Gamma Ray Live In Greece

Χοχοχο, ήμουν και γω εκεί! Παλιό απωθημένο οι Gamma Ray, χαίρομαι πολύ που τους είδα σε μια τόσο καλή εμφάνιση! Στα τελευταία τραγούδια δεν είχα σχεδόν συναίσθηση του χώρου, απλά ξελαριγγιαζόμουν και κοπανιόμουν ταυτόχρονα.

Συγκρότημα που πραγματικά σέβεται το κοινό του, ο Kai μορφή τρελή, κέφι, η έξω απο τα του προγράμματος εκτέλεση του Ride The Sky, να πως είναι τα σωστά λάιβ.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Συναυλιαρα με τα ολα της. Οντως μεγαλη μορφη ο Χανσεν και γενικα το συγκροτημα τα εδωσε ολα. Φοβερη αποδωση, επικοινωνια με το κοινο και…[SIZE=“3”]RIDE THE SKY ΡΕΕΕ[/SIZE]. Μιλαμε εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου. Αντε παντα τετοια…Και οσοι απο τους Σαλονικιους το σκεφτονται ακομη, καλο ειναι να πανε χωρις αμφιβολιες!

Λοιπον,η ολη φαση ξεκινησε με ενα ψιλοξενερωμα για μενα αφου στο meet n greet δεν εμφανιστηκε ο Kai.Πηρα κανονικα τζιφρες και πικς με τους υπολοιπους,αλλα ηθελα πολυ να τον δω.Δε πειραζει,απλα παραταθηκε το…quest:p Και ημουν και τεζα για να κατσω μετα=/ (απο οτι ενημερωθηκα κιολας βγηκε κανονικα κατα τις 2 ο Kai για πικς,τζιφρες και τα λοιπα)

Καγκελο λοιπον,εγω και το μισο rocking!:smiley: Ηχος που επιβεβαιωσε τις πρωτες θετικες ανταποκρισεις για την ηχητικη του νεου Φαζ…ηταν οπως πρεπει και κατι παραπανω.Τωρα για την αποδοση,το κεφι,το παλμο τι να πω ρε παιδια τα λεει ολα ο Κοζι!

Μονο που εγω οντας και φανμποι εχω να πω οτι ειναι μες στις 3-4 καλυτερες που εχω παει ποτε(μεχρι στιγμης και εννοω απο αποψη απολαυσης).Με αφησε γεματο,τα ειχε ολα.Παλμο,κεφι απο τη μπαντα,γαμηστερο setlist(Empathy live σκοτωνει),εκπληξεις aka RIDE THE FUCKING SKY ΟΛΟΚΛΗΡΟ πρωτη φορα-και μαλλον τελευταια- σε ολο το tour με τον Kai να λεει κατα λεξη “you know…we have not rehearsed this but you are the masters…”.Και πιστεψτε,αν εισασταν εκει θα καταλαβαινατε οτι δεν ηταν αυτο το τυπικο “γλυψιμο”.Κοιτιοντουσαν για κανα 5 λεπτο και μαλιστα ο Henjo γελαγε αμηχανα γιατι σε φασεις αυτοσχεδιαζε,ηταν αυτος που το θυμοταν λιγοτερο προφανως=P Mπραβο στον κοσμο που συνεβαλλε τα μεγιστα σε αυτο το θρυλικο(πιστευω δεν ειναι υπερβολη λογω ολων αυτων των παραμετρων που ζησαμε)live.

Στο Rebellion με πηραν τα ζουμια,στο Abyss of the Void ανατριχιασα απο τη πρωτα νοτα του Saviour μεχρι το τελος,το Armageddon ηταν ΑΠΟΛΑΥΣΗ και το Gardens Of The Sinner το τελειο opener.Χαιλαιτ ισως να ηταν η στιγμη που το κοινο τραγουδουσε ακαπελα

[CENTER]What we need right now, is a miracle on earth
Let our hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again[CENTER][/CENTER][/CENTER]

με τον Kai να εχει παρει ενα ευτυχισμενο και ικανοποιημενο υφος…

Καταθεσαμε λαρυγγι,συγκινηθηκαμε και πολλοι απο κει (ξανα)ειδαμε live τον μεγαλυτερο μουσικο μας ηρωα σε μια εμφανιση(και setlist)3 σκαλια πανω απο του 07(στο χαλαρο).Cheers σε Seaman και Guardian:)

Aυτα ειναι τα ωραια…

Τι να πρωτοπω για την συναυλια, ηταν απλα [SIZE=“4”]Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ ΤΙ Κ Η . . .[/SIZE] Απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω παει, ανυπομονω να τους ξαναδω… Τελεια σε ολους τους τομεις, το setlsit ηταν φοβερο, οπως και η ροη των κομματιων… Δεν ξερω αν το προσεξατε, αλλα μας παιξανε και ενα τραγουδι παραπανω απο τις προηγουμενες συναυλιες πριν το encore, γιατι το New World Order το παιζανε στο encore, ενω σημερα μας το παιξανε 3ο… Και στο encore αλλα 3 και ενα απο αυτα Ride The Sky… [SIZE=“3”]RIDE THE SKY ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]… Και εδω να πουμε ενα μεγαλο μπραβο για αυτην τους την κινηση. Ανεβηκαν ακομα πιο πολυ στην εκτιμηση μου (αν και ηταν ηδη πολυ ψηλα), που επαιξαν ενα κομματι που δεν ειχαν προβαρει, ουτε παιξει πιο πριν στην περιοδεια, απλα και μονο επειδη το ζητησε το κοινο… Και εδω ισχυει οπως ειπανε και οι προηγουμενοι, οτι σεβονται το κοινο τους που εχει πληρωσει για να τους δει και αυτο ειναι παραδειγμα προς μιμηση για ολα τα συγκροτηματα. Ενα [SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΟ[/SIZE] :respect: για αυτο. Ο Kai απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο εμβληματικη μορφη ειναι και ποσο καλα κανει ο,τι κανει… Γιατι ειτε παιζει κιθαρα, ειτε τραγουδαει, ειτε απλα μας ‘‘ξεσηκωνει’’ το αποτελεσμα ειναι το ιδιο… [SIZE=“3”]ΠΩΡΩΣΗ, ΤΡΕΛΑ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΠΩΡΩΣΗ[/SIZE]… Αλλα γενικα και οι 4 ηταν φοβεροι, κεφατοι, ενεργητικοι, επαιξαν τελεια και απεδωσαν οπως πρεπει ολα τα κομματια… Και εδω να πω οτι οταν μιλαγαμε για το setlsit και ειχα πει οτι δεν τρελαινομαι για το Gardens Of The Sinner, ο Night*Sky μου ειχε πει οτι live το κομματι απογειωνεται… Φιλε, ειχες απολυτο δικιο, σημερα το γουσταρα και αυτο… Γενικα [SIZE=“4”]ΕΠΙΚΗ[/SIZE] εμφανιση των Gamma Ray και φανηκε οτι το γουσταραν και οι ιδιοι… Το Fuzz παρα πολυ ωραιο μαγαζι με τρομερη ακουστικη, ο ηχος ηταν τελειος σε ολη την διαρκεια…

Και εγινε και αυτο που ηθελα σαν τρελος, μετα το τελος της συναυλιας περιμενα και πηρα αυτογραφα και εβγαλα φωτογραφιες με ολους απο το γκρουπ… Ηταν ολοι τους ευχαριστοι, κεφατοι και ευγενικοι, οχι σταριλικια και τετοια… Ειπα και στον Kai να βγαλουν το επομενο Dvd με συναυλια απο την Ελλαδα και ψηθηκε, μου ειπε ‘‘χμμμ, οντως καλη ιδεα, ηταν πολυ ωραια σημερα η συναυλια…’’ Αντε να γινει και αυτο, αλλα μετα θα μου χρωστατε ολοι… Περασα αξεχαστα, χτυπηθηκα, τραγουδησα, ιδρωσα, πωρωθηκα, πηρα και τα αναμνηστικα μου, γενικα ολα ηταν γαματα… Τα υπολοιπα αυριο, θα κοιμηθω απολυτα ευχαριστημενος…

[SIZE=“4”]GAMMA RAY RULES ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…[/SIZE]:bounce::metal:

αποψη μου για το live… αν εισαι οπαδος της μπαντας και γενικα του power περνας και γαμω…δεμενη μπαντα πολυ καλη εμφανιση ορεξη…αλλα εγω και 1 φιλος βαρεθηκαμε…δυστυχως απο την αρχη…ισως παιζει ρολο που τους εβλεπα 2η φορα και εκεινος 3η…παντως δεν βλεπω να υπαρχει αλλη…
το rebellion ειναι φοβερο επος…και το send my a sign μαρεσε για κλεισιμο…
μαγκια τους που επαιξαν ride the sky απροβαριστοι…μεγαλη αμηχανια ακομα και μεταξυ τους αλλα ο kai τους εψησε…απλα δακρυσα…
ο χωρος μαρεσε πολυ και οντως εχει πολυ καλο ηχο…ειδικα στο κεντρο (αναμενομενο) σε σχεση με μπροστα ειναι ακομα καλυτερος…

επισης επιασα πενα και μετα το live πηρα και τις τζιφρες μου…
ακομα αξιζει να σχολιασω την κολοφαρδια μου να βρω ταξι (αμεσως) να περιμενει σε περιπτερο χωρις καν να ψαχνω λογο της απεργιας…

Aς πω 1-2 πραγματα παραπανω τωρα που ξυπνησα και ειμαι πιο ηρεμος (σχετικα ε). Καταρχας στο Rebellion τα ενιωσα ολα. Σε καποια φαση πηγα να δακρυσω αλλα μπηκε το επικο ρεφρεν και με τετοια πορωση δεν μου εκανε καρδια. Πραγματικα το κομματι αυτο δεν μπορει να χαρακτηριστει. Η ατμοσφαιρα του μεταδοθηκε τοσο πιστα που νομιζα πως οσοι ημασταν εκει μεσα προετοιμαζομασταν για επανασταση. Ride The Sky μην τα ξαναλεμε, προσκυνημα. Χαρηκα παρα πολυ που ακουσα επισης I Want Out. Επιπλεον το Armageddon το απεδωσαν υπεργαματα. Στα της μπαντας τωρα. Φοβερο κεφι και ενεργεια, αψογοι τεχνικα, η φωνη του Hansen σε αλλα επιπεδα και εδειξαν οτι γουσταραν και αυτο το μετεφεραν σε μας. Απολογισμος: Μια συναυλιακη εμπειρια που θα μου μεινει στο μυαλο, μεγαλη χαρα που ειδα Χανσεν και γενικα το γκρουπ αλλα και που ακουσα καποια πολυαγαπημενα μου επη live! A και ψιλοκλειστη φωνη και ψιλοπιασμενος σβερκος :p:p

Α και ξεχασα να συμφωνησω με Pumpkin. Το σημειο που ο κοσμος τραγουδουσε ακαπελλα στο Man On A Mission ηταν σιγουρα ενα απο τα highlight τις βραδιας.

Παντα τετοια παιδες!

Πόση ώρα έπαιξαν οι Gamma Ray? 19:55 βγήκαν οι Secret Sphere? (για να κάνουμε και τα κουμάντα μας σήμερα Σαλόνικα… :p)

Secret Sphere δεν προλαβα. Freedom Call βγηκαν στην ωρα τους. Οι Rays…Χμμμ ισως να αργησαν κανα 10λεπτο (ψιχουλα δλδ) και τελειωσαν κατα τις…23.45 με 23.50 αν θυμαμαι καλα. Αν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος!

20:00 ακριβώς οι Secret, γενικά με απόκλιση το πολύ 5 λεπτών, όλα στην ώρα τους.

Ξέχασα να γράψω πριν πως το κοινό χθες ήταν όντως εκπληκτικό. Οι πιο πολλοί τραγουδούσαν ακόμα και τα νέα τραγούδια 8)

Ρε σεις θελω και αλλο…:stuck_out_tongue:

Να ρωτησω…Κανα βιντεακι στο youtube θα ανεβασει κανενας απο εδω περα? Αν οχι, λογικα ολο και καποιος θα ανεβασει, σωστα?

Τι υπεραπίστευτο live ήταν τούτο! Και μόνο που θα έβλεπα τον Κάι (έστω και μόνο στην σκηνή όπως αποδείχτηκε) συνέχεια με ακολουθούσε μια αίσθηση ανατριχίλας και κάθε γουλιά νερό ήθελα να την βγάλω στο 5πλάσιο. Και τότε βγαίνει… Ποοοοο ρε πούστη, δεν το ζω αυτό, έλεγα από μέσα μου, αλλά ο Κάι ήταν εκεί, μέχρι να καταλάβω τι θα ζήσω, το welcome τελειώνει, ο Κάι μας καλησπερίζει και μετά… Ο ΧΑΜΟΣ! Τέλειες εκτελέσεις όλων των τραγουδιών, ένας Κάι from somewhere out in space, ο Χένγιο θεός (και προσωπικά μεγάλη κιθαριστική αδυναμία), Ντιρκ και Νταν αλάνθαστοι και καύλωσα όταν τραγούδησε ο πρώτος! Το ride the sky τώρα ήταν σαν να σου έκατσε η καύλα της τάξης. ΕΤΣΙ! ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ΓΑΜΩΤΟ! Δεν πάει να μην το ήξερε καλά ο Χένγιο? Τόση καύλα μαζεμένη είχα να νιώσω απ το Another Holy War των guardian.

Οι Secret Sphere ήταν εξαιρετική αν και δεν είχαν τον τέλειο ήχο. Παίξανε πάρα πολύ λίγο σε σχέση με την αξία και την δισκογραφία τους. Σε έναν δίκαιο κόσμο θα παίζανε πάνω απ τους Gaydom Call οι οποίοι κακά τα ψέματα τα δώσανε όλα, αλλά προσωπικά είχα ένα θέμα με τα φωνητικά που δεν τα άκουγα. Κατά τ άλλα ήταν τήμιοι. Άντε να μας ξανάρθουν (οι Secret Sphere πάντα ε!)

Τέλος τσιμπήσαμε και τζίφρες από Henjo, Dirk και Dan + απ τον τραγουδιστή και τον κιθαρίστα των secret sphere.

Pumpkin, sorry που δεν έκατσα για υπογραφές μετά αλλά έπρεπε να φύγω

Ήμουν κι εγώ εκεί εχθές. Πραγματικά πολύ ωραία συναυλία και μου άρεσε πολύ που έπαιξαν κομμάτι χωρίς πρόβα. Οι τύποι ήταν εξαιρετικοί. Εν τω μεταξύ είχα και καιρό να πάω σε συναυλία (από τους AC DC αν θυμάμαι καλά) οπότε ήμουν για 3 4 ώρες με ένα ηλίθιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου. :smiley:

Ας γράψω κι εγω λοιπον αναλυτικα λιγο την αποψη μου για το live που ζησαμε χθες. Το πρωτο που θέλω να παρατηρήσω είναι ότι πέρασα πολύ καλά και με τα support ιδιέτερα με τους freedom call που ετσι κι αλλιως μου αρεσουν αλλα στα Live τους ειναι ακομα καλυτεροι με εναν πραγματικα χαρισματικο frontman. Μετα θα ηθελα να αναφερθω ξεχωριστα λιγο στον κυριο zimermann, που πραγματικα με αφησε αφωνο και λογο της αντοχης του στο συγκεκριμένο live (δυο μπαντες στο καπακι…) αλλά και λόγο του πολυ ωραίου solo του (συνηθως βαριέμαι στα drum solo αλλα οχι σε αυτο) ο τυπός τα έδωσε ολα και ηταν και πολυ επικοινωνιακος! Τωρα γενικά για τους Gamma Ray, πραγματικά οι ανθρωποι είναι παραδειγμα προς μίμηση για τις νεες μεταλ μπάντες στα live. Σεβονται 100% τους οπαδους τους, προσπαθουν 100% να περασουν ολοι μεσα στο club οσο καλήτερα γίνεται και ταυτοχρωνα δειχνουν να το διασκεδάζουν κι αυτοι πραγματικά, καταφέρνουν όντος να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα heavy metal party! Ο Kai ειναι ο μεγαλύτερος μουσικός στο χωρο του ευρωπαικου power metal (λογο ιστοριας το λεω) και παρολα αυτα συμπεριφερετε και σου δεινει την εικονα οτι αντιμετοπίζει τον οπαδο του ως ισο με αυτον σε αντιθεση με αλλους που τους βλεπεις και ειναι λες και γεννηθηκαν ψωνισμενοι (δε μιλαω για τον Weikath οσο κι αν κολλανε και σε αυτον :P). Το setlist ηταν πιο ιδανικο κι από ιδανικό, άκουσα κομμάτια που δεν πίστευα οτι θα ακουγα (armageddon, the saviour/abyss of the void, RIDE THE SKY) μου άρεσαν και τα καινουργια (το deadlands το ειχα ξεχωρισει απο το δισκο ετσι κι αλλιως αλλα το empathy και το mother angel δε μου πολυαρεσαν μεχρι που τα ακουσα χθες live και ανεβηκαν πολυ στην εκτιμηση μου). Συνολικά το live ήταν μάλλον το καλύτερο που εχω δει τα τελευταία χρόνια αφού ήταν γεμάτο highlights, δεν ηταν ενα συγκρότημα που απλα ήρθε να παίξει 10-12 τραγούδια, να χτυπήσει την κάρτα και να την κανει με το μερίδιο του στα κέρδη…
Αν ήταν έτσι όλα τα live χαλάλι το 30αρι δε θα το σκεφτόμουνα ποτε…
Thanx Kai!!!

RIDE THE SKY!!!.μακαρι να το παιξουν και σημερα[-o<.Α για θεσσαλονικη χτες πηρα εισητηριο 263.και ο τυπος μ ειπε τοσα εχουν φυγει,και λεει υπολογιζει 500 περιπου στην πορτα(πολλα μ φαινονται),οποτε θα μαστε περιπου 700.

δηλαδη θα βρω στην πορτα??βασικα οι πορτες τι ωρα ανοιγουν?

Ε ναι ρε θα βρεις,εγω πηρα χτες γτ φοβηθηκα μην γινει καμια στραβη,γτ δν ηξερα πως παει η προπωληση.19.30 ανοιγουν οι πορτες

ωραια.θα σκασω μυτη και κανα μισαωρο πιο πριν να κολλησω στο τζαμι…και γω ειχα παει προχθες να παρω αλλα την ωρα που φτασα εκλεινε τα στορια ο τικετ χαουσ…

Eνταξει, φοβερη συναυλια χτες, οι Gamma Ray ΓΑΜΗΣΑΝΕ. Και μονο που παιξανε το ride the sky ΑΠΡΟΒΑΡΙΣΤΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ :lol: Tι να πεις μετα απο αυτο…
Απο τα σαππορτ παντως μπορω να πω οτι οι secret sphere μου αρεσαν πιο πολυ.

στο τικετ χαους γενικα ειναι οτι ναι ναι οι ωρες λειτουργιες.ενω λεει οτι κλεινει 2 εχω παει 1 κ ηταν κλειστο!

φωναχτε παλικαρια μου για ride the sky σημερα.

ΦΩΝΑΧΤΕ!!!

:metal: