Gay topic: Τι πίνετε το πρωί;

Ετσι ετσι.Ειδικα χειμωνα στην Πατρα αν δεν πιεις καφε δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

αμα υπαρχει χυμος στο ψυγειο,πινουμε…αμα υπαρχει κοκο κολα ακομα καλυτερα…
αλλιως κανα καφε φιλτρου οταν φτασουμε σχολειο…

κακαου ΜΟΝΟ!

Άκυρος ο τίτλος…
Το μόνο gay που θα μπορούσα να βρω σε ένα τόπικ με το όνομα “Τι πίνετε το πρωί;” είναι η απάντηση “Σπέρμα”

ew ew ew… όντως χαχαχαχαχαχα

εγώ σίγουρα ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ…
Συνήθως πίνω χυμό… ή καφέ άμα είναι…
αν και έχω καταλάβει οτι με τον καφε γίνομαι εξαιρετικά νευρική αν το πιω πρωί ή πολύ βράδυ…

Γάλα! Δε το αλλάζω με τίποτα! Όσον αφορά το καφέ,τον βάζω μόνο στα γλυκά! Σα Σεφ,τον θέλω το καφέ στα γλύκα!
:stuck_out_tongue:

Παντα γαλατακι πριν το σχολειο. Αν δεν εχω σχολειο ή δεν τρωω/πινω τιποτα ή πινω σοκολατα ροφημα (Nestle ε!).

Διπλό φραπέ λίγο γλυκό ίσα-ίσα μη μας πιάσει κόψιμο, και τρώμε και ό,τι βρούμε μπροστά μας (φρυγανιά, τσουρέκι, παξιμάδι, φασολάκια από χτες, οτιδήποτε). Μετά χώνουμε και λίγο ΓΚΡΑΪΝΤΚΟΡ και είμαστε έτοιμοι για τη μέρα μας.

Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα έκανα κατευθείαν και 2 τσιγάρα να ανοίξει ο λαιμός αλλά προσπαθώ να το κόψω.

Αυτά. 8)

βιενουά???

+
=

Oταν ομως δεν τοχω γτ βαριεμαι, γαλλικος ή φραπεδουμπα καλοκαιρι και μετα ενα στριφτο και ειμαστε κομπλε…

:bow:

τρου

+
=

πο,με γ@μησες σε coolness status:p…

Ο Donny από πίσω κάτι θέλει να πει…

Εγώ έχω απορία ποιός κάθεται πρωινιάτικα και φτιάχνει (καλα και τρώει αλλά το προσπερνώ) αυγά, μπέικον, ομελέτες, κρουασάν, τοστ κλπ. Ένα ποτήρι γάλα μάξιμουμ εγω προσωπικά.

με δημητριακά αν υπάρχει χρόνος…

ενα μπωλ cheerios…

κ ετσι μου τα σερβιρουν http://media.photobucket.com/image/cheerios/checktheroster/cheerios.jpg?o=70

κανα κρουασανάκι η κανα τοστάκι για να συνοδεύσει την φραπεδιά

Που χρόνος?? Σιγά μη σηκωθώ μια ώρα νωρίτερα να ετοιμάσω πρωινό:p