Gay

GAY EDUCATION …

οποιος καταλαβε - καταλαβε8)

΄

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά οι gay φίλοι μου, μου έμαθαν πολλά πράγματα για τα εεεεεεεεεεεεεε soft spots, των αντρών να το πω???Οπότε συμφωνώ,είναι πηγή γνώσεων :slight_smile:

Έχουμε 2 δηλωμένους στο σχολείο. Έναν κοντό κι έναν χοντρό. Ο κοντός κάνει παρέα με 4 μπάζα.

Γενικά δεν θα με χαρακτήριζα ρατσιστή, αλλά το να είσαι gay πάει ενάντια στους νόμους της φύσης…

οχι καμια σχεση … μονο ενα ατομο απο το φορουμ μπορει να καταλαβει τι εννοαω :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

:stuck_out_tongue: :lol:

αντε απο την αρχη παλι
ετσι να γινονται τετοια ποστ να μην κλεινουν ποτε τα θεματα

Καιρος να ανοιξει καποιος και ενα θρεντ για BI-sexual.Να δουμε τι γνωμη εχουν να πουν οι φιλοζ…
ρατσιστες,εννοω

Καιρός να αρχίσουνε κάποιοι να λένε και τίποτα σοβαρό.

τοτε καλυτερα να μην ανοιξει ποτε … δεν εχω ορεξη να βλεπω τισ βλακιες του καθε προκατειλημμενου

edit τωρα ξερουν δυο ατομα τι ειναι το GAY EDUCATION:p

εξαιρετικό τόπικ. βέβαια, είναι και εξαιρετικά δύσκολο να αποτύχει ένα τόπικ με τίτλο γκέι. ελκύει την ηλιθιότητα σαν μαγνήτης.

Φιλος εχεις κατι με τους γκειδες?
Αν ησουν στο παρτυ και εβλεπες τα λεζβιακια θα αλλαζες γνωμη! [-X

Ποια λεσβιάκια?:-s

Ηταν ομορφα γι’αυτο δεν τα προσεξες μαλλον :smiley:

8O Όμορφα του τύπου ‘η Μπελούτσι είναι όμορφη επειδή οι άντρες πίνουν πολύ’ ή πραγματικά όμορφα?

Hταν πραγματικα ομορφα μην ανησυχεις δεν ηταν σαυρες

Μα δεν μου αρέσουν οι σαύρες:(

Λίγα για τον τίτλο μου μην έρθω από κει πέρα

πόσο λάθος έχεις…
δεν υπάρχουν νόμοι της φύσης σε αυτόν το τομέα

έχω δει εγώ γάτες να κάνουν παρτούζες…:stuck_out_tongue:

ουρτ ρε, δεν είπα τπτ κακό για τον τίτλο του τόπικ… δε φταίει αυτό που έλκει την ηλιθιότητα :stuck_out_tongue:

ααα, είπα μήπως!!! :evil: