έχω μεγάλα μπροστινά δόντια και κρατιέται γερά.
Kανενα απολυτως προβλημα 8)
Ναι.Ειμαι κατα των ξεκωλακίων ,καρατσουλαριών και ματσομένηδων
Εντιτ:Και των ασχημων λεσβιων ε
δλδ σε χαλει να περπατας στο δρομο και να βλεπεις τα γκομενακια με το μινι μεχρι το μνι?
Ω ναι!
Προτιμώ να αφήνω και τπτ στην φαντασία μου
I repeat…
Βασικά θα συμφωνήσω…Το οτι είναι gay κάποιος δε σημαινει απαραίτητα οτι είναι υπερσεξουαλικός…Σεβασμός στη διαφορετικότητα!!!
Aστε ρε.Βγαινει ο εθνικος πουσταρας και λεει “ειμαι αντρας”.Αμφιβαλλω αν εχει @@ ακομα η σκατολουγκρα
Λοιπον ο καθενας ας κανει οτι θελει στο κρεβατι του (straight, bi, gay) αρκει να μην προκαλει προκειμενου να προβαλει το τι κανει (ξερετε, μουνδουλος, πουστρα του κερατα, πουτανα, λεσβια κτλ). Ειναι οτι πιο αξεστο για μενα να υποτιμας καποιον σε ολους τους τομεις της ζωης του μονο για την σεξουαλικη του προτιμηση. Αν ειναι να κοιμηθεις μαζι του και διαφερουν τα γουστα σας, φευγεις. Πολυ βαρος δινουμε στο θεμα και λανθασμενα μαλιστα. Οι αντρες νομιζω παραειναι κομπλεξικοι με τ’ ολο θεμα… προκειμενου να φανουν γαμιδες λενε τους αλλους gay, τι γελοιο.
Αυτα!
πφφφφφφφφφφφ
τι gay ποστ…[-X [-X [-X
(σπόιλερ ντε)
Οκ αφου λοιπον ειμαστε κομπλεξικοι δεν θα σας χαλαγε ο φιλος σας να ειναι καπως ετσι
ή καπως ετσι
ή ετσι
καλο θα ηταν πριν ξεκινησετε σχεση μαζι τους να εφοδιαστειτε με ενα στραπον για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!
Καλη σας διασκεδαση!!!
Το θεμα ειναι οτι μας πειραζουν αυτοι/ες και οχι η γκομενα που κωλοτριβεται, η ο μαλακας που την πεφτει σε οτι θηλυκο βρει μπροστα του οι οποιοι θελουν να μας αποδεικνυουν για τον α η β λογο το ιδιο με τον ομοφυλοφιλο: την εντονη σεξουαλικοτητα τους. Και στην τελικη απο την στιγμη που ολος ο κοσμος τους κραζει- προκαλουν/δε προκαλουν- λογικο ειναι να φανει πιο πολυ καποιος που προκαλει κατ’ αυτο το τροπο και οχι τοσο ο ετεροφυλος. Το ιδιο ειναι.
Τι σχέση έχουν με τους/ις ομοφυλόφιλους/ές τούτοι οι 3?
Επίσης,ακόμη και έτσι που είναι,δεν καταλαβαίν που είναι το πρόβλημα.Αν ενοχλεί κάποιον τότε δεν ασχολίται,δεν βλέπω το λόγο να έχεις πρόβλημα.
Eισαι αρρωστος ε?
Το προβλημα ειναι οτι ειναι πουσταρες κραγμενες και προκαλουν με την εφμανηση τους τα βλεμματα των αλλων.
Αν ειναι λοιπον να μην ασχολουμαστε δεν υπαρχει λογος υπαρξης του θρεντ καθως μπορεις να ποσταρεις μονο εσυ το ποσο γαμω τα παιδια ειναι οι gay και να τους αγαπας και και και και …
Μπαρντόν?
Το τόπικ υπάρχει προς συζήτηση.Εγώ σου έγραψα κάτι και εσύ αν έχεις κανένα επιχήρημα να μου απαντήσεις στο γιατί θα έπρεπε να με ενοχλούν οι συγκεκριμένοι τύποι ή γιατί θα έπρεπε να τους λέω ‘πουστάρες’,‘αδελφάρες’,κραγμένες’,κτλ και να τρους κατακρίνω τότε καλύτερα γράψε το γιατί αλλιώς πραγματικ΄δεν υπάρχει λόγος να γράφω και εγώ.
Προβλημα με την εννοια του να μην κοιμαμαι τα βραδυα προσωπικα δεν εχω. Αλλα “προβλημα” με την εννοια του οτι δεν μου καθεται καλα να βλεπω τον φρουλη να λυγαει κειθε δωθε χωρις να φυσσαει ή ενα κοπελουδι να φτυνει ροχαλες ξερω γω, ναι. Ειμαι χωμενη στα στερεοτυπα ξερω αλλα νταξει η αισθητικη του καθενα, τα γουστα, ο τροπος που βλεπει τους ανθρωπους και τους “αξιολογει” ειναι διαφορετικος.
Και ναι με ενοχλουν αντιστοιχα οι ματσο τυποι και τα γκομενακια-κοσμοπολιταν.
Καταρχας.Οι απο πανω τυποι ειναι ο ορισμος του πουστη.Προσεχε!!!οχι του gay ή ομοφυλοφιλου.Του πουστη.
Gay μπορει να ειμαι εγω ο ρουντις ο καρβους,οκαθενας.Να εισαι νορμαλ,να μην σε καταλαβαινει ο κοσμος,να συμπεριφερεσαι ανθρωπινα αλλα να τον παιρνεις.Αυτο το σεβομαι πραγματικα.
Πουστης εισαι οταν κουνιεσαι ,κουνας το χερακι με χαρη,μιλας καλιαρντα,βαφεσαι και γενικως κανεις κατι που προκαλει και δειχνει αυτο που εισαι με τον πιο ελεηνο τροπο(οπως τα στρακια απο πανω).Στη τελικη αν ηθελες να ησουν γυναικα πηγαινε και κοφτα .Αυτο το κραζω με τον χειροτερο τροπο.
Θα μου πεις τωρα εσυ που εισαι πονηριδης:“Ναι αλλα υπαρχουν και οι κραγμενοι που ειναι ορμωνικο”.
Αυτοι λοιπον που το εχουν εκ γεννετης φαινονται απο χλμ (τουλαχιστον εγω μπορω να τους καταλαβω) και σαφως δεν προκαλουν
Αυτα απο εμενα φιλε πυραμειζ.
Ρε δε λέμε καλά που υπάρχουν και οι γκέι και νιώθουμε και μεις λίγο άντρες, όταν συγκρίνουμε τους εαυτούς μας μ’ εκείνους? Γιατί αν περιμέναμε να μας κάνουν να αισθανθούμε έτσι οι γυναίκες…
εντάξει, εντάξει, για πλάκα το έγραψα!
το ότι ο μέσος ομοφυλόφιλος δε συμβαδίζει με την εικόνα των 3 παραπάνω εξυπακούεται… όποιος πιστεύει το αντίθετο, μάλλον βλέπει πολλά σήριαλ =ρ
από κει και πέρα, το αν είναι κραγμένη πουστάρα, δε θα έπρεπε να απασχολεί καθόλου (εξαρτάται πώς εννοεί ο καθένας το “κραγμένη πουστάρα”). μπορεί να τους αρέσει να τον τρώνε άγρια, πούντο πρόβλημα; αυτό που ενοχλεί στους συγκεκριμένους είναι η προσπάθεια τους να κάνουν εντύπωση, όχι επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά επειδή γενικότερα έτσι είναι ο χαρακτήρας τους. για το ότι αυτό (η διάθεση να προκαλέσεις δλδ) είναι ενοχλητικό χαρακτηριστικό, δεν υπάρχει αμφισβήτηση. αν κάποιος από αυτούς ήταν γκόμενα ξέρω γω, θα βαφόταν της πουτάνας και θα έβγαινε για καφέ με ζώνη αντί για φούστα και 25 πόντους γόβα. δε θα έφταιγε το ότι είναι γυναίκα, αλλά το ότι είναι στο χαρακτήρα του να προκαλεί. πράγμα άσχημο. και στην τελική υπάρχουν άτομα που δεν είναι ομοφυλόφιλου, αλλά είναι εξαιρετικά θηλυπρεπείς, μ’ αυτούς τι πρέπει να γίνει;
εντιτ: οκ, άλλη φορά δεν πάω για κατούρημα στη ,έση του ποσταρίσματος =ρ