Εγώ νομίζω ότι μια χαρά συζητάμε…
ράηχεντ το φυσιολογικό δεν είναι να ζευγαρώνεις με γυναίκες και το μη φυσιολογικό με άντρες. δεν υπάρχει ντιφόλτ, πότε δεν υπήρχε στο ζωικό βασίλειο. επίσης, οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι στείροι για να μην κάνουν παιδιά, μπορούν να τεκνοποιήσουν, με ποιον θα πηδιούνται για απόλαυση και με ποιον θα ζουν μαζί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
Το αγορακι εχει ενα μακρουλο πραμα και το κοριτσακι ενα βαθουλωτο στο ιδιο σχημα. Δεν χρειαζεται και προσπεκτους για να καταλαβουμε ποια ειναι η φυσιολογικη χρηση τους.
Δεν έχουν φτιαχτεί μόνο για αναπαραγωγή.Άσε που πολλών απο τους ετεροφυλόφιλους δεν είναι ‘γόνιμα’.Τι είναι αυτοί οι άνθρωποι,ανώμαλοι?
Και οι οποίες έρευνες και αμφισβητίσημες είναι και επίσης λένε ότι και για τους ετεροφυλόφυλους ορμονικό είναι το θέμα.Έχουν υπάρξει και έρευνες που αμφισβήτησαν το κατά πόσο είναι το st8 ζευγάρωμα φυσιολογικό πέρα της γονιμοποίησης ξέρεις:wink: με λίγα λόγια,η λέξη φύση παραείναι περίπλοκη για να την εξηγήσεις
Όχι,αυτό που γράφεις κατάλαβα.Και πάλι όμως,αυτές οι περιπτώσεις που αναφέρεις είναι τραβηγμένες.Δεν αποτελούν το μέσο όρο.Και πληροφοριακά,γκέι δεν γίνεσε απο συναναστροφές,ούτε απο πιθανή παρενόχληση
Επειδή γράφετε κάποιοι για φυσιολογικά και για τεκνοποίηση και για το πόσο τέλεια ταιριάζουν τα γεννητικά όργανα των 2 φύλων κτλ, σκεφτήκατε ποτέ τα “ανώμαλα” και τις “διαστροφές” που γίνονται μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας (όχι για την τεκνοποίηση αλλά για την απόλαυση);
Γιατί αυτά δεν τα χαρακτηρίζετε “αφύσικα”;
Απορία.
πυραμίδα,μού απαντάς άσχετα πράγματα.
Εντάξει ζωγραφίζεις! :lol: :lol: :lol:
Φίλε somnambulist σου διαφεύγει κάτι για την φύση. Το σεξ είναι αποκλειστικά για τεκνοποίηση. Τα μόνα ζώα που κάνουν σεξ από απόλαυση και όχι μόνο για τεκνοποίηση είναι ο άνθρωπος και το δελφίνι. Και εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ για gay δελφίνι.
Οπότε κάτι δεν πάει καλά με τον gay άνθρωπο.
δεν ειπα οτι ειναι στειροι…
το τελευταιο που λες δεν ειναι καθολου άλλου παπα ευαγγελιο… για σκεψου μια τετοια κατασταση, τελειως αρρωστημενη, και αν υπαρχει και κανα παιδι σε αυτη την ιστορια… γαμησε τα.
'Η απλά δεν διαβάζεις ή δεν θες να καταλάβεις…
Nihilst,λάθος κάνεις,όλα σχεδόν τα είδη κάνουν σεξ και για ευχαρίστηση,βλέπεις είναι ανταμοιβή για την όλη σωματική κώποση που έχει η πράξη.Α,και τα περρισσότερα είδη έχουν και ομοφυλόφυλα μέλη.
Άρα κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τον ομοφοβικό άνθρωπο…
Δεν νομιζω… δεν ισχυει με την καμια κατι τετοιο.
Καταρχήν θα ήθελα να πεις και συ μια γνώμη πάνω σε αυτό που ανέφερα στο τελευταίο μου ποστ, στην προηγούμενη σελίδα, αν θες.
Όσο για αυτό που γράφεις, μου φαίνεται ότι πέφτεις σε αντίφαση. Λες ότι οι άνθρωποι κάνουν σεξ και για απόλαυση, όχι μόνο για τεκνοποίηση. Μετά όμως διερωτάσαι τι “πάει στραβά” με τον γκέι άνθρωπο. Ε, το είπες, το κάνει για απόλαυση.
Οκ,ένα αγοράκι που γουστάρει να του χώνουν ματσούκια και να ρουφάει γλειφιτζούρια είναι φυσιολογικό.
Μην γράψει καμιά σας ξανά ότι δεν υπάρχουν άντρες μόνο πια…
Περί σεξ: Το σεξ, πλην της λειτουργίας της αναπαραγωγής, απο τη μία εμπεριέχει την καθαρά σωματική απόλαυση, και απο την άλλη εκείνη της φαντασίωσης, την οποία φαίνεται να ξεχνάμε, και η οποία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον άνθρωπο, ασύγκριτα περισσότερο απ’ ότι στα ζώα.
Και πείτε μου, που ξεκινάνε και που τελειώνουν οι “φυσιολογικές” φαντασιώσεις?
Αυτό που γράφω ισχύει δεν το σκέφτηκα τώρα. Μπορείτε να το ψάξετε κιόλας. Το σεξ είναι μόνο για τεκνοποίηση σε όλο το ζωικό βασίλειο.
dexter_ δεν βλέπω που μπερδεύεσαι. Ανέφερα τις δύο εξαιρέσεις στο από πάνω. Ποια αντίφαση?
Εδω εισαι λαθος!Σε ολα τα ειδη του ζωικου βασιλειου υπαρχει ομοφυλοφυλια οπως και στον ανθρωπο
Όχι δεν υσχίει.Και τους ιπποπόταμους απλά μπορώ να σου αναφέρω ως παράδειγμα(εγώ,που δεν είμαι κανένας ειδικός στα ζώα),που κάνουν σέξ κυίως για την ευχαρίστηση.Φαντάζομαι υπάρχουν και άλλοι να στα πούνε καλύτερα.
Ναι θα μας το πει ο ιπποποταμολογος του φορουμ :lol: :lol: :lol: :lol:
Για τα ζώα γενικά μιλούσα ωρέ:p
όχι νάιλιστ, το σεξ είναι πρωταρχική σωματική ανάγκη όπως η πείνα το χέσιμο κλπ. δυσκολεύομαι να πεισθώ ότι η ζέβρα έχει στο μυαλό της “γαμιέμαι γιατί θα αναπαραχθώ” κι όχι “γαμιέμαι γιατί έχει πλάκα”. τα περισσότερα ζα δεν έχουν συναίσθηση της αναπαραγωγής, την αντιμετωπίζουν ως απλή ορμή και γι αυτό σε διάφορα είδη έχει παρατηρηθεί ομοφυλοφιλία, νεκροφιλία, πηδήματα μεταξύ διαφορετικών ειδών, βιασμοί, για να μην αναφέρω ερμαφρόδιτα κλπ.
αυτήν την ανάγκη τη δημιούργησε η φύση για να “ωθούνται” τα όντα στην αναπαραγωγή.
όπως υπάρχει η γεύση για την πείνα πχ