Gamma Ray - To The Metal

εμένα δεν χάνει πάντως. το έβαλα στο στέρεο και πρόσεξα περισσότερα πράγματα τώρα.

οτι καλυτερο μετα απο No world order με εξαιρεση lotf2( το οποιο ηταν δισκαρα αλλα ξενιζαν οι φατσα καρτα επιρροες…)αγαπημενα deadlands,all you need to know,rise mother angel
to need to cry θα μπορουσε να λειπει…επισης πηρα τη εκδοση με το 7" και τις υπογραφες και καραγουσταρω Wannabees

Ακομα ενας που πωρωθηκε, μεγαλωνει η λιστα… To The Metal ρεεεεε…:metal:

back to power για μένα αυτές τις μερες. Έδωσα μερικές πιο προσεχτικές ακροάσεις στο δίσκο και ομολογώ πως μου θύμισε ξανα τις μερες που είμουν κάργα πορωμενος με power. Ωραιο δισκάκι δεν νομιζω να καταφέρει να μου ανανεώσει εντελώς το ενδιαφέρον για το είδος όπως κάποτε, αλλα αξιζει.

Α και το ομώνυμο εξακολουθεί να είναι μεγάλη μούφα. Αντε να δούμε αν θα κάνουν καμιά εκπληξη και οι Blind Guardian.

Αυτο ακριβως, να βγαλουν και αυτοι με την σειρα τους ΔΙΣΚΑΡΑ οπως το [SIZE=“4”]ΦΟΒΕΡΟ[/SIZE] To The Metal, να αρχισει να παιρνει τα πανω του το power…

Κιαυτό αποκτήθηκε με όλα τα λιπαρά, bonus dvd, τρομάρα μου…και πού’ναι το live οέεεεοοο:):!:

Το δισκίον αρκετά καλό…πολύ καλύτερο και απ’τα δύο προηγούμενα…και μένα μάρεσε το Majestic!

Μιξή πολύ μέτρια, πολύ δυνατό μαστερ και πολύ μέτρια κομμάτια. Μετα απο το Somewhere…

Μιξη πολυ καλη κατα την γνωμη μου, καλο mastering και [SIZE=“4”]ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ[/SIZE]:metal: Αλλα γουστα ειναι αυτα…

Κερδίζει πόντους με τον καιρό καθώς μελωδίες του στοιχειώνουν το μυαλό μου. Πλέον το θεωρώ καλό δισκάκι! Ωστόσο η μίξη του συνεχίζει να με προβληματίζει. Βλέπω διαφορετικές απόψεις επί του θέματος εδω χεχε.

Μετά απο δύο-τρία ακούσματα, έχω να πω ότι ο δίσκος μου φαίνεται ο καλύτερός τους από’το Somewhere Out In Space…πραγματικά τέτοιους δίσκους θέλει το πάουερ απ’τα γνωστά συγκροτήματα για να ξανά θεριέψει:):!:
Σε πια έκδοση είχε και το live απ’το Βάκεν;:):!:

Στην digi(cd+dvd)

Δεν είναι κακός ο δίσκος…
Δεν θα τον έβαζα ανάμεσα στους καλύτερους τους, αλλά ούτε και στους χειρότερους, πιστεύω πως έχει καλά κομμάτια γενικά, τον ακούω πολύ ευχάριστα και μου τραβάει την προσοχή, κάτι που δεν συμβαίνει εύκολα τελευταία…