Για τους Freedom Call θα παιξει αλλος ντραμερ που θα αναλαβει γενικα απο δω και περα.O Zimmerman δηλωσε οτι το νεο αλμπουμ ηταν η τελευταια του δουλεια με τη μπαντα…
Βασικα ρε γαμω Send Me a Sign και New World Order για καποιο λογο δε το κουναν απο τα setlists τους.Ε κοιτα ο Kai ειναι φανμποις Maiden,δε γινοταν να μην επηρεαστει και στο “πως φταιχνουμε μια setlist” απ’αυτους:lol: (καλα οχι στο κολλημενο βαθμο που το κανουν οι Maiden εννοειται,απλα τα συγκεκριμενα 2 ειναι στανταρακια)
Ναι το ειδα και εγω το setlist, ας ευχηθουμε να κανουν καμμια ακομα αλλαγη,
καλο το New World Order, αλλα θελω αλλα πιο πολυ. Χωστε ενα I Want Out ή καποιο απο τα ΕΠΗ του Somewhere Out In Space, Beyond The Black Hole, Valley Of The Kings, Watcher In The Sky,Somewhere Out In Space, Rising Star, κατι τελος παντων… Παντως ηθελα και αλλο χρονο, λιγο μου φαινεται…
και μόνο στο άκουσμα man on a mission!!! :yahoo::yahoo::yahoo: Επιτέλους θα ακούσουμε το rebellion ολόκληρο γιατί αν θυμάμαι καλά το είχαν πετσοκόψει με τους helloween. Τα Abyss Of The Void, Armageddon, Fight και Garden of the sinners θείλες δεν το συζητώ! Αλλά τίποτα από somewhere out in space? Απαράδεκτο!!! Ένα Valley of the kings χρειαζόταν. Πολύ μικρό το setlist. Αφού θα παίξουν 5 από το καινούριο (που μου φάνηκε από τα πιο αδιάφορα άλμπουμ ever) θα έπρεπε να παίξουν κανα μισαωράκι παραπάνω. Δεν τους βλέπουμε και κάθε μέρα. Και αυτό το χιλιοπαιγμένο future world πια! Παίξτε τπτ από walls of jericho να γίνει το έλα να δεις!
Βέβαια στάνταρ παίζει να αλλάξουν καποια κομμάτια. Πχ το παραπάνω στην αρχή της περιοδείας το 2007 δεν το έπαιζαν και τελικά το είχαν παίξει Θεσσαλονίκη.
απο τα Somewhere Out In Space ή One With The World στο setlist, καλουτσικο το Gardens Of The Sinner live αλλα δεν τρελαινομαι ,ενω για αλλα αρρωσταινω… Ας παιξουν Beyond The Black Hole ή Valley Of The Kings να τρελαθω…
Αντε το βραδυ ή αυριο θα εχουμε και το setlist απο την συναυλια στο Μποχουμ… Για να δουμε…
Γαματες οι προσθηκες!Θεικο prelude το Saviour και το Heading ειναι το Heading!Tι να λεμε τωρα!Αντε βγαλτε το ντραμ σολο και ενα απο τα καινουρια,χωστε ενα απο Somewhere και κανα αλλο γαματο κι ελατε ετσι να τα γαμησουμε ολα:band:
ΜΑΛΑΚΑ!!! ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ SAVIOUR ΠΡΙΝ ΤΟ ABYSS? ΠΕΘΑΙΝΩ ΡΕ!!! ΚΑΙ HEADING! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΞΩΓΑΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ LIVE Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ! (ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ)