Gay

Μαλάκα μου τι είναι τούτο:!: :?

μη το βλέπεις έτσι,είναι απλά διαφορετικός από εμάς.

ω ναί:roll: μόνο που εγώ δεν το λέω ειρωνικά

Εξακολουθεις να εισαι γκει…σε επικινδυνο βαθμο ε

Ρε μην είστε τόσο ανοιχτόμυαλοι, συγκρατηθείτε και λίγο.

:roll:

Αυτό νομίζω είναι και το πρόβλημα. Anyway θα πω και γω την άποψη μου σοβαρά.
Όσο δεν τους βλέπω, δεν προκαλούν και δεν μου την πέφτουν δεν με ενοχλούν. Τονίζω το “δεν με ενοχλούν” γιατί δεν σημαίνει ότι τους αποδέχομαι κιόλας.
Όσοι δεν ανήκουν στην από πάνω κατηγορία είναι για πολλές μπάτσες και το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να τους δουλεύει. Άλλωστε συνήθως οι ίδιοι αποζητούν την προσοχή.
Πάντως όποιος τους θεωρεί φυσιολογικούς ας πάει να κοιταχτεί.

Ρε παιδιά, τι πάει να πει φυσιολογικοί και αφύσικοι; Οι άνθρωποι έτσι νιώθουν, δικό τους θέμα. Από το να είναι μια ζωή δυστυχισμένοι προκειμένου να μην αποτελέσουν “αντίθεση” ή “ανωμαλία” για την κοινωνία, χίλιες φορές να είναι ευτυχισμένοι με τον σύντροφο που επιθυμούν. Τι μας πειράζει εμάς;

Και πως σε ενοχλούν ως τώρα?:roll: Να κάνουμε και ειδικό μέρος στο γαλαξία,να μένουν μόνο εκεί για να μην τους βλέπεις μήπως?

Κάποιες άλλες εποχές δεν θα ζούσαν καν οπότε μάλλον βελτιωμένη τη βλέπω τη θέση τους μέσα στην πάροδο του χρόνου… χαχαχχαχαχα!

Ουτε καν γαλαξια.Σε αλλη διασταση

Καλά, σε αυτές τις άλλες εποχές που αναφέρεσαι γινόντουσαν και αυτά, με τους ομοφυλόφιλους να πηγαίνουν “στην πυρά”, και διάφορα άλλα ανθρωπιστικά και προοδευτικά, μην τα εκθειάζουμε όμως :?

Τέλος πάντων, δε συμφωνούμε, απλώς :slight_smile:

Πολύ Λιακόπουλο βλέπεις:-s (ακόμη και για τα δικά σου δεδομένα:p )

Ελα μου ντε ??? Τοσο κολλημα ρε παιδια, ειναι πουστης καποιος και γουσταρει να τον παιρνει τι σας πειραζει εσας ??? Αν του αρεσει καλα κανει.

Φιλλιπε το οτι αλλε εποχες θα τους ειχαν λιθοβολησει πχ σημαινει οτι οταν τους βριζουνε πρεπει να λενε και ευχαριστω ???

Και εσενα αλλες εποχες αν σε εβλεπαν στο δρομο θα σου εκοβαν τη κοτσιδα επιτοπου θα σε κοθρευαν με την ψιλη, θα σου κρεμαγαν ταμπελα “ειμαι τεντυμποης” και θα σε περιφερανε σε ολη τη γειτονια.

Εγω που δεν εχω μαλλι να μου κουρεψουν μπορω να τους κραζω?:-s

Παντως η ανοιχτομυαλια των περισσοτερων φτανει μεχρι τα λογια(δεν μιλαω για τους εδω μεσα, απλα γενικα οσους λενε με ευκολια, δεν με πειραζουν και κραγμενες να ναι) αλλα αν ο γιοκας ή η κορη τους ανηκε στην εν λογω κατηγορια εκει σφιγγουν τα πραματα. Στα λογια ολοι καλοι ειμαστε…Και μιλαω για καθε ειδους ρατσισμο.

Πράγματι.Αλλά απ’ την άλλη υπάρχουν και άνθρωποι,που μόλις το παιδί τους δείξει κάτι το ‘διαφορετικό’ τότε έχουν την καλύτερη αντίδραση!Και πιστεύω τέτοιοι γονείς και άνθρωποι αξίζουν αρκετά μπράβο.

Χαιρω πολυ! Κανεις δεν θα γουσταρε κατι τετοιο. Αλλη περιπτωση ομως το να μην εχει προβλημα καποιος και να τους αποδεχεται και αλλο το να βγει το παιδι του ετσι.

Ε?Γιατί δλδ να έχει κανείς πρόβλημα αν γινόταν έτσι το παιδί του?Σκοτώνει κανένα?Βλάπτει τον εαυτό του?Ποιος ο λόγος λοιπόν?

γενικά πάντως, όποιος θεωρεί την ομοφυλοφιλία αφύσικη, καλό είναι να πάει να κοιταχτεί ή έστω να βάλει λίγο δαχτυλάκι να δούμε αν θα ερεθιστεί wink wink

ας ξαναδιαβάσουν μερικοί τι έχει γραφτεί εδώ μέσα.
δεν ανέφερε κανείς ότι τον ενοχλεί η σεξουαλική προτίμηση του άλλου.