φταίει ο θρεντ-στάρτερ που ενώ ξέρει τι θα επακολουθήσει, το ανοίγει [-X
:lol:
φταίει ο θρεντ-στάρτερ που ενώ ξέρει τι θα επακολουθήσει, το ανοίγει [-X
O σκοπός που άνοιξα το θρεντ είναι ένας. Τον αναφέρω στην πρώτη σελίδα
και τα μάνοβαρ θρεντ ανα τον πλανήτη, όταν ανοίγουν, ανοίγουν υποτίθεται για μουσική. δεν έχεις καμιά δικαιολογία [-X
[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“4”]Γίνε και συ Γκέι. Μπορείς.[/SIZE][/FONT]
Mια Ευγενική Προσφορά του Υπουργείου Ανάπτυξης.
τι κολλημα υπαρχει με τους gay δεν καταλαβινω… σεβαστειτε τη διαφορετικοτητα ρε!
να ψοφήσουν όλοι
Αγαπη δεν εχουμε προβλημα με τους γκει (για 100στη φορα).Με τις πουσταρες εχουμε!
Πρωτη φωτο. Δειτε λαγνο βλεμμα ο φιριτ.
Δευτερη φωτο. Το χερι ανηκει στο σοφικαπατο. Ωθω τα παιδια στην ομοφυλοφιλια.
Εγώ δε ξέρω απ’ αυτά, στρέητ είμαι.
Αμαν ο Θεριος καταπιε μια φωτεινη επιγραφη…
rudolf !!!μουτζωνεις τον τοιχο ?#-o
Με τους μάτσο τυπάδες και τις κουνιστές κοπελίτσες που φοράνε λιγότερα ρούχα και απ’ την Πάρις Χίλτον,έχετε ανάλογο πρόβλημα?
yep
υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα λοιπόν :!:
Well,εγώ τουλάχιστον δεν θα σπαστώ αν δώ κάποιον άνθρωπο με τέτοια συμπεριφορά που όμως δείχνει ότι απλά έτσι είναι,έτσι νιώθει.Δλδ όππως δεν γουστάρω να σχολιάζουν το τρόπο που περπατάω,μιλάω και σκέφτομαι δεν θα το έκανα σε άλλους ανθρώπους.Στο κάτω κάτω,τι είναι αυτό που κάνει ένα γκέι ‘πούστη’ και μα λεσβία ‘μισογύνισα’?Θέλετε οπωσδήποτε να βλέπετε τα κλασσικά στερεότυπα για τα φύλα και σε αυτούς τους ανθρώπούς?Υπάρχουν πολλοί που λέγανε και τους μεταλλάδες πούστηδες για το μακρύ μαλλί και τις πανκούδες λεσβίες επειδή μπορεί να είχαν ξυρίσει το κεφάλι τους ή συμπεριφερόντουσαν με λιγότερο ‘θυληκό’ τρόπο απο αυτά που καταδεικνύει η εικόνα της παραδοσιακής γυναίκας.
Live an let live ρε,και 100% ‘κραγμένος/η’ να είναι κάποιος/α δεν σας έκανε κάτι,οτιδήποτε για να έχετε πρόβλημα μαζί του…
We fear the things
We don’t understand
που λέει κι ο garm-αρος. δυστυχώς μεν, συμβαίνει δε.