ι δημητριακα φιτνες με μαυρη σοκολατα η ενα μαυρο κουλουρι!
αυτο ακριβως…
απορω πως ρε πουστη μου ορισμενοι,ξυπνατε χαλαρα,ανοιγεται το πισι ξερω γω,βαζετε μουσικουλα,φτιαχνετε κανα αυγουλακι…αραζετε διαβαζετε την εφημεριδουλα σας,τρωτε,και μετα φευγεται για τη σχολη/δουλεια/σχολειο…
εγω οποτε λεω με το ζορι να ξυπνησω μιση ωρα νωριτερα να κανω μπανιο,ξυπναω,ξαναπεφτω και μετα φευγω κατευθειαν και φτανω κ αργοπορημενος…τσαμπα και το ρευμα απο το θερμοσηφωνα που εκαιγε ολο βραδυ…
ειναι σκιλ, οντως
το χέσιμο ξέχασες.
ειναι και το μισαωρο χεσιμο!!!
μαλακα εχετε ταλεντο…
[SIZE=“1”]γάλα με κρουασαν…[/SIZE]
εεεεε
[SIZE=“7”]ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑ[/SIZE]
:lol:
εδιτ. ΟΜΕΛΕΤΑΛ
χαχαχαχα
καουτονικ
Απωθημενο το μαυρο ε;
χαχαχαχα!ναι:p
πινουμε χυμουλη αλλιως γαλλικο. φουλ γκευ8)
ο χυμος ειναι γκεη, ο γαλλικος, καθολου
(ειδικα αν συνοδευεται με κουλουρακια της γιαγιας\m/)
Γάλα για να είμαι δυνατός όταν μεγαλώσω.
Και ειναι 80 χρωνων ξερωγω.
γιατί είναι gay ο χυμός???
εξαρταται . . οταν ττρωω κανονικο πρωινο φρυγανιες, τοστ δημητριακα θα πιω χυμο πορτοκαλι… Αν εχω παει γυμναστηριο θα ‘πιω’ αβγα χτυπημενα 8O… Γενικα δεν πινω καφεδες κτλπ, μου κανουν κακο στα νευρα…
+1 κι εδώ.
Επειδή σιχαίνομαι τον καφέ, τη μυρωδιά του και οτιδήποτε μπορει να φτιαχτεί από αυτόν (πραγματικα δν μπορω να καταλαβω γτ όλοι τον λατρευουν:-k) άντε να πιω κανένα γάλα ή κανένα φυσικό χυμό πορτοκάλι αν δεν βαρεθω να στιβω πρωι πρωι…
Επειδή σιχαίνομαι τον καφέ, τη μυρωδιά του και οτιδήποτε μπορει να φτιαχτεί από αυτόν (πραγματικα δν μπορω να καταλαβω γτ όλοι τον λατρευουν:-k) άντε να πιω κανένα γάλα ή κανένα φυσικό χυμό πορτοκάλι αν δεν βαρεθω να στιβω πρωι πρωι…
Γιατί το τοπικ ειναι γκέη?:-k
Corn flakes με γάλα κάθε μέρα
kellog’s chocos με γαλα + διπλο εσπρεσσο
η
μεγαλο ποτηρι γαλα με μια κουταλια hemo κ μια κουταλια nescafe