Gamma Ray Live In Greece

[SPOILER]Rebellion kai Armageddon 8lepta

• to kathena re,panw katw sinolo ta idia lepta me 15 normal kommatia vgainei.Tha dw ama ksexase aftos pou to postare kanena padws[/SPOILER]

E δεν θα ελεγα οτι γαμαει κιολας.

Ναι, τα πεντε πρωτα σκοτωνουν.

Αλλα GAMMA RAY σε λενε ! Εχεις τοσες τραγουδαρες να επιλεξεις ! Το προτελευταιο τι το θες ??

Επισης εχει μεσα τα 2 χειροτερα (και τα μονα μετρια για μενα) του τελευταιου δισκου…Βαλε το Time to Live στη θεση τους ρε μαστορα…

[SIZE=“4”]Χωσε ενα Last Before The Storm να σβηστει η χωρα απο τον χαρτη ![/SIZE]

E ennoeitai xwris afta apo to kainourio ennow,de me polinoiazan kiolas.Afto pou hthela sigoura to xoun opotes.Mlk einai xalara kaliterh ap th phgoumenh fora omws etsi?

Καταρχάς από τις τόσες κομματάρες που έχουν άντε να κάτσεις τώρα να επιλέξεις τι θα παίξεις και τι όχι…

Επίσης:

1)πάνω κάτω αυτό που πόσταρες είναι περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά. Απαράδεκτο για headline show.
2)ένα set με 18 τραγούδια, είναι ότι πρέπει, headline έρχεσαι, παίξε βρε άνθρωπε…
3)Άνετα βγάζεις το Future World, τόσες κομματάρες έχεις γαμώ την τρέλα σου…

Βασικα εγω με την πορωση που εχω φαει με το καινουριο, θα γουσταρα να βγουν και να το παιξουν ολοκληρο. Στεγνα oμως.

Το θεμα ειναι ενα: Nα παιχτει το καλυτερο τραγουδι ολων των εποχων ΟΛΟΚΛΗΡΟ. 8)

Ολα τ’αλλα ειναι για ναχουμε να λεμε.:wink:

Παντως ουτε το Armaggedon με τρελενει στο σετλιστ. :roll:
Θα ειναι καλο παντως με τις εναλλαγες που εχει, θα το παρουσιασουν ωραια φανταζομαι.
Απλα εγω θα ηθελα πιο straight-forward τραγουδια στο λαιβ, αντι δηλαδη του 8λεπτου ‘‘Armaggedon’’ βαλε ‘‘Razorblade Sigh’’ και ‘‘Heaven And Hell’’ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ.

Και φυσικα λειπουν και τα 3 classics του δευτερου καλυτερου δισκου τους…:-k

Angel_Death vgainei 74 lepta sinolo.Dld sxedon 1 wra ki ena tetarto katharos xronos paiksimatos.Opote me sing along,breaks kai loipes pipes tha paei sto xalaro miamisawro,thh klasikh headline diarkeia pou paizoun shmera dhladh(estw th “stadar” an to thes etsi).

Night egw pali adithetos me afto pou les sto spoiler.Einai TERASTIO kommati re.Daksei pada otan vlepoume megala tragoudia leme “kalitera” na to spagan se 2-3 pio mikra alla to sigekrimeno metraei asxhma ki htan sth wishlist pou xa kanei apo mesa mou:p

To megalitero Epos oloklhro kanonika.(ade as to afhsoume ektos spoiler afto,na kavlwsoume kosmakh:p)

Παντως, ασχετα με τις προσωπικες προτιμησεις του καθενος για τα τραγουδια που θα ηθελε, το γεγονος οτι ερχονται με αλλαγμενο σετλιστ σε σχεση με την προηγουμενη φορα πριν 3 χρονια, το επικροτουμε ολοι φανταζομαι. =D>

Τέσπα για μένα λίγο είναι δεν ξέρω.
Πάντως

Για Armageddon συμφωνώ με pumpkin, και αυτό είναι έπος, και καλά κάνουν και το παίζουν. Επίσης Men On a Mission ευχάριστο in και αυτό.Καλά τελείως προσωπικά με χαλάει που έχουν τόσα πολλά από το καινούργιο :stuck_out_tongue: είπαμε τα 2 πρώτα μόνο.
Επιμένω για future world και ότι μπορούσαν ακόμα 3 τραγούδια…τέσπα δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε…

Now playing: Gamma Ray - Men On a Mission
via FoxyTunes

Ρε Αngel_Death παιζουν αλλες δυο μπαντες πιο πριν.
Δεν ειναι μονοι τους για να εχουν σετλιστ για 2,5 ωρες…

Τέσπα δεν έχει νόημα. Αυτό παίζουν και σε όποιον αρέσει στη τελική. :slight_smile:

Now playing: Gamma Ray - Send Me a Sign
via FoxyTunes

Πωωω μ αρεσουν αρκετα απο το setlist αλλα ειχα πει οτι αν δεν παιξουν walls δεν παταω…

Ψηστο μωρε να γουσταρουμε:drunk:

και μένα μου φαίνετε λίγο μικρό το set list όσο γαμάτα και να είναι τα κομμάτια που θα παίζουν. καλά αρμαγεδδόν ντάξει… προσκύνημα. αλλά είμαι ο μόνος που αντί για κανα keeperοτράγουδο ήθελε κάτι από walls (ride the sky, gorgar, reptile) ή το ep(όλο! χαχαχαχα!) ? έστω κάτι από ραλφ εποχή(space eater, one with the world, dreamhealer, heal me και και και… ). ας είναι. πορεύομαι με 2 σκεπτικά: να βάλουν κάνα τραγούδι παραπάνω ή να παίξουν τέλεια… θα δούμε και secret sphere!!! (οι freedom call θα είναι ώρα αφιερωμένη στην κατάλληλη ρύθμιση της ψηφιακής, της ψυχολογικής προετοιμασίας για το τι θα ακολουθήσει, κατανάλωση υγρών (να θυμηθώ να πάρω ρακή) και λύση του προβλήματος "γιατί το power metal πήγαινε/πάει κατά διαόλου). ΜΟΝΟ SECRET SPHERE ΡΕΕΕΕΕ!

δεν εισαι μονος…RIDE THE SKY λεμε εδω και τωρα…

Eγω ημουν κατα των μη Gamma Ray τραγουδιων γενικα.Salvation’s Calling/Afterlife/Rich And Famous/Tribute To The Past/No Return/Last Before The Storm/Shine On/Beyond The Black Hole/Dream Healer και τα λοιπα και τα λοιπα…τοσες κομματαρες εχουν να παιξουν ρε παιδες,υποτιμαμε και λιγο το απιστευτο υλικο που χει πισω της μπαντα με το να ζηταμε τα ιδια και τα ιδια(κι η ιδια η μπαντα το κανει βεβαια).Eξαλλου αραχτε με το Walls…θα ρθει η στιγμη που θα παιχτει ολοκληρο:) (νταξει δε το στηριζω καπου αυτο αλλα μεσα μου πιστευω οτι ενα τουρ που θα συνδυαζει Τζεριχο/Κιπερ ερα θα γινει με καποιον τροπο καποια στιγμη.Αρχισε και τα λαιβζ ο αλλος μετα απο ποσα χρονια,ειμαστε σε καλο δρομο=P)

και να παιζαν απο Walls δηλαδη αφου το Ride κουτσα στραβα το ακουσαμε,θα θελα ενα απο τα Starlight/How Many Tears/Victim Of Fate/Heavy Metal Is The Law/Judas.(τα πρωτα 2 τα θεωρω ετσι κι αλλιως τις κορυφες εκει μεσα)

Η setlist για μενα με καλυτερη επιλογη τραγουδιων απ’το καινουριο και με ακομα μια Rays κομματαρα στη θεση του προτελευταιου θα ηταν αψογο.Και παλι ομως,απο τη προηγουμενη φορα ειναι πολυ καλυτερο…

Α,επισης να πω οτι μερικες φορες 1-2 τραγουδια τα αλλαζουν κατα την διαρκεια των tour τους οποτε μπορει να χουμε και καμια καινουρια προσθηκη.

Αντε ανυπομονουσα να ποσταρει καποιος το setlist γιατι δεν το εβρισκα… Αρκετα καλο, αλλα δεν ξερω… Κατα πρωτον δεν εχω ακουσει ακομα το καινουριο, οποτε δεν ξερω τι παιζει με τα 5 απο τα 13… Απο εκει και περα

Rebellion in dreamland και μαλιστα ολοκληρο, ειναι αρρωστια… Γουσταρω τρελα με Abyss of the void, Man on a mission, Send me a sign, αλλα και Future World. Αν και θα προτιμουσα 100 φορες καποιο αλλο απο Keepers ή απο Walls Of Jericho ή EP. Ενα Ride The Sky ή Victim Of Fate που ειναι τα αγαπημενα μου. Απο Keepers προτιμουσα το Save Us ή το I Want Out (κλασσικο αλλα μεγαλη λατρεια). Αλλα καλο και το Future World, δεν χαλιεμαι. Τωρα το Armageddon ΕΠΟΣ, αλλα καλυτερα να παιζανε 2 στην θεση του, ασε που ξενερωνω πολυ που δεν παιζουν κατι απο το Somewhere Out In Space… Ηθελα οπωσδηποτε εστω ενα τραγουδι. Μετα το Land Of The Free, ειναι το δευτερο αγαπημενο μου αλμπουμ. Fight και Gardens of the Sinner καλα ειναι, ηθελα αλλα κομματια πιο πολυ ομως, δεν θα μου λειπανε τα συγκεκριμενα… Εχουν παρα μα παρα πολλα καλυτερα κομματια. Βαλτε ενα απο Scheepers era ρε παιδια, ενα Last Before the Storm, ενα One With The World, ενα Dream Healer…Εν ολιγοις 5 απο τα 8 τρελαινομαι, αλλα με τα υπολοιπα 3 διαφωνω για τους λογους που εξηγησα… Απο εκει και περα περιμενω να ακουσω το καινουριο για να βγαλω τελικη αποψη για το setlist. Ευχομαι παντως να κανουν και αλλαγες στις υπολοιπες συναυλιες, να φτιαχτω πιο πολυ… Οποιος μαθει το πρωι το setlist της Κυριακατικης συναυλιας ποσταρει κατευθειαν…

Nταξ σε γενικες γραμμες αρκετα καλο αλλα μικρο…

Armageddon, abyss, mission , rebellion , gardens XAMOΣ! Κατα τα αλλα, θα μπορουσαν να λειπουν τα mother angel, no need to cry (και to the metal :p) και να παιζανε 15-16 τραγουδια. Future World δε με χαλαει παντως.

:-k

τιποτα απο το insanity and genious, τιποτα απο το somewhere out in space, πολλα απο το σχετικα μετριο κατ εμε powerplant, μικρο setlist… [-X anyway, μεσα θα μαστε οπως και να χει…

σαπίζω στην ιδέα ότι δεν θα έχει land of the free, somewhere out in space, valley of the kings(μα είναι να βγαίνουν τέτοια κομμάτια απ το σέτλιστ!?!?!).

Εχουν πέσει πολλές μαζεμένες συναυλίες φέτος… θα δω την τελευταία στιγμή αν θα πάω στους Rays.

Ο Zimmerman θα παίζει και στους support Freedom Call? Πως θα αντέξει το θηρίο τόση πολύ ώρα στα ντραμς?
Πολύ καλός ντράμερ παρεμπιπτόντως.