Gay

Soul Thorn,χαίρομαι που σου άρεσε:)

Shauruman,ενδιαφέρον κείμενο…θα το διαβάσω μερικές φορές ακόμα και θα πώ άποψη…

Α,κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό και δεν έχει θιχτεί…

Μια τέτοια σχέση που περιλαμβάνει και άλλα ταμπού,όπως διαφορετικές φυλές,π.χ. Λευκός/η-μαύρος/η ή με διαφορετική θρησκεία,θα σας έλκυε το ενδιαφέρον/περιέργεια/ενόχληση ποιο πολύ από μία που της λείπουνε επιπλέον αμιφιλεγόμενα θέματα?

Προσωπικά δεν θα ασχολούμουν καθόλου. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, εφ`όσον δεν ενοχλεί τον άλλον. Δεν θα το αντιμετώπιζα σαν κάτι περίεργο, ούτε κάτι που πρέπει να το παρατηρήσω κλπ.

Υπαρχουν 2 κατηγοριες γκει.

Οι γενετικα γκει που εχουν προβλημα με τις ορμονες τους και εχω ουδετερη σταση

και οι γκει που αναπτυχθηκαν στην πορεια και θελουν ξυλο…

ελεος ελεος ελεος ελεος…δεν παιζει να υπαρχουν τοσο κλειστομυαλοι ανθρωποι ρε γαμωτο…#-o [-X

Δεν εχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, ίσα ίσα που κάποιοι είναι πιο άντρες από μερικούς ετεροφυλόφιλους άντρες!

#-o #-o

Μπάβρο μπράβο,έτσι εσύ,ξύλο ξύλο…

βέβαια αν κάποιος του έρθει να σε σπάσει εσένα στο ξύλο ας πούμε επειδή έχεις μακριά μαλλιά μην παραπονεθείς μετά…ξύλο δεν είναι η λύση?Ξύλο για όλους τότε!

[-X [-X [-X

oι βρωμ…στες σε ποιά κατηγορία εντάσσονται??:-k

Στη κατηγορια Homo Pustalis

Τι κατηγορίες και έτσι,το παιδί πετάει ότι του κατέβει…

αλίμονο αν ο παοκτζίς έχει γνωρίσει έστω και ένα ομοφυλόφιλο άτομο οποιουδήποτε φύλου…

edit:tolki rules!:smiley:

Πυραμιδα θα συμφωνησουμε οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα με τους γκει αλλα εχουμε μεγαλο προβλημα με τους πουστηδες?

Ναι,και προσθέτω και πιστεύω να συμφωνείς με όποιονδήποτε έχει κόμπλεξ με τον εαυτό του και το τι νιώθει:wink:

Δεν το επιασα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: Προσκυνώ εντάξει:bow2:

Τι προσκυνας ρε κοκοπίκο δεν καταλαβα τι ενοας :lol: :lol: :lol:

Από συνενόηση άλλο τίποτα:lol:

Αυτό που ενοούσα είναι ότι όπως μας τη σπάνε όσοι ομοφυλόφιλοι χωρίς να τους βγαίνει συμπεριφέρονται με ένα τρόπο λές και βγήκαν κατευθίαν απ’ το ‘Μικρό μου πόνι’ ή όσες λεσβίες συμπεριφέρονται λές και είναι ο Ράμπο(μιλάμε για όσους/ες τοκάνουν για να προκαλέσουν,καθότι υπάρχουν τέτοιοες περιπτώσεις,όπως υπάρχουν και αυτοί/ες που τους βγαίνει από φυσικού) έτσι έχουμε πρόβλημα με τους πολύ άγριους σκληρούς και καλά macho τύπους ή με κάτι κοπέλες που συμπεριφέρονται λές και βγήκαν από στήλη του Cosmopolitan…γενικά,τα άκρα δεν είναι κάτι θεμιτό.

Και βέβαια η βία απορίπτεται σε κάθε της εκδοχή…

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Too baaaaaad!Νταξ, δεν εχω να πω κατι αλλο.Εγραψες!:wink:

…Loipon…meta apo polyyyy skepsi kai provlimatismo kateliksa sto parakatw syberasma…

NA VOMVARDISOUME TO KALOKAIRI TIN MYKONO!:stuck_out_tongue:

Αυτα τα λες επειδη ξερεις οτι στη Μυκονο κανει διακοπες ο Κοκκαλης…

πές μου ότι δεν είναι ετσι τα πράγματα!

Ετσι ειναι witch!
Μου ειχε τυχει μια φορα να την πω σε ενα παλικαρι που το επαιζε πολυ μπρουταλ και μαμαω, ο οποιος με το που ειδε εναν gay αρχισε τα σχολια τυπου “Κοιτα τη λουγκρα,τον *ουστη” και πεταγομαι και του λεω “Εσυ φερεσαι πολυ πιο gay-ικα κι ας *αμας γυναικες!”:lol: :stuck_out_tongue:

Βεβαια μετα με σκυλοβρισε κι αυτος αλλα χεστηκα!Φτανει που το εβγαλα απο μεσα μου!:roll: