Gamma Ray Live In Greece

αυτο που μου καθεται χειροτερα προσωπικα ειναι το κλεισιμο. hansen εισαι ρε φιλε, εχεις γραψει α-δ-ι-α-ν-ο-η-τ-ο-υ-ς τραγουδαρους, γιατι κλεινεις με αυτην την ποπ παπαρια; (το εν λογω κοματι μου φερνει στο μυαλο ηλεκτρικες βερζιον τραγουδιων των pet shop boys)

συμφωνει κανεις ή απλα ειμαι βλακας;

@ sol83

Ε ενταξει ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα hit τους.
Απλο, πιασαρικο, χαρουμενο. Δηλαδη ιδανικο για κλεισιμο συναυλιας.
Τωρα το οτι θα μπορουσαν να παιξoυν χιλιες δυο αλλες τραγουδαρες ειναι προφανες.

Θα μπορουσαν να κλεισουν και με καποιο αλλο, αλλα δεν με χαλαει καθολου…

Επισης τωρα που ελιωσα και το To The Metal, μπορω να πω οτι χαιρομαι παρα πολυ που παιζουν το Deadlands, το Mother Angel και το Empathy και θα μου λειψουν πολυ το Rise και το Shine Forever που τα προτιμω σαφως απο το To The Metal και το No Need To Cry που ειναι και το πιο αδιαφορο του setlist μαζι με το Gardens of the Sinner για εμενα.

Πραγματικα το τελευταιο και τελειως να ελειπε δεν θα χαλιομουνα καθολου. Κλειστε ρε παιδια με εναValley of the Kings, ενα silence, ενα land of the free, ενα…ξερω γω τοσες κομματαρες εχουν, σιγα το send me a sign τωρα.

νταξει, δεν ειναι οτι θα χαλαστω, ενα λαιβ δεν ειναι ενα κοματι, αλλα ρε παιδια ειναι μετριοτατο (αν οχι κακο), εστω παιχτο νωριτερα, μην κλεινεις με αυτο, τοσα και τοσα και τοσα υπαρχουν…

ενιγουει, γκρινια να γινεται… :stuck_out_tongue:

το λαιβ θα ειναι και μαμω, αν εχει ορεξη μπαντα και ο κοσμος, αυτο μετραει παραπανω απο τα σετλιστ και τα γουστα του καθενος μας. 8)

Αντε 3 μερες μεινανε… Σημερα ειχαν και την τελευταια συναυλια τους πριν την Ελλαδα στο Μιλανο, αρα θα εχουν 2 μερες να ξεκουραστουν και θα μας ερθουν ορεξατοι… Εστειλα και για τον διαγωνισμο του Rocking μπας και σταθω τυχερος, αλλα οποιος μαθει κατι να παμε και μετα την συναυλια αμα ειναι για αυτογραφα και φωτο ας ποσταρει…

ρε εγώ έχω φρικάρει με αυτό! θέλω όσο τίποτα να δω από κοντά τον Κάι. και δεν μου δίνουν άδεια απ την δουλεία! γαμώ την αεροπορία μου!!!

στο λαειβ Θεσσαλονικη ποιοι θα στε???

Τελευταία φορά είχα δει τους Gamma Ray στο Rodon (RIP:papas:).
Φοβερός χώρος, φοβερή συναυλία.

Το Fuzz τι λέει;

Ναι το καινουριο φαζζ λεει πολυ. Οταν ειχα παει opeth, και σωστο ηχο ειχε και ωραιο σαν χωρος μου φανηκε. Οχι τιποτα αλλο να τους δουμε και σε σωστο χωρο, οχι σαν το κοτετσι που χαν ερθει με τους helloween.

Χθεσινη απο Μιλανο:

[SPOILER]
Intro: Welcome
1.Gardens of the Sinner
2. Empathy
3. Deadlands
4. Fight
5. The Saviour
6. Abyss of the Void
7. Drum Solo
8. Mother Angel
9. To The Metal
10. Armageddon
11. No Need to Cry
12. Rebellion in Dreamland
13. Man on a Mission

ENCORES:
14. New World Order
15. I Want Out
16. Send Me a Sign [/SPOILER]

Με heading for tomorrow στη θεση του nwo ειμαι καλυμμενος! Αφου απο sois δεν προκειται να βαλουνε…

Σε 2 μερες τετοια ωρα…

Θα γινει χαμος… :DΑντε πλησιαζει, περνανε οι ωρες…:metal:

άντε! ΑΝΤΕ ΝΤΕ! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΩΡΕΣ!

δεν ξερω αν θα πανε πουθενα μετα το live αλλα εγω θα περιμενω μεχρι να φυγουν… στανταρακι…

Και εγω κατι τετοιο με κοβω να κανω… Μακαρι να τους πετυχουμε.

λογικα θα τους πετυχουμε…πιστευω δεν θα την δουν βεντετες και να φυγουν χωρις καν να κοιταξουν(α ρε diva satanica)…ελπιζω και να μην βρεχει…

μια μερα εμεινε παιδες!!! υπομονη!!! :):):):):slight_smile:

2 μέρες για μας, τους λίγο πιο βόρειους…

Αλήθεια, θα πάει κανένας άλλος Θεσσαλονίκη?

ρε παίδες ξέρει κανείς τίποτα για τον διαγωνισμό? έγινε κλήρωση? μιλήστε κάποιος ρε μου έχουν σπάσει τα νεύρα!