Shauruman,ενδιαφέρον κείμενο…θα το διαβάσω μερικές φορές ακόμα και θα πώ άποψη…
Α,κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό και δεν έχει θιχτεί…
Μια τέτοια σχέση που περιλαμβάνει και άλλα ταμπού,όπως διαφορετικές φυλές,π.χ. Λευκός/η-μαύρος/η ή με διαφορετική θρησκεία,θα σας έλκυε το ενδιαφέρον/περιέργεια/ενόχληση ποιο πολύ από μία που της λείπουνε επιπλέον αμιφιλεγόμενα θέματα?
Προσωπικά δεν θα ασχολούμουν καθόλου. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, εφ`όσον δεν ενοχλεί τον άλλον. Δεν θα το αντιμετώπιζα σαν κάτι περίεργο, ούτε κάτι που πρέπει να το παρατηρήσω κλπ.
βέβαια αν κάποιος του έρθει να σε σπάσει εσένα στο ξύλο ας πούμε επειδή έχεις μακριά μαλλιά μην παραπονεθείς μετά…ξύλο δεν είναι η λύση?Ξύλο για όλους τότε!
Αυτό που ενοούσα είναι ότι όπως μας τη σπάνε όσοι ομοφυλόφιλοι χωρίς να τους βγαίνει συμπεριφέρονται με ένα τρόπο λές και βγήκαν κατευθίαν απ’ το ‘Μικρό μου πόνι’ ή όσες λεσβίες συμπεριφέρονται λές και είναι ο Ράμπο(μιλάμε για όσους/ες τοκάνουν για να προκαλέσουν,καθότι υπάρχουν τέτοιοες περιπτώσεις,όπως υπάρχουν και αυτοί/ες που τους βγαίνει από φυσικού) έτσι έχουμε πρόβλημα με τους πολύ άγριους σκληρούς και καλά macho τύπους ή με κάτι κοπέλες που συμπεριφέρονται λές και βγήκαν από στήλη του Cosmopolitan…γενικά,τα άκρα δεν είναι κάτι θεμιτό.
Ετσι ειναι witch!
Μου ειχε τυχει μια φορα να την πω σε ενα παλικαρι που το επαιζε πολυ μπρουταλ και μαμαω, ο οποιος με το που ειδε εναν gay αρχισε τα σχολια τυπου “Κοιτα τη λουγκρα,τον *ουστη” και πεταγομαι και του λεω “Εσυ φερεσαι πολυ πιο gay-ικα κι ας *αμας γυναικες!”:lol:
Βεβαια μετα με σκυλοβρισε κι αυτος αλλα χεστηκα!Φτανει που το εβγαλα απο μεσα μου!:roll: