ή για κανένα after show party… φίλε angus το έκανα αυτό στους opeth και έφαγα ξενέρα γιατί ενώ εγώ περίμενα με καμπόσους άλλους απ την πίσω πόρτα την κάναν από μπροστά σαν κύριοι. μακάρι να σταθούμε τυχεροί…
Προσωπικα,οι υπογραφες ποτε δε μου λεγαν πολλα.Για φωτο με τον Θεο ομως θα δινα και ενα σκατο και δυο και βοθρο ολοκληρο…
Ο Θεος ειχε ερθει για φοτο και υπογραφες το 2006 νομιζω στο skull bar αν θυμαμαι καλα…Την ειχα τσιμπησει τη φοτο μου,αν και τωρα που τη σκεφτομαι εχω να τη δω 3-4 χρονια,πλεον δε ξερω κατα ποσο εχει νοημα να βγαζεις φοτο με αγαπημενους καλλιτεχνες…Οχι οτι δεν θα το ξανακανα με τον Kai ή καποιον αλλο αγαπημενο αλλα δε ξερω…
ε χειροπιαστη αναμνηση ρε συ,πως δεν εχει νοημα:) Και το αλλο αναμνηση ειναι αλλα νταξει αλλο μια προχειρη τζιφρα εκει κι αλλο μια φωτο…
Μακαρι δεν λες τιποτα, οποιος μαθει ο,τιδηποτε post στα καπακια. Εγω προσωπικα προτιμω την φωτογραφια, αλλα και φωτο και αυτογραφο ειναι το καλυτερο να τα εχεις και τα 2… Παντως θελω φωτο με Kai σαν τρελος…
Ρε παιδες ξερει κανεις τι ωρα θα βγουν οι GAMMA RAY στη σκηνη???
Επίσης, από παρκάρισμα εκεί κοντά τι παίζει?
Ιδίως για κάποιους που θα αργήσουμε λόγω δουλειάς και θα χασουμε τα support.
Ε η αφισα λεει οτι οι πορτες ανοιγουν στις 7.30.
Αμα ξεκινησουν στις 8, απο μια ωρα ο καθενας Secret Sphere και Freedom Call, στις 10 λογικα θα ξεκινησουν οι Gamma Ray.
λογικο…ισως και λιγο πιο μετα…
Πηρα τικετο! Νο 249
Απο ωρα και εγω κατα τις 10, ισως 10.30 το βλεπω να βγαινουνε… Αντε το Σαββατο που ξεκιναει η περιοδεια θα εχουμε και το setlist, να πουμε τις χαρες και τα παραπονα μας… Θελω τοσα πολλα να ακουσω, οποιο και να ειναι το setlist ολο και καποιο θα μου λειψει…
οοοο!και θεσαλλονικη!αλλα το θεμα εινα να βρω 30 ευροοο!
Βρες τα και πηγαινε δεν θα το μετανιωσεις… Θα περασεις και γαμω.
μακαρι ν παω!
Να πας σου λεω, κανε κρατει σε καφεδες κτλ και σκαστα εκει, εγγυημενα πραγματα…
Προσυπογραφω, για λαηβ ειναι εγγυηση.
Ειπα οτι εχω το εισιτηριο 003 για θεσσαλονικη ? 8)
Αντε να μαζευτειτε πολλοι και εκει και εκτος απο εμας να κανουμε και το γκρουπ να απολαυσει τις συναυλιες… Ξερετε χαμος, αποθεωση και τα γνωστα.
Sorri gia ta greeklish mods,ftaiei to sigekrimeno pc.
Malakes to setlist GAMAEI!
Parte to se spoiler
[SPOILER]Gardens of the Sinner(XAMOS STO ISIWMA,ME TI BAINOUN RE!!)
Empathy
[B]Deadlands/B
Fight
[B][SIZE=“5”]Abyss of the void[/SIZE]/B
Mother Angel
[SIZE=“5”]Armageddon/SIZE
To the metal
No need to cry
[SIZE=“6”]Rebellion in dreamland(OLOKLHRO)[/SIZE]
[SIZE=“5”]Man on a mission/SIZE
[B]Future World/B
Send me a sign[/SPOILER]