Φιλε ξερεις τι ειναι να εισαι αρρωστακι με ray να τους βλεπεις αθηνα και στα καπακια αυθημερον ταξιδι θεσσαλονικη.Να εχεις το zimmerman για θεο να πεταει τη μπακετα να την πιανεις και αυτη η συγκεκριμενη μαλοκογκομενα μην ριξω καντηλια να στην παιρνει απο το χερι.
Στα του live οι sphere βαρετοι μεχρι αηδιας ελεος
Οι call δεν τους ειχα ξανακουσει μου καναν πολυ καλη εντυπωση θα τους ψαξω.
Οι ray αψογοι και αθηνα και Θεσσαλονικη απλα Αθηνα η σκηνη μεγαλυτερη λιγότερα προβλήματα ήχου αποδώσανε καλύτερα.Και το ride the sky μας αποτέλειωσε.Βέβαια αν θελω να γκρινιάξω μπορώ να πώ πως αφήσαν αρκετους δίσκους εκτός.Πλεον εχω αυτόγραφα απο σχεδόν όλους και είμαι ενας χαρούμενος ανθρωπος
Gammaray ftw
Kαλα,αυτο δε στεκει.Και ακριβως το ιδιο πραμα να παιζουν τρεις μπαντες,ο ενας μπορει να το παιζει τιγκα εμπνευσμενα κι ο αλλος το αντιθετο.Εγω παντως ξαναλεω οτι ουτε οι μεν ουτε οι δε με εντυπωσιασαν.Οι Freedom Call(που τους εχω ψαξει κιολας αρκετα-τα περισσοτερα αλμπουμ τους-σε σχεση με τους Sphere που δεν ειχα ακουσει νοτα)εχουν καποια catchy κομματια and thats all about them(γνωμη μου παντα.Γουσταρω απειρα παντως “Heart of the Rainbow”).Συμπαθουμε και λογω Zimmerman,Gerstner αλλα οκ επιμενω στο “strato-καβλοι” και υπερτυριλες μουσικα:p Οι Sphere ειχαν καποια καλα σημεια αλλα δε μου καναν το κλικ.Τετριμμενος ηχος και πολυ τσιριδα ρε αδερφε…(ασχετα αν η φωνη του τραγουδιστη ειναι πολυ καλη).Αυτα.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. και για επάνω το ίδιο μου είπαν. δεν πειράζει μωρέ, υγεία! καλύτερα χαζογκόμενες παρά ποζέρια που ξέρουν μόνο το i want out και το to the metal
Hail και απο εμενα στον Guardian Of The Blind που γνωρισα στην Αθηνα, μετα το live, οταν περιμεναμε για αυτογραφα και φωτο. Και σε αυτο που λεει για τις χαζογκομενες εχει δικιο… Αν και αυτη ηταν Η ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ, δεν υπαρχει συγκριση, ειδικα οταν μιλαγα με τον Henjo και με διεκοψε για να πει την μαλακια της, κρατηθηκα μονο και μονο επειδη δεν ειχα βγαλει ακομα φωτο με τον Kai… Κατα τα αλλα το live ειναι ακομα συνεχεια στο μυαλο μου, απιστευτο σε ολα οπως ειχα ηδη πει και αυτο με το Ride The Sky, οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ το νιωθω σαν να το ξαναζω… Ανατριχιλα και απεριοριστη τρελα… Θα ποσταρω και φωτο.
εμενα διπλα μου ηταν κατι κοπελιτσες που με το ζορι ηταν…14? και ρε χτυπουσαν παλαμακια στον γρηγορο ρυθμο με το διπεταλο σε πολλα τραγουδια, και σε αλλα πιο αργα…σα να χορευαν…αμα ηταν καποιος στην θεσσ στα αρκετα δεξια και κοντα στο καγκελο ισως τις ειδε…
μιας και πιάσαμε τις κοπελούδες, δίπλα στον pumpkin ήταν ένα πολύ ωραίο κομμάτι… εντελώς and then we riiiise n victory we’ll return harder than ever. κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Επισης, ενα μεγαλο hail στον σεκιουριτα μπροστα μου που πορωνοταν και κοπανιοταν μαζι μας στο καγκελο εχοντας μονιμως ενα πλατυ χαμογελο επιτηρωντας ταυτοχρονα και τα crow-surfing. :respect::thumbup:
απλά τάσπασαν και στη Σαλόνικα! Αλλά έχω ένα παράπονο… Πήγα έτοιμος να βγάλω το λαρύγγι μου φωνάζοντας ‘heavy metal universe’ αλλά δεν το παίξανε… Δεν πειράζει όμως! Και πάλι την κατεστρεψα την φωνή μου!