Τι να πρωτοπω για την συναυλια, ηταν απλα [SIZE=“4”]Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ ΤΙ Κ Η . . .[/SIZE] Απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω παει, ανυπομονω να τους ξαναδω… Τελεια σε ολους τους τομεις, το setlsit ηταν φοβερο, οπως και η ροη των κομματιων… Δεν ξερω αν το προσεξατε, αλλα μας παιξανε και ενα τραγουδι παραπανω απο τις προηγουμενες συναυλιες πριν το encore, γιατι το New World Order το παιζανε στο encore, ενω σημερα μας το παιξανε 3ο… Και στο encore αλλα 3 και ενα απο αυτα Ride The Sky… [SIZE=“3”]RIDE THE SKY ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]… Και εδω να πουμε ενα μεγαλο μπραβο για αυτην τους την κινηση. Ανεβηκαν ακομα πιο πολυ στην εκτιμηση μου (αν και ηταν ηδη πολυ ψηλα), που επαιξαν ενα κομματι που δεν ειχαν προβαρει, ουτε παιξει πιο πριν στην περιοδεια, απλα και μονο επειδη το ζητησε το κοινο… Και εδω ισχυει οπως ειπανε και οι προηγουμενοι, οτι σεβονται το κοινο τους που εχει πληρωσει για να τους δει και αυτο ειναι παραδειγμα προς μιμηση για ολα τα συγκροτηματα. Ενα [SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΟ[/SIZE] :respect: για αυτο. Ο Kai απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο εμβληματικη μορφη ειναι και ποσο καλα κανει ο,τι κανει… Γιατι ειτε παιζει κιθαρα, ειτε τραγουδαει, ειτε απλα μας ‘‘ξεσηκωνει’’ το αποτελεσμα ειναι το ιδιο… [SIZE=“3”]ΠΩΡΩΣΗ, ΤΡΕΛΑ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΠΩΡΩΣΗ[/SIZE]… Αλλα γενικα και οι 4 ηταν φοβεροι, κεφατοι, ενεργητικοι, επαιξαν τελεια και απεδωσαν οπως πρεπει ολα τα κομματια… Και εδω να πω οτι οταν μιλαγαμε για το setlsit και ειχα πει οτι δεν τρελαινομαι για το Gardens Of The Sinner, ο Night*Sky μου ειχε πει οτι live το κομματι απογειωνεται… Φιλε, ειχες απολυτο δικιο, σημερα το γουσταρα και αυτο… Γενικα [SIZE=“4”]ΕΠΙΚΗ[/SIZE] εμφανιση των Gamma Ray και φανηκε οτι το γουσταραν και οι ιδιοι… Το Fuzz παρα πολυ ωραιο μαγαζι με τρομερη ακουστικη, ο ηχος ηταν τελειος σε ολη την διαρκεια…
Και εγινε και αυτο που ηθελα σαν τρελος, μετα το τελος της συναυλιας περιμενα και πηρα αυτογραφα και εβγαλα φωτογραφιες με ολους απο το γκρουπ… Ηταν ολοι τους ευχαριστοι, κεφατοι και ευγενικοι, οχι σταριλικια και τετοια… Ειπα και στον Kai να βγαλουν το επομενο Dvd με συναυλια απο την Ελλαδα και ψηθηκε, μου ειπε ‘‘χμμμ, οντως καλη ιδεα, ηταν πολυ ωραια σημερα η συναυλια…’’ Αντε να γινει και αυτο, αλλα μετα θα μου χρωστατε ολοι… Περασα αξεχαστα, χτυπηθηκα, τραγουδησα, ιδρωσα, πωρωθηκα, πηρα και τα αναμνηστικα μου, γενικα ολα ηταν γαματα… Τα υπολοιπα αυριο, θα κοιμηθω απολυτα ευχαριστημενος…
[SIZE=“4”]GAMMA RAY RULES ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…[/SIZE]:bounce: