Δεκτό,απλά αντοίστιχα τότε να μην έχεις ζόρια αν κατακρίνουνε εσένα και τη δικιά σου συμπεριφορά,ντύσιμο ή οτιδήποτε επειδή μπορεί να μην τους κάθετε καλά:wink:
Το τι είναι νορμάλ είναι πολύ,μα πολύ σχετικό.Κατά τα άλλα συμφωνώ στα περρισσότερα μαζί σου,εκτός του ότι έχει κάποιος δικαίωμα να τους κράζει για αυτό το λόγο.
Απο ποτε μπορει ο καθενας μας να απαγορεψει την κριτικη; Απο την στιγμη που εκτιθεσαι σε κοζμο, βγαινεις οξω, συναναστρεφεσαι με κοζμο κ.λ.π. μια χαρα θα σχολιαστεις κι εσυ, κι εγω και ολοι μας. :roll:
Μήπως αυτό δεν σου λέει ότι και η κριτική πρέπει να γίνετε για σοβαρούς λόγους και όχι απλά για πράγματα που μπορεί να μην μας κάθονται καλά στην αισθητική μας?Άσε που εντελώς διαφορετική είναι η καλοπροαίρετη απο την κακοπροέραιτη κριτική(και εδώ πιστεύω υπάρχει μπόλικη απο τη δεύτερη).
rudolf,όταν κάποιος διαφέρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τότε συνήθως τον κατακρίνουν,είτε δικαιολογημένα είτε όχι
Να φανταστώ δλδ ότι όταν σε κριτικάρανε προσβλητικά δεν θα 'χές το ελάχιστο πρόβλημα?Άσε που δεν σημαίνει ότι επειδή εσύ είσαι ανοικτός σε τέτοιου είδους κριτική είναι έτοιμοι να την δεκτούν και άλλοι.
ρεδ πύραμιδ, το πρόβλημα (όπως είπα και παραπάνω) δεν είναι αυτό καθαυτό το ντύσιμο. το ντύσιμο όμως κάποιες φορές δίνει στοιχεία για το χαρακτήρα του καθενός και ο καθένας είναι ελεύθερος να μην αισθάνεται ωραία με τον χαρακτήρα του οποιουδήποτε. το να θες να επιδεικνύεσαι τοιουτοτρόπως είναι από τα άσχημα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει κάποιος, πώς να το κάνουμε. και πίστεψε με όλοι αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα υπάρξει τέτοια κριτική και ουσιαστικά αυτό είναι το ζητούμενο, να γίνει τζέρτζελο με την πάρτη τους.
δεν είπα ότι δίνω σημασία και δεν ξέρω αν σου χει τύχει αλλά όταν τους αγνοείς, πολλοί από αυτούς γίνονται φορτικοί. εκεί άμα λάχει του κατεβάζω και παναγίες και τα πάντα.
ντύσιμο, κούνημα, όλο το πακέτο… μην κολλάς εκεί.
εντιτ: εκπληκτικό βίντεο το αποπάνω, αλλά μάλλον είναι φέηκ =\
Μερικά πράγματα είναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Το περπάτημα ενός άντρα πχ,αμα κουνιέται με 9 μποφόρ για Μύκονο,πως να μη σχολιαστεί.
Δεν υπάρχει υποκειμενικότητα ή σχετικότητα σε αυτό.
Τον ίδιο λόγο για τον οποίο μπορεί ενώ μου την δίνουν οι φούστες να μην δέρνω όποια κοπέλα τις φοράει,για τον ίδιο λόγο που ενώ θεωρώ τη θρησκεία ένα μάτσο μπούρδες δεν πλακώνω παπάδες,για τον ίδιο λόγο που δεν σε δείρανε για το ποια είσαι,τι πιστεύεις,κτλ.