Gay topic: Τι πίνετε το πρωί;

τα chocapic είναι πολύ καλύτερα.

σήμερα που είχα χρόνο (και μου είχε τελειώσει το κουάκερ), ήπια δυο ποτήρια στιφτή πορτοκαλάδα κι έφτιαξα και φρουτόκρεμα (λίγη πορτοκαλάδα για να παπαριάσουν τα μιράντα, ένα μήλο, ένα αχλάδι και μια μπανάνα λιωμένα). ήπια και 750 ml στιφτή πορτοκαλάδα στο μεσημεριανό τραπέζι όμως και πάω κάθε μισή ώρα τουαλέτα :stuck_out_tongue:

α, να συμφωνήσω για τον καφέ. “πίνω” 1-2 φορές το χρόνο για να κάνω βούτα κάνα κουλουράκι. κατά τ’ άλλα, εξαιτίας των αφημένων ποτηριών καφέ στα αμφιθέατρα, έκοψα τις παρακολουθήσεις στη σχολή. μου τι δίνανε κυριολεκτικά στα νεύρα.

Φραπε παντα, αντε καμμια φορα τον χειμωνα να πιω ελληνικο ή γαλλικο, αλλα συνηθως πινω τετοια αλλες ωρες ο φραπες κολλαει το πρωι καλυτερα απο ολα. Γαλα, δημητριακα και σοκολατοτετοια δυστυχως δεν πινω εδω και πολλα χρονια. Το γαλα δεν το αντεχω παρα μονο στον καφε, ευτυχως τρωω πολλα τυρια…

Καλή φάση να πίνεις κάτι το πρωί, αλλά προλαβαίνω συνήθως μόνο το μεσημεριανό =/

σνιφάρω καοτόνικ και γίνομαι τούρμπο :lol:

Άμα έχω ώρα για πρωινό θα πιω ένα γάλα με κακάο,σκέτα κορν φλεικς και ίσως χυμό.Άμα δεν έχω χρόνο,ένα ποτήρι χυμό(έτοιμο) και ένα κρουασάν από το φούρνο.

Οτι ειναι τρεντυ!

Μια ζεστη μαλακια οτι να’ναι απο τα Σταρμπακς να’ναι!

by the way:… I like Starbucks!!!

καλά το ότι πίνεις κοκα κόλα πρωί πρωί δεν θα το σχολιάσω :lol::lol: αλλά απο πότε στα σχολεία έχουν καφέ φίλτρου? τόσο πολύ έχει αναβαθμιστεί το εκπαιδευτικό μας σύστημα που πλέον δίνουν καφέ (και ειδικά φίλτρου) στους μαθητές για να έχουν καλύτερες επιδόσεις

εγώ :smiley: Αν δεν φάω κάτι το πρωί δεν μπορώ να λειτουργήσω. Συνήθως τρώω corn flakes

τον χρόνο τον βρίσκεις :stuck_out_tongue:

Δεν είναι ανάγκη να σηκωθείς νωρίτερα…απλά αργείς μια ώρα να πας εκεί που θες

Επομένως, δημητριακά κάθε πρωί και επειδή το topic είναι τι πίνεται πίνω και καφέ (συνήθως ελληνικό) 8)

εχουμε κυλικειο που δινει οτι γουσταρεις 8)

σημερα ηπια αμστελ για πρωι,που μας εφερε ενα παιδι απο ελλαδα χτες…\m/

σουπερμαντοληνη!!!

Ο κύριος γιώργος στο κυλικείο μας περιποιείται με τα φρεσκότερα σκατά καί καθε μήνα φέρνει άλλη ρουμάνα πατσόλα γιά βοηθό και γιά πιπιόνια που δεν ξέρει πόσο κάνει 1+1 και τι είναι τυρόπιτα :lol::lol::lol: