Gay Topic 3: Mini Meeting!

kanto kalutera 12 paraaaaaaaaaaaaa me 12…nwritera den exei kosmo …kai oi perissoteroi erxontai meta ta mesanuxta…roll:[/quote]

Living after midnight!!!

Kαι οι JUDAS PRIEST ποζεράδες είναι…

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

giati ama ksekinisoume na pinoume mpyres apo tis 10 ti sas xalaei?
fovaste min fouskwsete…den fantazomai…

Για χαλάρωσε λιγάκι … :!:[/quote]Ε ρε μανία!!!Ρε μπαμπά εσείς χαλαρώστε γιατί δε το πα με κακία πλάκα έκανα…Το εξήγησα και στο θείο…Αν νομίζεις άλλα τι να σου πω… :wink:

Γάλα έχει το τέξας για μας τους μη-αλκοολικούς;

Γάλα; Και βέβαια… Έχουμε μια “αγελάδα” με πολύ προκλητικά στήθη που μπορεί να σου προσφέρει όλα τα είδη…

Σκάστε ρε, ήτανε ωραία η τσίλιν :frowning:

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

a teli se ayto tha symfwnhsw ki egw…h parousia tis chillin omrfyne poly to mikro mas meeting… :oops:

twra ama prosferei kai tetoies ipiresies tote i kopela einai krymmenos thysayros…xexexexe!

Πρόσεχε εσύ, γιατί η εκδίκηση της τσίλιν μπέργκερ έρχεται ξαφνικά, απροειδοποίητα και αναστατώνει το forum!!!
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εσυ ρε μαστορα τι ωρα ηρθες και δεν σε πηρα γραμμη???
UNHOLY ασε τα γαλατα κλπ κλπ κλπ και ετοιμασου την Δευτερα(αν εχει κερδισει η JUVE την INTER) για γερο πιωμα… :wink: :wink: :wink:

UNHOLY ασε τα γαλατα κλπ κλπ κλπ και ετοιμασου την Δευτερα(αν εχει κερδισει η JUVE την INTER) για γερο πιωμα… :wink: :wink: :wink:[/quote]

Σε βλέπω να πίνεις γάλα Γιώργαρε… Σιγά μην κερδίσει…

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

prosfero ipiresies se afton pou plironei kalitera…tora gia ton filo mou ton unholly tha to skefto ligo kalitera…esi teli…ton pououououlo!

Εγώ αγάπη μου, όπως γνωρίζεις πίνω μόνο τεκίλα και μπύρες. Το γάλα μου είναι τελείως άγνωστο από την εποχή που μου το πρόσφερε η μάνα μου. Αντιθέτως μ’ αρέσει πολύ το επάγγελμα του γαλατά…

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

den einai kai asxima na poulas gala xrise mou…afto kanei o galatas…

Τόση ώρα αυτό κάνω γλυκιά μου… Διαπραγματεύομαι το γάλα σου…

Τόση ώρα αυτό κάνω γλυκιά μου… Διαπραγματεύομαι το γάλα σου…[/quote]

nai alla oxi tin mixani paragogis…exases!

Πρόσεχε εσύ, γιατί η εκδίκηση της τσίλιν μπέργκερ έρχεται ξαφνικά, απροειδοποίητα και αναστατώνει το forum!!!
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

a file teli egw sovara milaw…

UNHOLY ασε τα γαλατα κλπ κλπ κλπ και ετοιμασου την Δευτερα(αν εχει κερδισει η JUVE την INTER) για γερο πιωμα… :wink: :wink: :wink:[/quote]

an ennoeis pote irtha sto meeting irtha kata tis 4.30 me 5.30…

O UNHOLY για δευτερη σερι φορα στην σεντρα…Ο philitheg μονο λογια σχετικα με μπυρες στο TEXAS κλπ… :smiley:
Α και τα χρονια πολλα στον ΑΝΔΡΕΑ για χθες… :twisted: :twisted: :twisted:

Σε ευχαριστώ , να είσαι καλά :o