Συμφωνω απολυτως με καθε λεξη της αναλυσης του angus7pl για τον δισκο.
Ακριβως τα ιδια πιστευω και εγω.
Οι αποψεις μας ταυτιζονται τοσο στην περιγραφη και αξιολογηση του καθε τραγουδιου ξεχωριστα, οσο και στην συνολικη αποτιμηση της αξιας του δισκου.
^Μια χαρα η συνεντευξη,διαφωνω σε σημεια μαζι Του αλλα οκ.Παντως βλεπω οτι συμφωνει κι αυτος οτι nwo και καινουριο υπερεχουν των αλλων 2 της περασμενης δεκαετιας.
Ρε Angus και Night:
Κομματαρες Mother Angel,Shine Forever και αδιαφορο το Chasing Shadows?Αν συμφωνησει κι αλλος βαφω τα αυτια μου μπλε και τα πεταω στη θαλασσα:dunno:
:lol: Εγω εξακολουθω να το θεωρω το κορυφαιο μαζι με Deadlands.Χειροτερα no need to cry,shine forever ,to the metal και τα υπολοιπα καπου στη μεση(με θετικο προσημο ομως).Γενικα το μονο που αλλαξε ακουγοντας το κι αλλο ειναι οτι αρχισε να μου καθεται ομορφα το Empathy.
Btw εχει βρει κανεις το “One Life” της γιαπωνεζικης εκδοσης καπου?
Ναι δεν ξερω, δεν με συγκινησε το Chasing Shadows, το Shine Forever ομως ειναι κομματαρα… Αλλα οκ ρε pumpkin, γουστα ειναι αυτα… Το One Life ουτε εγω το εχω βρει, αλλα το κουτσοακουσα σημερα που ειδα το Dvd με το Making Of του αλμπουμ… Ενταξει, δεν μου φανηκε κατι ιδιαιτερο. Το Making Of ηταν πολυ καλο παντως, πληρες και μιλαγανε ολοι, αναλυανε τα τραγουδια, πως ηχογραφηθηκε το αλμπουμ κτλ…
Μια ερωτηση. Το track listing σας ποιο ειναι? Γιατι στο cd που αγορασα την Limited Cd/Dvd Edition ειναι
1 Empathy, 2 All You Need to Know, 3 Time To Live, 4 To The Metal, 5 Rise, 6 Mother Angel, 7 Shine Forever,8 Deadlands, 9 Chasing Shadows, 10 No Need To Cry
αλλα στην δισκοκριτικες στα περιοδικα και απο τα λεγομενα τους στο Making Of ξεκιναει ο δικος με το Rise και γενικα εχει αλλο track listing… Ξερει κανεις τι συμβαινει, ειναι διαφορετικο αναλογα με την εκδοση?
μπορεί να είχε δωθεί άλλο tracklist πριν βγει ο δίσκος, γιατί όταν το είχα κατεβάσει είχε αυτό που αρχίζει με το rise. αλλά πλέον που το έχω αγοράσει αρχίζει με empathy
Ναι και σε μενα που το κατεβασα η σειρα ειναι:
Rise
Deadlands
Mother Angel
No Need to Cry
Empathy
To the Metal
All you need to know
Time to Live
Shine Forever
Chasing Shadows
Φαινεται θα ειχε δωθει αρχικα αυτο το track listing και μετα αλλαξε, ισως να το εκαναν για λογους διαρροης του δισκου κτλ… [SIZE=“3”]ΦΟΒΕΡΟΣ [/SIZE]δισκος παντως, τον εχω λιωσει και δεν εχω βαρεθει ουτε στο ελαχιστο… Πηρε κανεις την περιορισμενη εκδοση με το 7’’ βινυλιο με τα 2 bonus που ειναι υπογεγραμμενη απο την μπαντα? Την ειδα σημερα και ψηθηκα, αλλα κρατηθηκα, ισως την παρω απο την συναυλια, οπως και καμμια μπλουζα, γιατι δεν υπαρχει τιποτα στα μαγαζια, παρα μονο με το εξωφυλλο του Majestic… Κριμα που δεν εχουν καλο διχτυο διανομης merchandise…
Να το ξανακατεβάσεις με το σωστό τρακλιστινγκ γιατί εκτός του ότι είναι καλύτερη η ποιότητα αυτής της έκδοσης, κατ’ εμέ η ροή των κομματιών αναδεικνύει περισσότερο τα κομμάτια.
ΟνΤόπικ: Ό,τι καλύτερο από εποχής No World Order. Μου άρεσε πολύ παραπάνω απ’ όσο περίμενα.
Τελικα το βαζω στο ιδιο επιπεδο με lotf2, καλυτερο απο majestic και sigh no more, χειροτερο απο ολα τα αλλα. Δε νομιζω να αλλαξω γνωμη για τον δισκο, αλλα οντως η αλλη σειρα μου φαινεται καλυτερη.
Τον σταματας και μετα το chasing shadows και γλυτωνεις το no need to cry :twisted::lol:
Για εμενα πολυ καλυτερο απο το Land Of The Free II και το 4ο καλυτερο μετα τα Land Of The Free, Somewhere Out In Space και Power Plant… Εχω κολλησει αγρια λεμε…
Νομίζω πως είναι ότι καλύτερο έχουν κανε την τελευταία 10ετια.
Φοβερά κομμάτια τα:
Rise, Deadlands, Mother Angel, Empathy, All you need to know, Time to Live και Shine Forever.
Ο Kai τα κατάφερε πάλι…
Τωρα που το αγορασα γνησιο, εχω να παρατηρησω οτι:
H παραγωγη / μιξη ειναι ΣΚΑΤΑ.
Η φωνη του Kai ειναι σε συχνοτητα που ‘‘σφυραει’’ στο αυτι σου. #-o
Το παρατηρει κανεις αλλος αυτο ή μονο τα δικα μου αυτια ενοχλουνται ?? :dunno:
:blow::blow:
EDIT:
Τωρα που το εβαλα και το ακουω στον υπολογιστη μεσω iTunes ακουγεται μια χαρα.
Αλλα στο στερεο μου ακουγεται διαφορετικα η φωνη. Ειδικα τα ‘‘σ’’ ακουγονται πολυ διαπεραστικα.
Τελος παντων, μπορει να ειναι και η ιδεα μου τελικα…
Δεν θεωρω οτι ειναι κακη η παραγωγη, αλλα και εγω παρατηρησα οτι μεσω iTunes ή mp3 ακουγεται καλυτερα ο δισκος… Καπως χανει στο στερεοφωνικο, μου εκανε εντυπωση και εμενα και δεν ξερω γιατι.