Gay

Ποσο λιγο?

Οχι, απλα δεν σου αρεσει που ο γιος σου εγινε ετσι, κανεις δεν θα ηθελε το παιδι του να ειναι γκει.

δυο δάχτυλα είναι αρκετά.

ρούντολφ, πάρε να χεις

ναι ρε παιδί, αλλά ΓΙΑΤΙ δε θα θελες το παιδι σου να ναι γκέι;

Να το θέλει όχι,αλλά έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να τον νοιάζει,δλδ να ανυσηχεί για αυτό…

Info@το σημείο G των αντρών απο όσο ξέρω είναι στον πρώκτο.Λές κάτι να ξέρουν οι γκέι?:-s :stuck_out_tongue: :lol:

Δηλαδη αν πηγαινες στην μητερα σου και της ελεγες “μαμα ειμαι γκει” πως θα αντιδρουσε?Η δικη σου μητερα μου σε ξερει και την ξερεις

Δεν ξέρω για τους γκέι αλλά εσύ μάλλον κάτι θα ξέρεις…

Έλα ρε nihilist και σε πάω, μην πετάς κι εσύ τέτοια υπονοούμενα πεντάχρονου. Μιλήστε σοβαρά γαμώτο.

Οι δικοί μου γονείς είναι κάπως συντηριτικοί:-s για την μάνα μου πιστεύω απλά θα ήθελε να είμαι καλά και ίσως να ένιωθε ΄σχημα που δεν θα είχε εγγόνια.

Όσο για εμένα,απλά θα ήμουν στο πλευρό του παιδιού μου,είτε αγόρι είτε κορίτσι.Τέτοια πράγματα δεν θα με ανυσηχούσαν,πραγματικά θα ανυσηχούσα αν το παιδί μου γινότανε ναζί ή βάραγε τα άλλα παιδιά,αν πίστευε ότι το σώμα του είναι αμαρτωλό,τέτοια πράγματα.

Και γαμώ τις απαντήσεις,έτσι,κάτσε μόνο να φωνάξω τη δασκάλα,να σου δώσουμε έπαινο για το πόσο έξυπνο παιδάκι είσαι.

Ποιο υπονοούμενο, info έδωσε ο Πυραμίδας, διαβασμένο παιδί φαίνεται. Άλλωστε πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλη, δεν είναι κακό να είσαι διαφορετικός. Όλα φυσιολογικά είναι.

Σομναμπουλιστ εβαλα 2 δαχτυλα και δε καταλαβα τιποτα.Τι λες να φταιει?

Περί φυσιολογικότητας.

Όσοι έχετε δει γεννητικά όργανα του άλλο φύλου διαβάστε το από κάτω

Το πόσο τέλεια έχουν φτιαχτεί για να ενώνονται,αυτό το θαύμα της φύσης,το προσπερνάμε και το θεωρούμε τι?μη φυσιολογικό?τυχαίο?για σοβαρευτείτε λέω γω

Για πολλους λογους φυσικα οι οποιοι ειναι αυτονοητοι. Συμφωνα με τη φυση ο αντρας ζευγαρωνει με τη γυναικα ωστε αυτη να τεκνοποιησει. Απλο. Το φυσιολογικοι αυτο ειναι. Βεβαια συμφωνα με ερευνες υπαρχουν και οι περιπτωσεις αυτων που ειναι γκει λογω των ορμονων τους.

Εγω θα ανυσηχουσα αν εβλεπα κατι τετοιο, ειναι ορμονικο ??? ειναι συναναστροφες του ? καποια λαθος προτυπα ?? η κανας που τον βιασε μικρος και του το αφησε κουσουρι και το παιδι δεν μιλησε ποτε. Υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις ξερεις.
Νομιζω οτι δεν εχεις καταλαβει ομως τι εννοω. Δεν σημαινει οτι αν ειναι γκει θα τον αποκυρηξω κλπ…προφανως μαλλον αυτο θα εχεις καταλαβει.

Μα γιατι; Αυτο δεν ειναι ρατσισμος;:stuck_out_tongue: Ακους εκει “εγινε ετσι”…Διαφορετικοτητα.:-s
Εδιτ: Απαντησε αποπανω.

τόλλκι, μάλλον έχεις ελαττωματικό κωλαράκι, να το γυρίσεις πίσω =)

Ουφ με κουράζει η ειρωνία και μάλιστα του συγκεκριμένου είδους είναι απάλευτη. Ο Πυραμίδας, μιας και τον ανέφερες, και ο καθένας μας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του (και όπου αλλού θέλει). Τώρα όταν λέει “ισχύει αυτό για τους άντρες” και απαντάς “α κάτι ξέρεις”, ε είναι παιδιάστικο και περιττό ρε παιδί μου. Γιατί δεν υποστηρίζεις την άποψή σου με κάποιο πραγματικό επιχείρημα; Θα ήθελα να δω τι πιστεύεις.

Το κρουασάν του ciao…:lol:

παιδια ξεφυγαμε…