Gamma Ray - Rhapsody of Fire: Thessaloniki 28/3 & Athens 29/3 2014

Ωρα εναρξης 21.30 λεει, αλλα κατσε να δουμε αν θα βγει και κανονικο προγραμμα με ωρες εμφανισης των συγκροτηματων κτλ. και κανονιζουμε να βρεθουμε εκει, εχουμε και καιρο να τα πουμε.

7.30 ανοιγουν.εγω απο της 2 θα ειμαι εκει.εχουν tourbus.

19.30 ανοιγουν, τι ωρα βγαινουν οι μπαντες ομως? Λογικα θα υπαρξει ενημερωση.

Παρασκευή 28 Μαρτίου Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33)

Oι Πόρτες Ανοίγουν: 19:30

Rhapsody of Fire on Stage: 20:30-21:30

Gamma Ray on Stage: 22:00-23:45

Σάββατο 29 Μαρτίου Stage Volume 1 (Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι)

Οι Πόρτες Ανοίγουν: 19:30

Rhapsody of Fire on Stage: 20:30-21:30

Gamma Ray on Stage: 22:00-23:45

Ωραιος, ευχαριστω. Μια χαρα ωρες, παμε και νωρις να ειμαστε ηδη σε καλη θεση για Rhapsody. Αντε να δουμε πως θα ειναι το μαγαζι στην “επισημη πρωτη” του ως νεος συναυλιακος χωρος.

…υπέροχα…η αντίστροφή μέτρηση άρχισε:):!:

πηρα σημερα/No 416. βλεπω να εχει πιο λιγο κοσμο και απο stratovarius

…εγώ για κανά 1000ρικο το κόβω…αν και τα νούμερα δεν λένε πάντα πόσα εισιτήρια έχουν πουληθεί:):!:

http://www.youtube.com/watch?v=cvCrd84n8tQ 1998 ροδον.o hansen με τους iron savior παιζει ενα helloween medley μαζι με ride the sky…:bow2:

Θυμαμαι σε καποιο live (σχεδον 2,5 ωρες συναυλια) των Gamma Ray στο Ροδον, πρεπει να ηταν σε αυτο με τους Hammerfall το 97 ο Kai σε τρελλα κεφια ειχε ανεβει απο την σκηνη στο πλαι, στον εξωστη, πισω και βουτια στο κοινο! Ride the Sky, Future World και ο Kai να κατεβαινει και να δινει χειραψιες…πραγματικα, δεν υπαρχει περιπτωση να πας σε συναυλια των Ray’s και να μην περασεις καλα…

νομιζω τοτε ητανε.αλλα και το 2000 στο ροδον,παιξανε 2 ωρες και.γαμω τα live.εχω ακομα την πετσετα του hansen.απο τοτε.τη μιση για τι την πιασαμε 2 οταν την πεταξε.και την κοψαμε στη μεση.δεν αποκλειετε να την παω το σαββατο να την υπογραψει.χαχα.και το εισητηριο απο τοτε.

Λοιπόν οι rhapsody καλοί ήταν. Ο ήχος τους δεν ήταν πολύ καλός βέβαια.

Οι gamma ray με απογοήτευσαν. Περίμενα περισσότερα πράγματα.

Ο Hansen πολύ πεσμένος. Η φωνή του πολύ χάλια. Στην ουσία δεν τραγουδούσε. Με πολύ echo κ πολύ βοήθεια.

Κρίμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ε το οτι ειναι πεσμενος ειναι γνωστο.περασαν τα χρονια.βγηκανε για καμια φοτο μετα;τι εγινε.ποσο κοσμο ειχε;ειχανε τελικα tourbus;

Λίγος κόσμος. 200 ατομα το πολύ. Δεν ξέρω αν βγήκαν για φωτό γιατι φύγαμε. Και ναι είδαμε tour bus από έξω.

Δεν έπαιξαν δυστυχώς το Rich and famous.

καλα και δω καμια 600αρα το πολυ να εχει.ε εχω κατι cd για υπογραφες,γιαυτο ρωταω.αμα κανεις τους συναντισε,ας πει.και rapsody αμα συναντησε κανεις.ηταν φιλικοι;

Και αυτό το solo drums ήμαρτον εχει ξεπεραστεί. Θα μπορούσαν να παίξουν 1-2 τραγούδια ακόμη.

τζουρα απο stage volume 1 http://www.youtube.com/watch?v=eBlA2wmk6fw δε ξερω.για να τραγουδαει κανας σακις καλο ειναι.ρε gagarinara λεμεεεεε!

Την εχεις πλυνει;

δε θυμαμαι καθολου.νομιζω ναι.

Για πειτε και αλλοι εντυπωσεις απο Θεσσαλονικη. Ειχαν και τον καινουριο δισκο στο merchandise?

Επισης για το setlist

[SPOILER] Στο setlist fm λεει οτι επαιξαν το Man On A Mission και το Miracle αντι για το Land Of The Free, λαθος εγινε ετσι? [/SPOILER]