Gay topic: Τι πίνετε το πρωί;

μμμ…ελα τωρα…οποιος βιαζεται σκονταφτει…εεε???:stuck_out_tongue: :smiley:

Εγω παντως το πρωι κανω ενα καφε και πινω ενα τσιγαρο…

…η μηπως το αντιστροφο??

κοιτα…με λιιιιιιγη προσπαθεια…που ξερεις…#-o #-o
τωρα σοβαρα…αν το τσιγαρο το κοψεις κομματακια πολυ πολυ μικρα μπορει να το καταπιεις με την βοηθεια νερου…αρα να το πιεις…τωρα τον καφε…ναααι…μεχρι να τον φτιαξεις…αρα κανεις ενα καφε…ειδες που ολα γινονται…λιγη θεληση να υπαρχει…:smiley: :smiley:

γαλατακι με δημητριακα!
τα αφηνω να μουλιασουν κ μετα ριχνω ενα ΧΕΣΙΜΟ! :lol: :lol:
Φηκιωρης Rulez!

:? :?

+1000

:–:--:–

να σε βοηθησω…ηθελα…:frowning: :frowning: :stuck_out_tongue:

Νες γλυκο με γαλα… η milko οπως το λεει μια φιλη μου :Ρ
Στα τρελα κεφια χυμο πορτοκαλι.

Εγω Νες μετριο με γαλα ή topino chocoholic
Στα τρελα κεφια κοκα κολα!!

Φραπέ η αχτύπητο,μετριο με λίγο γάλα.

ΜΠΥΡΑ:!:

Οκ, πινω γαλα ή καφε. Αν και γαλα μπορει να πιω οποιαδηποτε στιγμη της μερας.

γαλα, κανα καφε αν δε βαριεμαι, αντε στα τρελα κεφια κανα τσαι

Αμα δεν εχω λογω δεν ξυπναω πρωι,ξυπναω μεσημερι.Αμα υπαρχεισ λογος και σηκωθω τοτε σκετο γαλικο και τσιγαρο(καπνιζω,δεν πινω,δεν θελω να ξαναπεσω για υπνο:p )

[FONT=“Comic Sans MS”]Γάλα ftw! :slight_smile:

ή μίλκο αν είμαι στη σχολή… παίρνει τη φρίκη του να είναι κανείς στη σχολή και να είναι πρωί…:stuck_out_tongue:

όρεξη για πορτοκαλάδα… συνήθως απόγευμα

και το τσάι είναι για αν ξυπνήσω με πονόλαιμο από κρυωματάκι.[/FONT]

γάλα με corn flakes…πάω να φάω…:stuck_out_tongue:

[CENTER]

[/CENTER]

Young and Constantinopoulos, whose book is titled ?Frappe Nation? (Editions Potamos, 2006, $42.95), believe Greeks? relationship with the drink is rooted in their centuries-old thirst for public dialogue and social interaction.

?It doesn?t have to do with quality or quantity, but it is more about the way people sit and enjoy,? said Constantinopoulos, who claims the average person takes 93 minutes to drink a frappe.

In fact, coffee shop owners price their products accordingly, charging customers likely to keep their tables for a couple hours as much as $7.50 for a coffee.

Much of frappe?s appeal lies in its longevity. Even as the ice melts, the foam, which contains coffee granules, mixes with the ice and the drink replenishes itself.

?If you time it perfectly, it will stay consistent throughout,? Young said. ?(Greeks) turned it into something that is supposed to be instantaneous and made it a three-hour ordeal.?

?To Greeks, there is no such thing as instant coffee,? Constantinopoulos said.

Λεπον:!: Μολις τελειωσα το ΜΠΥΡΟΝΙ μου παιρνω το πιστο μου ΜΠΕΓΚΛΕΡΙ και κατεβαινω κεντρο:!:

Και ποιος ειπε οτι δεν τρωω και κατι???:slight_smile:

Φραπε, η διαδικασια ετοιμασιας πλεον γινεται μηχανικα και με απολυτη εβλαβια.

Νερό, coca cola, τσάι, ανάλογα με την διάθεση. Πολλές φορές τίποτα.