Gay topic: Τι πίνετε το πρωί;

ι δημητριακα φιτνες με μαυρη σοκολατα η ενα μαυρο κουλουρι!

αυτο ακριβως…
απορω πως ρε πουστη μου ορισμενοι,ξυπνατε χαλαρα,ανοιγεται το πισι ξερω γω,βαζετε μουσικουλα,φτιαχνετε κανα αυγουλακι…αραζετε διαβαζετε την εφημεριδουλα σας,τρωτε,και μετα φευγεται για τη σχολη/δουλεια/σχολειο…
εγω οποτε λεω με το ζορι να ξυπνησω μιση ωρα νωριτερα να κανω μπανιο,ξυπναω,ξαναπεφτω και μετα φευγω κατευθειαν και φτανω κ αργοπορημενος…τσαμπα και το ρευμα απο το θερμοσηφωνα που εκαιγε ολο βραδυ…

ειναι σκιλ, οντως

το χέσιμο ξέχασες.

ειναι και το μισαωρο χεσιμο!!!
μαλακα εχετε ταλεντο…

[SIZE=“1”]γάλα με κρουασαν…[/SIZE]
εεεεε
[SIZE=“7”]ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑ[/SIZE]

:lol::stuck_out_tongue:

εδιτ. ΟΜΕΛΕΤΑΛ

χαχαχαχα

καουτονικ

Απωθημενο το μαυρο ε;

χαχαχαχα!ναι:p

πινουμε χυμουλη αλλιως γαλλικο. φουλ γκευ8)

ο χυμος ειναι γκεη, ο γαλλικος, καθολου
(ειδικα αν συνοδευεται με κουλουρακια της γιαγιας\m/)

Γάλα για να είμαι δυνατός όταν μεγαλώσω.

Και ειναι 80 χρωνων ξερωγω.

γιατί είναι gay ο χυμός???

εξαρταται . . οταν ττρωω κανονικο πρωινο φρυγανιες, τοστ δημητριακα θα πιω χυμο πορτοκαλι… Αν εχω παει γυμναστηριο θα ‘πιω’ αβγα χτυπημενα 8O… Γενικα δεν πινω καφεδες κτλπ, μου κανουν κακο στα νευρα…

+1 κι εδώ.

Επειδή σιχαίνομαι τον καφέ, τη μυρωδιά του και οτιδήποτε μπορει να φτιαχτεί από αυτόν (πραγματικα δν μπορω να καταλαβω γτ όλοι τον λατρευουν:-k) άντε να πιω κανένα γάλα ή κανένα φυσικό χυμό πορτοκάλι αν δεν βαρεθω να στιβω πρωι πρωι…:stuck_out_tongue:

Επειδή σιχαίνομαι τον καφέ, τη μυρωδιά του και οτιδήποτε μπορει να φτιαχτεί από αυτόν (πραγματικα δν μπορω να καταλαβω γτ όλοι τον λατρευουν:-k) άντε να πιω κανένα γάλα ή κανένα φυσικό χυμό πορτοκάλι αν δεν βαρεθω να στιβω πρωι πρωι…:stuck_out_tongue:

Γιατί το τοπικ ειναι γκέη?:-k

Corn flakes με γάλα κάθε μέρα

kellog’s chocos με γαλα + διπλο εσπρεσσο

η

μεγαλο ποτηρι γαλα με μια κουταλια hemo κ μια κουταλια nescafe