Μεινε ησυχος…8)
μεταφορικα !
Εγω λεω να φωναξουμε για κατι αλλο σημερα.Να τους τρελανουμε:p
εγω θα φωναξω για Reptile.
Συγκεντρωσου μωρε.
GAMMA RAY παμε να δουμε.
λες ψεμματα [-X ε καλα μωρε γιατι δηλαδη δεν ψηνεσαι να ακουσουμε κανα κομματι απο helloween?
Oernst of Life φωναξτε:lol:
χαχαχαχα.Θα κανουμε καψωνια στον Henjo
γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τις αφραγκιεεεεεςςςςςςςςςςςς :(
RIDE THE SKY?!?!RIDE THE SKY!??!?!?!?
άσε και εγώ λόγο χτημάτων. Αλλά άλλη φορά να μου γίνει μάθημα. Θα παίρνω τα tickets με το που βγαίνουν ή με την πρώτη ευκαιρία που έχω χρήματα.
Άσε τόσο καιρό δεν γράφω τίποτα, γιατί θα φάω ban.
ξεκινω σε λιγο για κατω…αν με δει κανεις σφυριξτε…φοραω ενα dr stein μπλουζακι
Παιδιά το live απλά τα έσπασε. O Hansen είναι από τους καλύτερους μουσικούς που έχω δει και απ’τους λίγους που σέβονται το κοινό. Να παρατηρήσω και κάτι που μου έκανε εντύπωση. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα όλες οι μπάντες έπαιξαν ακριβώς στην ώρα τους χωρίς καμία καθυστέρηση. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτες γι’αυτό.
Λοιπόν κα πω κι εγώ την γνώμη μου τώρα που ξύπνησα
Αρχικά όταν είδα το setlist είχα κάποιους ενδοιασμούς κατά πόσο θα κολαγαν κάποια τραγούδια (π.χ. το guardias of the sinner στην αρχή) ή τα τραγούδια του καινούριου δίσκου που δεν με τρέλαναν και τόσο …
Ε λοιπόν βλακείες από την αρχή μέχρι το τέλος τα τραγούδια μας ισοπέδωναν σαν οδοστρωτήρας το ένα μετά το άλλο και πάνω αλλά και κάτω από την σκηνή ένα μεγάλο party είχε αρχίσει 8)
Η αρχή με guardias και NWO ήταν ότι πρέπει ενώ μετά το empathy (ΜΕΓΑΛΗ κομματάρα live) Deadlands πολύ πολύ καλές επιλογές από τον καινούριο δίσκο.
Μετά στο abyss of the void ήρθε η πρώτη στιγμή της βραδιάς για να συνεχίσει με ένα όχι τόσο τυπικό και βαρετό drums solo
Συνέχεια με τα rebellion και man on a mission και από κάτω να γίνεται ο τρελός χαμός ειδικά στο man που άρχισε να τραγουδάει το κοινό ανατριχίλα.
Στο encore i want out και το κοπάνιμα να συνεχίζεται και UNDER PUBLIC DEMAND:
“Shall we ride the fucking sky ???” απορβάριστο γτ το φωνάξαμε και γούσταραν και μας τίμησαν παίζοντάς το…
o Henjo που ήταν μπροστά μου να έχει σκάσει στα γέλια γτ δεν το καλοθυμόταν αλλά who cares ???
και όμορφο κλείσιμο με το send me a sign
Άλλα τα καλά δεν τέλειωσαν εδώ γτ όσοι άντεξαν και έκατσαν μέχρι τις 2 που βγήκε το συγκρότημα πήραν υπογραφές και όσες φώτος ήθελαν (και ήταν κάνα 2-3 που είχαν πολύ πράμα :P) ο Kai ειδικά υπέγραψε ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με χαρά 8)
P.S. Ατέλειωτο respect σε Henjo τον είχα όλο το live μπροστά και γούσταρε κάθε στιγμή του φωνάζαμε από κάτω κι αυτός απάνταγε :lol: στο τέλος πήγε να μου δώσει στο χέρι πένα (είχα ήδη πιάσει μια :P)
P.S.2 heil σε rasputin και pumpikin που ξαναείδα και σε angus7pl που γνώρισα
ξερουμε τι ωρα ξεμπερδεψε ο kai?? παιζει να εκατσε και μετα τις 3…
καποιοι δεν ειχαν απλα πολλα πραγματα-ειχαν οτι εχει κυκλοφορησει και περιλαμβανει το ονομα kai hansen…
και εμενα με γνωρισες απλα δεν το ξερεις…(παιζει να ειχαμε μιλησει κα wasp)
Ο παλμος του χθεσινου λαιβ παντως μπορει να διαπιστωθει κι απ το οτι(προς το παρων)δεν εχει ανεβει ουτε ενα βιντεακι στο youtube:p:wink:
εγω για να ειμαι ειλικρινης περιμενα τον κοσμο πολυυυυ πιο δραστηριο περα απο το ride the sky…οτι εγινε στις 5 πρωτες σειρες…οποτε κοιταγα πισω ηταν ολοι αραχτοι…
και τωρα θα πεσουν να με φανε…:roll:
μεγαλες στιγμες για αλλη μια φορα και για εμας αλλα κυριως για τους gamma ray. 100% επαγγελματιες και πανω απο ολα μεταλλαδες. αυτο φανηκε στο τελος οταν παιξανε το ride the sky χωρις να ειναι στο playlist τους.
σας ευχαριστουμε και παλι gamma ray για αυτη την [SIZE=“6”]ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ[/SIZE] συναυλια.:respect:
Οσο και να φωναζαμε το ride the sky δεν τον παιζανε με τπτ:lol:
Οι Freedom Call ηταν ΦΟΒΕΡΟΙ!!!
Νέα απο Θεσσαλονίκη. Απλά τα σπάσανε, τρομερή ενέργεια, πολύ καλός ήχος.
Παιξανε σε καποια φάση και Ζορμπά, ενω σε αλλη φάση στο σόλο του Τσίμερμαν έπαιζε απο πισω το Καν-Καν!
Bonus κομμάτι το I Want Out!
Το meet and greet ηταν απαράδεκτο, δεν έγινε καν. Δεν ήταν κανεις ενημερωμένος. Άργησαν να ερθουν και ο μανατζερ μας ειπε αν δυνατον να περιμένουμε για μετά τη συναυλία. Οπως και έγινε, αλλα παλι δεν ελαβε χώρα το meet & greet! Απλα περιμεναμε οπως ολοι εξω απο την εισοδο και ηρθαν ολοι (πλην του Dirk που εφυγε τρεχοντας νωριτερα) για αυτογραφα και φωτογραφιες, μονο που ειμασταν 30 ατομα. Η μπαντα δεν φανηκε να κουραστηκε, αλλα οι υπευθυνοι του χωρου αρχισαν να μας ψιλοδιωχνουν ευγενικα.
Αυτα, to the metal!
λοιπον.
το συγκροτημα ηταν πολυ καλο, οπως ειναι παντα δηλαδη οι gamma ray, σεβονται τον κοσμο απο κατω, παιζουν χωρις να κανουν αγκαρια (ειδικα ο richter ειναι η συμπαθεια μου), δεινουν ενα καλο σοου, χωρις πολλα ποζεριλικια, στοχευοντας στο να περασουμε ολοι καλα.
για το σετλιστ τα παμε, ιδιο με αθηνα. ride the sky σαλονικα δεν ειχε.
προσωπικα και εχοντας δει απειρα λαιβ τα τελευταια 12-13 χρονια (πολλα απο τα οποια στον ιδιο χωρο (τοτε υδρογειος)), μπορω να πω ξεκαθαρα οτι το κοινο ηταν απογοητευτικο.
υπηρχε παθος στα rebellion, man on a mission, i want out αλλα κατα τα αλλα λιγα πραγματα απο φωνη. οταν μια μπαντα μπαινει μεσα πριν το encore, φωναζεις να βγει, δειχνεις οτι οντως θες να παιξει κι αλλο, δεν κοιτας σα χαχας τη σκοτεινη αιθουσα και κανεις τσιγαρο.
μπραβο στα 40-50 παιδια που δωσανε παλμο στο λαιβ. δεν ξερω τι εγινε αθηνα, ride the sky δεν αξιζε το κοινο που εγω ειδα (αν θεωρουμε οτι το παιζουν για να τιμησουν ενα καλο κοινο).