Δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις, αλλά προφανώς δεν είναι καθόλου σίγουρο.
Και τα greeklish απαγορεύονται!
Δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις, αλλά προφανώς δεν είναι καθόλου σίγουρο.
Και τα greeklish απαγορεύονται!
πες ότι ο φίλος σου έχει καρκίνο και πεθαίνει σε μια βδομάδα και πως πριν πεθάνει θέλει να μιλήσει στον kai
Με ενα ατομο ισως και να το δεχτουν.Θα προσπαθησω για τον μπρο,ουτως η αλλως κει τριγυρω θα ναι…
ποσα θες για να σου φορτωσουμε τα booklet για τζιφρες ???
ναι ρε! βασικά εγώ λίγα έχω (16-17) (να λέει ευχαριστώ που δεν βάζω το πρώτο angra και το τελευταίο avantasia)
και θα είναι και σε κουτί τα δικά μου μη μπερδευτούν
Μπα εγω το συγκεκριμενο δε το κυνηγουσα ποτε.Συμβολικα λεω να Του παω μονο τα booklet απο Land και Jericho,αντε και καμια τζιφρα με ασπρο ανεξιτηλο πισω στο SOIS μπλουζακι.Κυριως pic με οσους περισσοτερους μπορω κι αν προλαβω να Του πω και κανα ευχαριστω καλα θα ειναι:)
Α και προκαταβολικη πενα αν μπορει για να μη ζοριστω στο live=P
Αν δε τελειώσεις με τη δουλειά σου, όσοι μανατζεραίοι και να σου λένε “φυγε” εσύ εκεί. Αν είναι και μάγκας ο Kai θα τους πει και 2 λόγια. Εκτός αν βιάζεται οπότε πάσο:p
έλεος. γιατί μουτζουρώνετε τα booklets σας?
προσωπικά βασίζομαι στο πόσο απλός άνθρωπος είναι ο κάι για να βγώ καμιά φωτό μαζί του. αλλά θα επιδιώξω και με τον νταν
Pumpkin και eldameldo σας μισω… Σας μισω ομως… Ειστε πολυ κακοι ανθρωποι, κωλοφαρδοι και τρεφεστε με την μιζερια και την πικρα μας, θα το βρειτε μπροστα σας…
Δεν πειραζει, εγω θα περιμενω και μετα για αυτογραφα και φωτογραφιες, ευχομαι να τα καταφερω… Αντε ωρες μενουνε, αντε…
[SIZE=“4”]GAMMA RAY[/SIZE] :respect:
Επαναλαμβάνω ξανά την ερώτηση καθώς δεν βλέπω κάποια σχετική απάντηση. Γνωρίζει κανείς την ώρα προσέλευσης στο χώρο του Fuzz Club? Το εισητήριο δεν αναγράφει κάν την ώρα…
7μιση ανοιγουν οι πορτες.
Και ρε φιλε το εισιτηριο το λεει…
Οοουππς!!! Η παρατηρητικότητα έχει πέσει σε άθλια επίπεδα.
Thanks όπως και να έχει…
αν μπεις στο site του fuzz λεει ολο το προγραμμα!!!
[SIZE=“5”][CENTER]KAΒΛΕΣ[/CENTER][/SIZE]
Νταξ τρελός χαμός θα γίνει σήμερα … 8)8)8)
Λέω να φύγω κατά τις 5 απο δώ …
τούτα 'δω που είναι και μεγάλα να τα μουτζουρώσω ??? :lol::lol::lol:
7 τελειωνω μαθημα κιθαρας και στα καπακια εφυγα σουμπιτος! Ξερουμε πως πηγε η προπωληση? Θα δουμε κοσμο?
Καλά μιλάμε έφαγα μεγάλη ήττα!!! Είχα στείλει μαιλ για το meet n greed και για πλάκα έστειλα και μια συμμετοχη για την γυναίκα μου και αντι να κερδίσω εγώ κέρδισε εκέινη!!! Τι κάνω τωρα ρε παιδιά που θέλουμε να μπουμε και οι 2? Λέτε να μας αφήσουν??
Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως φεύγουμε μετά από fuzz?? Εχουν και απεργία τα taxi γαμώ την ατυχία μου!!
Πηγαιντε μαζι με ταυτοτητες καλου κακου και πειτε αν ειναι να μπειτε μαζι,πιστευω θα σας αφησουν…
Παρασκευη σημερα,ηλεκτρικος μεχρι τις 2,Δε ξερω αν σε εξυπηρετει με καποιον τροπο αλλα ειναι κανα τεταρτο περπατημα απ το venue…
Ο χάρτης για όποιον ψάχνεται