Gamma Ray Live In Greece

:metal::yahoo::metal:[SIZE=“4”]ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ [SIZE=“5”]ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ[/SIZE] !!! [/SIZE] :vibrate::bounce::vibrate:

1 πενα Gamma Ray
1 setlist Gamma Ray
1 πενα Secret Sphere

ΕΥΤΥΧΙΑ. :smiley:

Αν κρίνω από την ώρα του ποστ έκατσες και για υπογραφές μετά ??? 8)8)

Μπα οχι. Μετα εφυγα, πηγα για ξυδια. :drunk::smiley:

παιδια αυτο που εγινε στο armaggedon επιτηδες το καναν?:stuck_out_tongue:

Αν λες τη παυση και το κατι σαν τζαμαρισμα πριν το:
[CENTER]
Guardians of the monsters of the earth
Take our lives away
and you forever will be cursed
Keepers of the darkness in this world
We will not surrender to the evil of your birth
Hope will never die,
And the clear blue sunny sky
will ease the pain
[/CENTER]

το καναν και σε μας και λογικα το κανουν ετσι σε ολο το tour…

Δεν εννοεί αυτό, εδώ παίξανε δύο φορές την εισαγωγή του τραγουδιού γιατί την πρώτη φορά κάποιος (Henjo) κόλλησε και δεν μπήκε σωστά στην συνέχεια…

Ανα μπραβο

Στο Fuzz μετά το I Want Out, όλος σχεδόν ο κόσμος φώναζε αυθόρμητα (500-700 άτομα τολμώ να πω) Ride The Sky, τόσο δυνατά και επαναλαμβανόμενα που δεν μπορούσαν να το αγνοήσουν ή να πουν όχι:D

Μπα,ολη η συμμετοχη μας πριν ηταν αυτο που στη πραγματικοτητα μας “εφασφαλισε” το Ride The Sky για αργοτερα που θα το ζητουσαμε τοσο επιμονα.(εννοειται οτι αν δε το ζητουσαμε κιολας,δε θα το παιζαν απο μονοι τους νταξει:lol:)Αν ειμασταν καθολη τη διαρκεια της συναυλιας ψοφιοι και απαιτουσαμε ετσι απλα στο τελος Ride The Sky θα παιρναμε τα@@μας:p

Για ενα παιδι που ειπε οτι κυριως οι 5 πρωτες γραμμες ηταν οι ενεργες,καταρχας αυτο ειναι το αναμενομενο και κατα δευτερον σε φασεις δε παιζει να βγαζαμε τετοια φωνη μονο οι μπροστα.Αλλα αν οντως ηταν ετσι,μαγκια μας8)

(αντε να βαλω κι εγω pic με Dirk και το λαφυρο απ’τον ιδιο =P

)

Που τους πετυχενετε ρε παιδια?Εγω ηθελα να βγαλω φοτο με τον chris bay που ηταν εκει μπροστα αλλα κολλωσα λιγο.
Ασε που τις πενες τις πετουσαν μονο μπροστα.
ΠΣ:Ωραια πενα:)

τελικα βρηκα τα λεφτα και πηγα:D

Πολυ καλο λαηβ, οι γκαμα ρεη με πολυ ορεξη, το ιδιο και το κοινο. (θεσσαλονικη)

οι σικρετ σφηρ συμπαθητικοι, οι φριντομ κολ ηταν χαλαρα απο τις πιο βαρετες μπαντες που’χω δει…

πηγα και πρωτη φορα στο μπλοκ 33, και εφυγα με θετικες εντυπωσεις. αυτα 8)

Ομορφο live στη θεσσαλονικη…οι sphere ηταν καλουτσικοι…οι γκαμα ρευ γαμησαν τα παντα!..απτα πιο “διασκεδαστικα” Live που χω παει…ΧΑΝΣΕΝ ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ!..
το μονο που με εκνευρισε ηταν 2 μαλακισμενες μπροστα μου…οι οποιες δεν παιζει να χαν ξανακουσει νοτα απο μεταλ.ηταν κολλημενες στο καγκελο και εμεις χτυπιομασταν και η μια απο αυτες γυρνουσε νευριασμενη και εριχνε αγκωνιες και ιστοριες επειδη την σπρωχναμε…ΜΩΡΗ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ…μεχρι που της ειπαμε αν δεν γουσταρει σπρωξιδια να παει πισω και λεει “να πατε στο πιτ να χτυπηθειτε”…ε τραβα τα βυζια σου…

Οι freedom call πρεπει να αλλαξουν το ονομα τους σε copy/paste…ΑΝΕΤΑ!..μεγαλο μπραβο στους helloween.angra.EUROPE και stratovarius.

Γνωρισα και Night*sky…Χαιρετηθηκα και με ignorant_pig τον οποιο εχασα μετα.(που πηγες ρε?)

ΧΑΝΣΕΝ!

αψογο live…
πολυ καλος ηχος…
μου ελειψε blood religion & land of the free…
χαλαλι που περιμεναμε μεχρι τις 2 η ωρα για υπογραφες κ φωτο γιατι…

[SIZE=“5”]αγαπαμε Gamma Ray!!![/SIZE]

:band:

[QUOTE=Ignorant_pig;820669]οι φριντομ κολ ηταν χαλαρα απο τις πιο βαρετες μπαντες που’χω δει…[QUOTE]

+1

Γιατι τετοια κακια για τους Freedom call?:frowning:

λιγο πιο δεξια απο σενα, τριτη σειρα περιπου. μονος την εβγαλα τελικα, αλλα κλάην.

σε ειδα και μετα που χλαπακιασες την βρωμια απο την βαζελιαρικη καντινα :lol:

Γιατι πολυ απλα ειναι τραγικοι. Ρε σε ενα κομματι νομιζα πηγαν να παιξουν το final countdown, ενω ηταν δικο τους…:papas:

Δουβλε ποστ φτγ

:lol::lol:
καταλαβα πιο λες… οντως!!!

ΒΡΩΜΝΙΑ FTW!

ε νταξει απορω με τι μνυαλο αρεσαν σε μερικους…ο ορισμος του copy/paste…η κοπια του final countdown ειναι οτι τραγικοτερο εχω ακουσει στη ζωη μου…

και ο φροντμαν…ερωτιλος…:naughty::naughty:

τριπλ ποστ φτγ[/SPOILER][SPOILER]παρατηρησε κανεις οτι ηταν σαν να ειχε κανει πλαστικη στο βυζι?