Gamma Ray Live In Greece

E οσοι ειμαστε απο Θεσσαλονικη θα παμε. :stuck_out_tongue:

Ατέλειωτο :respect: στους Gamma Ray, αλλά παίζουν κι άλλα 2 σημαντικά συγκροτήματα αύριο, και στο ένα έχω μεγάλη αδυναμία :oops: Από μικρή έρευνα που έκανα με βάση τις συναυλίες της φετεινής τουρνέ, ποστάρω πιθανό σετλίστ για Freedom Call. Παίζουν τα:

1. We Are One
  2. United Alliance
  3. Thunder God
  4. Tears Of Babylon
  5. Hunting High and Low
  6. Merlin - Legend Of The Past
  7. The Darkness
  8. Warriors
  9. Land of Light
  10. Freedom Call

[Τα 3, 4, 6, 7 από το καινούργιο (Legend of the Shadowking:thumbup:, 2010), το 2 από το Dimensions (2007), το 5 από το The Circle of Life (2005), τα 8, 9 από το Eternity (2002), το 10 από το Crystal Empire (2001), το 1 από το Stairway To Fairyland (1999).]
Όταν παίζουν 9 και όχι 10 κομμάτια φαίνεται να βγαίνει ή το 5 ή το 7. Καλή μας διασκέδαση.

μόνο secret sphere ρε!!!

We are heading for tomorrow:)

παιδιά το fuzz club είναι πολύ μακριά από τον σταθμό?

1.100 μέτρα από Ταύρο

:smiley: Σωστος, αντε μια μερα εμεινε αυριο τετοια ωρα θα ειμαστε εκει και θα ακουμε τα πρωτα συγκροτηματα πριν τους [SIZE=“4”]ΘΕΟΥΣ[/SIZE]… Τρελα, θα περασουμε γαματα…:vibrate::metal:

Υ.Γ. Εμαθε κανεις για τον διαγωνισμο? Οποιος μαθει ας ποσταρει. Η οποιος μαθει καμμια λεπτομερεια, οπως που θα ειναι σημερα το βραδυ οι Gamma Ray, τι θα παιχτει αυριο μετα την συναυλια κτλ…

Θα 'μαι κι εγώ αύριο κι έχω ψηθεί πολύ! 8)

ακουγες στα σκοπέτα gamma ray και εγινες fan?:stuck_out_tongue:

Και καλα θα κανεις και θα δεις καψιμο που θα φας μετα απο αυτη την συναυλια… Θα κρατησει αρκετο καιρο αυτη η αρρωστια…

Κοινώς 10-11 λεπτά

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Θεσσαλονίκης&daddr=37.968019,23.698368&hl=el&geocode=FS1DQwIdMK9pAQ;&mra=mi&mrsp=1,0&sz=17&dirflg=w&sll=37.965084,23.700964&sspn=0.006868,0.009645&ie=UTF8&z=17[/SPOILER]

Αυριο προβλεπεται μεγαλη και πορωτικη βραδια. Το Heading For Tomorrow (τον δισκο) δεν προλαβα να τον ακουσω. Παραυτα, εχω εμπεδωσει, απολαυσει και πορωθει με Land Of The Free, Somewhere Out In Space, Powerplant!

1)Υ.Σ. Το Send Me A Sign προσωπικα μου αρεσει αρκετα και ειναι οτι πρεπει για να κλεισει καλα η συναυλια. Ναι, συμφωνω πως εχουμε πολυ καλυτερα κομματια αλλα δεν με χαλα καθολου

2)Υ.Σ. Θα γινω γραφικος πλεον, αλλα…παιξτε κατι απο Sois ρεεεεεε!

Τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες παίδες??? Αν γνωρίζει κάποιος ας ποστάρει να μας διαφωτίσει.

[SIZE=“5”]Gamma Ray and:[/SIZE] [B]

[SIZE=“5”]Somewhere Out To The METAL!!![/SIZE][/B] :smiley:

Χα χα, μπα άκουγα από μικρός, είχα βέβαια κάτι χρόνια να τους ακούσω, αλλά με έπιασε ένα κάτι τελευταία και ξεθάβω κάτι Helloween, Gamma Ray κτλ 8)

Μακάρι, γιατί όχι; :smiley:

Να σας πω, το “It’s A Sin” δεν το λένε ε; :dance::stuck_out_tongue:

Καλησπέρα σας.

Είστε ένας από τους νικητές του διαγωνισμού μας για τη συνάντηση με τους Gamma Ray.

Η συνάντηση με το συγκρότημα θα πραγματοποιηθεί τη μέρα της συναυλίας, Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, στις 19:00 ακριβώς, στο Fuzz Club, οπότε καλό είναι να βρίσκεστε στο χώρο ένα τέταρτο νωρίτερα. Το όνομα σας θα βρίσκεται στην είσοδο, όπου αναφέροντας ότι είστε για το meet n greet από το Rocking.gr θα σας επιτραπεί η είσοδος.

Ευχαριστούμε.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

[SIZE=“5”]καλή φάση![/SIZE]

[SIZE=“1”]πόσα δίνετε για να σας πω το ονοματεπώνυμό του?[/SIZE]

:lol::lol::lol::lol: 2 ωρες νωριτερα και με ταυτοτητα λοιπον:lol::stuck_out_tongue:

paidia xerete ti paizei sta meet & greet? exw kerdisei kai tha paw me ena filo mou,alla tha ton afisoun ki ayton na mpei mazi mou?

το λέει στο εισιτήριο ίσως?

(για τον φίλο που ρωτάει την ώρα)

εγώ ζητάω λιγότερα πάντως! α και δεν θέλω με την καμία να χάσω κάγκελο οπότε…
και θα πάω πολλαααααά τέταρτα πιο πριν:D