειξη πως το power metal πέθανε.
Το Gambling With The Devil δεν σου αρεσε?
Λοιπόν, επειδή δε μου αρέσει καθόλου αυτή η έκφραση, ΔΕΝ υπάρχει μουσική που να πεθαίνει.
Οκ, καταλαβαίνω ότι το λες με την έννοια ότι δε βγαίνουν καλοί power metal δίσκοι πια. Αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το Power Metal έχει πεθάνει. Όχι όσο το Land Of The Free κοσμεί τη δισκοθήκη μου
Και που ξέρεις εσύ ρε αν είμαι οπαδός ή όχι; :lightsabre:
Οκ, δεν είμαι :lol:
Αλλά και πάλι δίκιο έχω 8)
Για να πώ την αλήθεια, δεν έχω ακούσει το gambling with the devil ακόμη. Πάντως να με συγχωρέσετε για την έκφραση μου, η οποία ήταν καθόλα υπερβολική. Αυτό που εννοούσα ήταν πως το είδος δεν δείχνει να εξελίσσεται, δεν έχει νέες ιδέες. Καλοί δίσκοι μπορεί να βγαίνουν, αλλά δεν παίρνουν και όσκαρ πρωτοτυπίας…
Εμενα δεν με πειραξε η φραση σου, νταξει, υποκειμενικα ειναι αυτα…
Τετοιες μπαντες, δεν νομιζω οτι εχουν να αποδειξουν πλεον οτι κατι… Αυτο που ηταν να κανουν, το κανανε… Εμπνευση οι Ray’s πιστευω πως εχουνε, σιγουρα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο οπως τοτε, το θεμα ειναι αν σου αρεσει σαν δισκος… Τα υπολοιπα για μενα ειναι δευτερευοντα…
Κλεψιες εχουν γινει, μπορει πραγματι να ηταν για χαβαλε, να δουμε τι θα πει και ο ιδιος ο Kai…