To land of light λες.Ενα κομματι.
Αυτο ομως σου λεει τπτ?
To land of light λες.Ενα κομματι.
βυζι δεν παρατηρησα…παρατηρησα οτι εφτυνε πολυ.
μονο αυτο με το μαρινερ και το σαμπαθ μου λεει. τα υπολοιπα μαιντεν, ουτε καν.
οσο για τα αλλα που μιαζουν με χελογουην λογικο μου φενεται:p
τελοσπαντων. οφτοπικ.
Τι ‘’‘ενα κομματι’’ ρε μαν ? :lol:
Kαι φαντασου οτι το Land Of Light ειναι το καλυτερο τους κατα τη γνωμη μου.
Ολα τα τραγουδια τους ψιλο-ιδια ηταν, μονο οι φωνητικες μελωδιες ψιλο-αλλαζαν.
Kαι εκανα ελιγμους για να αποφυγω τα σαλια του μοντελου. :lol:
Secret Sphere > Freedom Call.
τεσπα.Ασε που πιστευω οτι ο frontman ηταν πιο κεφατος απ τον Kai χτες(Μην με βρισετε:roll:).(Ο οποιος παρεπιπτοντως μαζι με τον henjo πρεπει να ηρθα λιγο πριν βγουν)
Το ουζο εσυ του το δωσες?
Secret Sphere >>>>>>>>>>> Freedom Call
και μια χαρα κεφατος ηταν και ο ΚΑΙ και ολοι τους.
Εμενα κι οι 2 πλιπλικιδες μου φανηκαν.Αρχι-τυριλες strato-καβλοι οι Freedom Call,καλυτεροι αλλα και παλι κουραστικοι απο ενα σημειο και μετα οι Sphere.(φωναρα ο τραγουδιστης btw αλλα κι η random τσιριδα καθε 2 λεπτα ειναι λιγο κουρασελ.Τραγουδαγε και ξυπολητος,ασχετο:lol:)
Βεβαια το μυαλο ηταν αλλου,οποτε δε μπορω να κρινω αντικειμενικα.Τεσπα…
Λαθος κανεις, ηταν στον χωρο απο πολυ νωρις.
Εκτος αν εννοεις οτι εκοβαν βολτες εξω οταν επαιζαν τα σαπορτ, και με το που μπηκαν αρπαξαν τις κιθαρες και βγηκαν. Που τα στηριζεις αυτα που λες ? :-k
Οχι, δεν εδωσα εγω το ουζο.
@ ignorant pig
Ενταξει συμφωνω οτι Secret Sphere >>>>> Freedom Call, αλλα εβαλα μονο ενα ‘’>’’ απο ευγενεια.
@ pumpkin
Διαφωνω για Secret Sphere, δεν με κουρασαν καθολου, ειχαν ωραιες ιδεες, φωναρα ο ξυπολυτος, και θα τσεκαρω καλυτερα τους δισκους τους.
ναι οντως :lol:
Νομιζω τους ειδα αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν φορουσα γυαλια.Εχω 12 βαθμους μυωπια βεβαια…αλλα
Αυτη τωρα ειναι απαντηση ??
Οτι να’ναι ομως.
:lol2:
Νight ωραιες ιδεες σιγουρα ειχαν αλλα ποτε δε φτανει μονο αυτο για να σε κερδισει μια μπαντα.Θα κατσω να ακουσω κανα 2 αλμπουμ τους ολοκληρα ομως…Παντως με δεδομενο οτι βγαλαν το πρωτο τους αλμπουμ την ιδια χρονια με F.Call και εχουν περιπου ιδιο αριθμο αλμπουμ,το γεγονος οτι παιζουν απο κατω τους ισως να λεει αρκετα πραγματα(περι του “κατι παραπανω” που πιθανον να μην εχουν),ισως να μη λεει και τιποτα:p
παντως εγω στους φριντομ κολ χασμουρεθηκα ισα με καμια 10αρια φορες.
(σορρυ κιολας και προσπαθουσα να το κρυψω…αλλααα…)
Εγω πηρα και μπλουζιτσα…ειναι το πρωτο live που πηγαινω και ειμαι πολυ συγκινημενος…αλλα
Oκ…δεν εχει και ιδιαιτερα καλη ποιοτητα…Αλλα νταξ. Ανατριχιασα ακομα και ετσι…
[SIZE=“3”]SHALL WE RIDE THE FUCKIN’ SKY???[/SIZE]
Pumpkinογκαριδα στο 0:11:lol::oops:
Χυσια παντου λεμε…
τοσο δυσκολο ηταν να το παιξουν και δω?:?
lol @ pumpkin:p
Σε καποια φαση νομιζα πως ακουσα και την δικη μου! Καλα ε, εγω αρχικα γελαγα δυσπιστος, και οταν ειπε ο Kai “Shall we ride the fuckin’ sky?” αρχισα να τσιριζω και να τραβαω τα μαλλια μου. Και μετα το χαος…8)
Έλεος πια με την “κριτική” στους Freedom Call. Δεν ξέρω τι έκαναν στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην Αθήνα ήταν άψογοι. Τώρα, πώς γίνεται να “περιφρονεί” κανείς τους Freedom Call για τη μουσική που παίζουν, και στην ίδια πρόταση να υμνεί τους Secret Sphere, προσωπικά μου είναι αδύνατο να το συλλάβω! Εκτός κι αν οι Secret Sphere ή οι Gamma Ray δεν παίζουν μελωδικό πάουερ, αλλά ξερωγώ ντέθκορ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Αλλά ο καθένας διαβάζει μια χαζοκριτική κάπου, και αναμασάει ό,τι θέλει για να πουλήσει εξυπνάδα… Τις μελωδίες που έχουν γράψει οι FC ούτε στο όνειρό τους δεν τις έχουν φτάσει oi Secret Sphere. Και από θέμα copy-paste, ας θυμίσω ότι οι ίδιοι Gamma Ray έχουν κατηγορηθεί απείρως περισσότερο από τους FC (και δεν εννοώ φυσικά ότι δεν είναι κορυφαίο συγκρότημα). Όσο για την σκηνική παρουσία, εγώ μια χαρά τους είδα τους FC, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τους Ιταλούς, που ήταν ιδιαίτερα στατικοί, ο ντράμερ δεν έκανε ούτε για Έλληνας δημόσιος υπάλληλος, και από φωνή, πλην της τσιρίδας, λίγα πράγματα (παραδέχομαι πάντως ότι ο ήχος ήταν μέτριος σε αυτούς). Κατα τα άλλα, η συναυλία ήταν σούπερ, ο Κάι αξιολάτρευτος (και οι φωνή του στις χαμηλές έχει γίνει πολύ υποβλητική!), ο χώρος είναι μια χαρά και ο ήχος, από FC και μετά, πολύ καλός.